IRC-Galleria

Äntsä

Äntsä

ei tajuu näitä oloviestejä

Blogi

- Vanhemmat »
Rankka editointiyö vaati veronsa. Koulussa oli vähän väsynyttä juttua ja näkyi se varmaan silmäpusseistakin. Vai pitäiskö puhua säkeistä. Noh, eniveis. Koulun jälkeen otin taktiikkatorkut kuudesta ysiin olkkarin sohvalla, jotta jaksan katsoa 23:50 alkavan X-Filesin.

Kyllä, minut voisi lukea tuon ajattoman kulttisarjan faneihin. Toisinaan telkku kyllä sammuu kesken katselun: sarja uusitaan kokonaan suPtelkussa ja ensimmäiset tuotantokaudet ovat kyllä suht laadukasta käkkää. Minkä sille voi että 80 -luvun scifi ja muoti kulkevat käsikkäin? :P Historia on toki tehtävä tutuksi jos tyksii sarjan pauloihin lumoutua. Karismaattinen 'spooky' Mulder sen taidon todella osaa.

Tulin scifi-kaapista. Tuomitkaa vapaasti nyt kun tunnette.

Suosittelen tässä ainakin pleikkari ykköselle tehtailtua peliä kaikille kanssa-ajattelijoilleni. Itseasiassa b-luokan elokuva "Evoluutio" on myöskin katsottava, sillä sitä tähdittää David Duchovny a.k.a Mulderiini mandariini.
- Vai olenkohan sittenkin Duchovny fani? <3 ihkudaa (ihkudaasta tuli mieleen äm-irk. Etin sen äskettäin koneeni syövereistä tiedostonsiirtoa varten, mese vaan on etana).

<offtopic>
Tähän sopiikin söpö eettinen kysymys:
5 minuuttia. Läksyt tekemättä. Moraalinen dilemma: X-Files vai läksyt?
- Helppo. =)
</offtopic>

X-Filesin lisäksi katon telkusta lähinnä Simpsonit ja Uutisvuodon, joskus uutiset ja jopa sään. Muu on pelkkää paskaa.

Kuka tarvitsee tv-lupaa???

Edit: Tänään opeteltiin Alien Ant Farmin versio biisistä Smooth Criminal.

Loma meni jo.Maanantai 31.10.2005 00:26

Niinpä teki.

Vilkaistaanpa loman tehtävälistaa.

Piletä - X
Editoi videot tyydyttäviksi - X*
Amistele Henkan kanssa - X
Tee Läksyt - X**
Syö & Nuku - X (no jaa...)

JESS. Lisäksi onnistuin jossain määrin räpläämään itseni kitaralla märäksi.
Sain muuten Aukilta kivan pikku phaserin, jolla saa kivoja efektejä aikaan. :)

* editointi yhä kesken, mutta eiköhän tästä tänäyönä selvitä.
** saksan sanat ehtii lukea bussissa, matikka yhä tekemättä... Pyhä blogaritmi kun se osaa olla vaikeeta.

:E

Edit: Muistuttakaa ettten ota ens vuonna vastaan tekniikkavastaavan titteliä :@

Im a Roadrunner Honey.Lauantai 29.10.2005 03:23

Pilepäivän jälkeinen aamu lähti käyntiin bussiin hyppäämisellä. Köröttelin hakemaan sen cd:n joka olikin dvd. Lisäksi mukaan tarttui kuusimetrinen monojakkijohto skeban cd-inputtia varten sekä käännin 3mm plugiin, jonka tinkasin kaupanpäällisiksi. :E

Serkkupoika tuli mukaan Saareen katsastamaan kitaraa, ekspertti kun on. Väkersin jopa itse ruokaa meille: kynttilöitä, paistia, mansikoita ja kermavaahtoa. No ei ehkä: hyväkun sain paistiperunat nielaisukelpoiseen kuntoon. Kitara sentään sai hyvät pisteet. =)
Jääkaappini tyhjäksi kaljoista imeneenä hän lähti kohti kaupunkia kymmenen autossa.

Tänään on opeteltu jonkinmoiseen kuntoon Hurriganesin Roadrunneria ja tapailtu Dire Straitsia.

Let's get WASTED½!!! \m/ O___o \m/Perjantai 28.10.2005 04:34

Party on.

