IRC-Galleria

Äntsä

Äntsä

ei tajuu näitä oloviestejä

MeedioPerjantai 16.12.2005 18:50

Ennusteet kokeista menivät aika lähelle.

Saksasta pohjat ...................... 6+
Matikka yllätti positiivisesti ....... 7+ (metodini löytyvät uusista kuvistani)
Ruotsi kolmonen ihan ok .......... 8
Ruotsi nelonen samoin ............. 8-
Äikästä tuli pettymys kans ........ 7
Feature-artikkeli nostaa sitä ..... 8½

AT nelosesta tuleepi vain suoritusmerkintä.

Hauskaa fysiikkaa...Perjantai 16.12.2005 02:18

Huomenna on Kohtanlon Päivä. Koeviikon tuotokset liukuvat ihooni aiheutten väristyksiä joko positiivisesti tai negatiivisesti varatuin hiukkasin. Kestän sen kuin Mies, joka fysiikan tehtävissä ei tee työtä roikottaessaan kädessään henkilöautoa.

Myöhästyin fysiikan mekaniikankurssin kaksoistunnilta vähäsen, koska kahvihammasta kolotti ja painuin Psylliläisten Luvattuun Maahan, Viialan leipomoon puhumaan sitä itseään. Kyseisen kaksoistunnin menoa kuvaa hyvin muutama esimerkkitapaus:

Sebastian nukkuu kunhan kännyllänsä Marion pelittämiseltä kerkiää (äänet päällä). Minä pohdin miten julmaa on esineellistää tehtävän naispuolinen laskettelija joka kuvataan suorakulmioksi voimakaaviossamme. Henkka toteaa, ettei tehtävänannon mukaisia superjyrkkiä mäkiä ole kuin Luvialla, eikä niitä voi laskea pyörällä ilman että eteen hyppää joku Badger (seuraavat 2 min kuluikin hokemalla badger-badger-badger-badger-mushroom, mushroom). Huomaan opettajan kirjoittaneen jokapuolella olevat isot L-kirjaimet ilmiselviksi h-kirjaimiksi. Päättelen tämän olevan uuden OPSin aiheuttamaa paradoksaalista kaaosta. Laskemme myös kaltevuuskulmaa alfa, jossa vinolla alustalla oleva kappale pysyy paikoillaan. Ajattelin (ääneen), että miksei ryhtyisi samantien eliminoimaan kaikista 1-360°:een kulmista vääriä vastauksia. Opettaja lipsautti vahingossa myös henkilökohtaisen passunsa koulun kopiokoneelle. Vaikken sitä tähän uskalla laittaakaan, voin taata, että se löytyy ainakin 24:lta sattumanvaraiselta fysiikanvihon sivulta. :)

Tein tänään myös uuden modin ja animoidun kuvan.
Huomenna jouluostoksille koulun jälkeen, Jaakko on tulossa saareen taas v-lopuksi.

Ei hyvältä haise... :E

JoulumusaaMaanantai 12.12.2005 23:51

Vaikkei tontut pääse kurkkimaan kun pistää sälekaihtimet kiinni, ne kuulee tarkasti.
Jos siis et ole ollut tasaisen kiltti edeltävänä vuonna, kannattaa railakkaasti lauleskella joululauluja tonttulakki päässä ja juoda klökiä.

Alla pikkuisia vinkkejä.

Roy Orbisonin biisi 'You Got it' ei varsinaisesti ole joululaulu mutta minusta se kuvailee hyvin lasten toiveita pukin ajatuksista.

"Anything you want, you got it.
Anything you need, you got it.
Anything at all, you got it."

Yle-X:n Peltsin ja Juuson jouluhitti toimii tänäkin vuonna, mikäli haluat vaikuttaa kotia ympäröivien tonttujen ja siellä asuvien tonttujen lahjalistaan.

"Joululahjaksi rahaaaa......"

Tonttujen karkottimena parhaiten toiminevat Antti Tuiskun ja Pikku G:n kipaleet. En poissulje myöskään Iskelmä-radion tehokkuutta.

Oma lemppari noista perinteisemmistä joululauluista on varmaan se Sylvian joululaulu. Pitkä mollipiisi ja mukava sointukulku sen kait tekee.

Hauskaa Joulun odotusta teille tutut ja tuntemattomat. (Monellekohan se merkitsee enemmän loman odotusta..?)

EDIT: Mirri tahtoo lisätä listaan oman suosikkinsa "Varpunen Jouluaamuna". Moi.

Pari viikkoa aattoon..Maanantai 12.12.2005 21:00

Ei vieläkään tunnu yhtään Joululta. Kaikenmaailman Halpa-Hallien joulunumerot ilmestyvät päivittäin postiluukusta ja kävelykadulla on kuusi. Joinain päivinä on myös lunta. Ei riitä minulle tekemään Joulua.

