IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

No aamulla sit alotetaa =DTorstai 19.06.2008 00:23

SKORPIONI aloittaa jo aamulla, skorpioni on jo puolenpäivän aikaan ihan kaatokännissä, sitä ei vain hänestä huomaa. Jutut vain muuttuvat ronskimmiksi. Juhannusyö menee rivoja ehdotellessa ja vastakkaista sukupuolta ahdistellessa.

HALUUN KESÄN TÄNNE ! <3Maanantai 28.01.2008 23:27

hajos =DDKeskiviikko 09.01.2008 21:44

norrrra sanoo:
HUII, IHA HAMTARON NÄKÖNEN :o ? =D=0

nno ?Tiistai 25.12.2007 00:33

1. Milloin viimeksi olet nähnyt minut humalassa?
2. Mikä on lempialkoholijuomani?
3. Mitä alkoholijuomaa inhoan yli kaiken?
4. Millainen olen humalassa?
5. Mikä kuvastaa juomistapojani: Kittaaja, Sivistynyt, Normaali, Nautiskelija?
6. Mikä on hauskinta kun olen humalassa?
7. Missä ja milloin olen ollut pahiten humalassa sinun nähden?
8. Juonko usein?
9. Aukaisenko olutpullon (tai jonkun muun pullon) korkin hampailla, pullonavaajalla, sytkärillä vai millä?
10. Mikä on hauskinta mitä olen tehnyt humalassa?
11. Olenko kirjaimellisesti känniääliö?
12. Olenko tehnyt mitään noloa humalassa?

noora täti kerto sadun <3Maanantai 24.12.2007 01:55

norrrra sanoo:
Olipa kerran aleksi, Aleksi oli kiltti poika, kunnes eräänä päivänä hän maistoi alkomahoolia ja sitten aleksista tuli paha poika ;< hän joi ja poltti, ja kusetti ystäväänsä että on vain ediä mut oliki alkomahoolia seassa, aleksi oli kiva poika silti, kaikki pitivät aleksista, aleksi oli myös galleriassa tosi feimi, kunnes eräänä päivä TULI JOULU<3<3<3 ((= sen pituinen se


KIITTI TARINASTA <3

eitarviiottaaniinvakavasti.fiTorstai 20.12.2007 09:45

jos haluutte nähä gallerian pellein tyypin nii tos on

-> http://irc-galleria.net/archive.php?album_id=1984883

ei kantsi ees lukee, alkaa pelottaa :<Sunnuntai 09.12.2007 01:03Vuonna 2004 nuori yhdysvaltalainen mies joutui kotimaansa armeijan uhriksi. Hänet pakotettiin pesemään osastonsa lattia omalla sähköhammasharjallaan, syömään mikrossa lämmitettyä kissanruokaa, juoksemaan jokapäivä harjoituskentän ympäri 79 kertaa jonka päälle hän sai yrittää juoda vain väkiviina-etikkaa. Lisäksi hän joutui tehdä miinakentän puhdistuksia side silmillään sekä sukeltajan räpylät jaloissaan ja lopulta hänet lavastettiin syylliseksi jääden kiinni kannabiksen poltosta. Juuri kun tilanne näytti helpottuvan, hän joutuikin värvätyksi sotaan Irakiin. Siellä hän päätyi ammutuksi, tosin ei vihollisen toimesta. Päivä ennen kuolettavaa (armo)laukausta, hän heräsi täysin alastomana leirin vartiokoiran kopista eikä muistanut edellisestä illasta ja yöstä yhtään mitään. Selässään hänellä oli tussilla kirjoitettu iso teksti missä luki "I did it for transgenders like me" ja vartiokoira löytyi leirin ruokavarastosta, missä se oli päästänyt tarpeitaan osan ruoan päälle ja osan se oli syönyt. Yllään koiralla oli miehen alushousut ja violetti puuhka. Mies lähti paniikissa juoksemaan edelleen täysin alastomana kohti aavikkoa toistaen samalla sanoja "HOLY CREEPING JEEBIES!"

Nyt kun olet nähnyt ja toistanut mielessäsi nuo ylläolevat sanat, tulet tapaamaan ammutun miehen. Ensi yönä, kun olet nukahtanut, mies ilmestyy peittosi alle ja alkaa taukoamatta hymäilemään light jazzin hittejä vuosilta 1978-1986.

Jos lisäät tämän tarinan omaan blogiisi, journaliisi tai päiväkirjaasi, hän jättää sinut rauhaan. Näin palkitaan hyvät tekosi. Jos et lisää, tulet kärsimään vaikeista alapään tulehduksista sekä virtsaongelmista seuraavat 40 vuotta ja sen mukana seksielämäsi huononee moninkertaisesti.

[Ei aihetta]Torstai 08.11.2007 11:20

- Vanhemmat »