Ei mitkään perskännit mut ihan rattosat iltamat Iirolla hyvässä seurassa med Annika (ancu-), Sini (blue676) ja Laura (cactus^) [+ vierailevana tähtenä Greendayn laulaja Billie Armstrong, a.k.a Balverine]. Yksityiskohdat jätän väliin. Tulin, näin, join, pelitin, saunoin, poistuin. Sama latinaksi:
Veni, vidi, vodki, pedi, sadi, podi (kuulostaa eestiltä, doesn't it?).

Tän päivän tavote on lähinnä krapulan ennaltaehkäisy mm. hoitamalla nestehukkaa ja napostelemalla jotain mitä saisi alas. Rukoilu ei kai tepsi mutta luultavasti se on edessä myös.

Voispa jo hakata sitä skebaa. :E

Rakas päiväkirjaTorstai 27.10.2005 03:26

Eipä sitä ällömmin vois alottaa.
Täysin vasten mun periaatteita olla niinkin neitimäinen ku kirjottaa päiväkirjaa. Toisaalta tälläinen ominaisuuksiini ohjattu vastuu _velvoittaa_ myös raapustelemaan (ja on irKKiin kirjottelu nyt saletisti_hotimpaa kuin samettiseen punaiseen raamattuun).

Mutta itse asiaan.

Lisäys kapteenin lokiin 26. lokakuuta 2005 eKr:
jUmALAviTA mUN S_K_E_B_A__T_U_L_I__T_Ä_N_Ä_Ä_N½½½½!1!!!!#!¤!41515§121
Ihkudaa äksdee. Tai ei se varsinaisesti mun ole, ukon kanssa puokkiin hankittu (lue: puhallettu sound citystä..:P) No paremminkin sanottuna se tuli Saksasta. Hyvin olivat saksit pakanneet paketin, jonka kunnon puolesta pelkäsin. Tarkempi kuva tilatusta paketista tässä: http://www.thomann.de/thoiw3_artikel-176098.html?sn=d9d2bc92a15e212a8c92ef764bc30dc4

Koko päivä tullu SEN kanssa räplättyä ;) ja alkaa näyttää siltä ettei 24/7 riitä mulle... *suunnittelee massiivista ekologista paradoksaalista kronologisoivaa laitetta pahvilaatikosta*
No on se kiva lelu. Viel ku sais CD-inputin pelaa ni a-VOT.

Kävi se Kaippekin (Hoof-Bite) tossa ilmoittautumassa apujoukkoihin taistelussa Bittimaailman Ilkeätä Imperiumia vastaan. Palkkioksi urhea soturi sai jalosta aattestaan ajurin uuteen dvd-asemaansa.

Sotahan ei tunnetusti yhtä miestä kaipaa mutta meidän sota olis kaivannut ehkä vielä yhtä it-miestä. Toisaalta kaikkihan on sallittua sodassa ja rakkaudessa - kovan paikan tullen oli kiva olla äijää vetämällä töpseli seinästä ja huutamalla "SAATANAN PASKA ONKO NYT HYVÄ OLLA, ONKO NYT KIVAA!!!!!1111". Silloin en kuullut enää ääniä päässäni. *O__o* Valitettavasti seinänaapuri saattoi häiriintyä paitsi tästä, myös alituisesta vintti-alakerta-vintti-alakerta -rumbasta. Irrelevanttia, lainaten Iiroa (Balverine) jonka kanssa keskustellessamme suomeksi saan käyttää yhdessä Wikipediaa, sanakirjaa ja haarniskaa (nerokkaasti kyseenalaistin omat enkuntaitoni äskeisessä. Tokihan minä tämän sanan tunsin ilman edellä mainittuja apuvälineitä).

Huomenna pitäs mennä pilettämään Iiron luo. Kiirettä pitää, pitäis keritä myös toipumaan niistä pileistä, mennä kaupunkiin pe mennessä hakemaan cd, editoimaan cd:llä olevaa materiaalia, saada tyydyttävä eli täydellinen lopputulos, amistella Henkan (^Luato^) uuden jääauton sisätiloissa, tehdä läksyt ja syödä päivittäin ja nukkua toisinaan.

Taidan tarvita viikon loman, mikäli selviän tästä lomasta joka päättyykin jo sunnuntaina. IIh....

Joko on rivit täynnä? :P

*Kili*Keskiviikko 26.10.2005 03:35

Havaitsin juuri iirolla tälläisen jännän jutun joka myös blogina tunnetaan. Nyt se on siis tullut meille tavallisillekin tallaajille.

Kilistetään sille. Hik.
- Vanhemmat »