Pitkäksi venähtänyt syksy on parhaimpia masiksenaiheuttajia. Siihen ei nyt ole kuitenkaan ollut taipumusta, kiitos riittävien aktiviteettien joita muuten niin tylsä Reposaari ei yleensä tarjoa. Sunnuntaina tuli taas todettua millainen haamukylä tästä käpykylästä on tullut. Johtui kyllä ehkä säästäkin; satoi vettä, tuuli ja oli pimeä. Puhuinko jotain syksyisistä Joulutunnelmista...?

Kalenteria olen syönyt kiltisti fuskaamatta kuten aina aikaisempinakin vuosina. Jos en paremmin tietäisi, voisin kuvitella että olen ylittänyt itseni pyhimyksenä. Luulenpa vaan että kyseinen vaiva on kovin yleinen.

Koulu on rankkaa, mutta yritän parhaani. Teen läksyt huolellisesti parhaani mukaan etten putoa kärryiltä.. rentoutuminen on tärkeää myös, joten sitäkin harjoitetaan.

Ja täytyy sitä muutakin elämää olla. X-Files tulee taas myöhään (23.50) mutta en minä sitä ala nauhottamaankaan. VHS-laatu... nauran.

Nauran vielä tälläkin rivillä.
Ja tällä.


Täällä en enää.

Täällä vaan hymyilen enää.Täällä lähden tekemään läksyjä.

Hyvää menetettyä itsenäisyyttä! :)Keskiviikko 07.12.2005 02:37

Sinne se meni EU:n myötä kuten edeltävä lomakin. X-Files ei tule tänään ja koulussa alkaa huomenna kunnon tappojakso :( mutta positiivisesti ajatellen tuleehan joulu ihan pian. :)
Voi hymiö. :)

Tunnustan nopeasti (15 min) katselleeni linnanjuhlia. Harmi etten nauhoittanut yhtään, mainiota unilääkettä näet.

Ei, ei ehditty äänittää Wormsiin uusia pikku huudahduksia kun uunituore peli jenkeistä saapui jaakon mukana hyppysiini, ja sitä on tullut hakattua tässä tuntitolkulla. :P Need For Soeed Most Wanted on kyseinen peli ja tuli sitä pelailtua pöhnissäpäinkin. Rattijuoppo? Haasta oikeuteen!

Tänään asensin isipappan tietskaan ikioman polttavan cd-aseman joka kirjoitti muistaakseni yli 60 kertaisella nopeudella, omani kalpenee siis kepeästi.

Pian minulle soitettiin kuistilta. Löysin sieltä Venlan ja Epun kyykkimästä oven takaa pikkuisen kikatellen.... Piti katsoa Shrek 2 kun en sitä ollut vielä nähnyt ja puhetta oli jo kauan sitten bussissa.... Eppu ei ollut kuitenkaan saanut järkättyä kyseistä elokuvaa, joten en sitä sitten vieläkään nähnyt. :( He olivat tuoneet mukanaan pipareita, glögiä, itsensä ja popkornia, joten ryhdyimme katsomaan jännittävää Muumipeikko ja Pyrstötähti -elokuvaa, joka tuli kakkoselta juuri tuolloin.

Pelasin taas Most Wantedia. Pian pitäisi saada unta ja aamulla tulostaa lukkari ennen kouluunlähtöä.

Kouluun lähtöä. :S

WeeeekendSunnuntai 04.12.2005 00:18

Koeviikko on takanapäin ja stressi suorastaan liukuu pois ihon alta. Jaakko tuli taas Reposaarta valloittamaan piiiiiiitkäksi v-lopuksi ja koitamme keksiä tekemistä joka päivälle.

Eilen lähdettiin ekstempporee leffaan puoli kahdeksan aikoihin tulleen älynväläytyksen myötä. The lord of War oli kyseinen pätkä ja sitä tähditti Nicolas Cage. Oli kyllä todella hyvä, suosittelen kaikille vannoutuneille pasifisteille. :)

Tänään oli vähän kuivempi päivä ainakin tähän asti. Loppuillasta olisi tarkoitus vielä pelata Wormsia ja äänittää siihen porukalla uudet äänitiedostot :P How fun is THAT!

Olutta otetaan ilmeisesti huomenna. Toivon kivaa säätä.
Ouver änd aut.

Joulukuu Puhin tahdissaPerjantai 02.12.2005 01:31

On joulukuun eka eli nyt saa luukuttaa ja LUJAA!!!!!111 ...siis suklaakalenteria.
Nimpat oli eilen. Sain mummulta hauskan Puuha Pete -kortin. Toivon että se oli vaan leikkisä valinta, koska must tuntuu et se pitää mua vieläki 6 vuotiaana. :E - No kuka ei?

Sain äiteeltä ja isältä jokavuotisen setin nimppalahjaksi: joulukalenterin ja epämääräistä nannaa. Ihan toimiva paketti, itse en nimipäivistä juuri perusta. Rahapulassa sitä toisaalta tekisi mieli ryöstää koko suku.... krhhhm.

Aloin pohtimaan, mikähän on tämävuotisen jouluisen suklaakalenterini kristillinen sanoma. Kannessa pomppivat iloisesti ystävykset Ihaa, Tiikeri ja Nalle Puh, unohtamatta pientä possubestistään Nasua. Mukana tuli myös pieni korttipakka yksinäisiin skitsofreniantäyteisiin iltoihin. Tulee muuten varmasti käyttöä tänä v-loppuna! :P En ala moralisoimaan Nalle Puhia, sillä olen sillä kannalla että suklaakalenterin ei tarvitse edes yrittää olla kristillinen kun ei siitä siihen kerran ole, kaupallista se on. Ei enkelikuvioitu suklaa tee Puhista ilkeämpää, eihän?
Ja ketä kiinnostaa, siel on S-U-K-L-A-A-T-A!!1321312

Jatkan huomenna matkaani äikänkokeeseen, ja sen ylii......</supersankariääni>
Unta.

Pakko lisätä vielä lainaus äikänvihosta. Mallina oli kirjoittaa satunnaisia lauseita peräjälkeen.
Opelta irtosi seuraava: "Aurinko nousi. Einstein kuoli, ja Pate Mustajärvi putosi veneestä. Lippu salkoon! Pian lukuarvo laski."

Valaistuna oppilaana kirjasin: "Seppo veti ilmeellä vessassa. Vihreät sienet ovat hyviä ja loistavat pimeässä. Vesi ei ole abstraktisana, sen _voi_ laskea - hanasta. Kunnon löylyt, sanoi lento-orava Kilimanjaron perseestä käsin, jaloin."

Mitäkö ne meille lukiossa opettaa?
Jaa-a. :D

Deutsch macht Spaß. Stimmt, ja?Torstai 01.12.2005 02:35

Nicht.

En kauheen luottavainen ollu koepaperia palauttaessani. :E
Ans kattoo ny.

Huomenna Visual Basic -ohjelmointikoe. Iisi piisi.
Ja mikä parasta - vasta kymmeneltä! :P

En sitten löytäny niitä tabulatuureja tai mitään ni koitin opetella sitä Puuta ihan korvakuulolta. Kylhän se sieltä tuli vaikka hiukan hankala oli. :)
Sen kehtaisi jopa väkertää tabulatuureiksi. En tosin ole koskaan sitäkään koklannut. Enkä taida nytkään jaksaa.

Laiskottaa taas vaihteeks.

KOSH.Maanantai 28.11.2005 20:36

Matikan koe meni reilun 12 tunnin (!) harjoittelusta huolimatta aika heikosti... toivottavasti ei pahemmin koshahda.
Tähän astinen ennuste olisi ruotsi: 8 +- 0.5 ja matikka 6 +- 1.

Aiheeseen liittyvää tietoa:
http://www.tuukkavirtaperko.net/comic/2/2-0030.jpg
(kiitos Iiro)

Huomenna ruotsia taas. Nelosta silmään.
NYT: jumitan koneella / pyydystän netistä pändin 51 Koodia tabulatuureja piisistä Puu / valmistaudun saunaan / stressaannun / puran stressiä / luen ruotsia / teen saksan valmistelutunnin monistetta / jäädyn / absorboin negatiivista energiaa galaktisesta maailmankaikkeudesta ja kuuntelen musaa.

Ihan normi ilta.

KoeputkilapsiLauantai 26.11.2005 21:27

Taaskaan ole mitää tullu kirjoteltua.. (hyvä vaan?)

Koeviikko käynnistyi perjantaina. Ruotsin kolmoskurssin kokeen kerkesin jo rustaamaankin, seuraavaksi vuorossa matikan kuutoskurssikoe. Äikänkurssin feature-artikkeli valvotti viime keskiviikkona ja nukuin tänään pitkään. Luen loppuillan matikkaa ja huomisesta niin paljon kuin mahdollista.. pitäisi toisaalta ehtiä tekemään saksankurssilla vaadittavat tehtävät joita riittää tunniksi kahdeksi niitäkin.
Ehkäpä sitten huomenna.

Järjestys:
(RUB3), MAA6, RUB4, SAA4, AT4, AI3.
Suomeksi:
Ruottia, matikkaa, ruottia, saksaa, ohjelmointia, äikkää.

V*ttu mä sulan.