IRC-Galleria

tatult.Maanantai 08.09.2008 23:23

A: Tykkää juomisesta
B: Tykkää ihmisistä
C: On villi ja hullu
D: Hänellä on yksi parhaimmista persoonista
E: Hyvä suutelija
F: Sinua palvotaan
G: Toiset eivät määrää sinua
H: Hyvä persoona ja vielä paremman näköne
I: Yksi parhaimmista Tyttö/poika ystävistä, mitä voi olla
J: Pitää tupakasta
K: Todella tyhmä
L: Kaikkien rakastama
M: Tekee seurustelusta hauskaa
N: Todella seksikäs
O: Paras panemaan
P: Tulee toimeen kaikkien kanssa
Q: Tekopyhä
R: Vitun hullu
S: Helposti rakastettavissa
T: Uskollinen rakkailleen
U: Tykkää rentoutua
V: ei tuomitse
W: Erittäin avara katseinen
X: Muut eivät määrää minua
Y: Rakastaa kaikkea hauskaa
Z: Aina valmis

A: Tykkää juomisesta
L: Kaikkien rakastama
E: Hyvä suutelija
K: Todella tyhmä
S: Helposti rakastettavissa
I: Yksi parhaimmista Tyttö/poika ystävistä, mitä voi olla

^ Ihan totta.
Joo no minä samu pate ja jani tilattii pizzaa nikinmäen pizzeriasta ja se maistu oksennukselta no me tehtii niille valitus ja täs se o. p.s tos kommentis ei saanu käyttää asiatonta kieltä onneks me haldattii se samun kaa :D

Oli kiva saada oksennuksen makuista pizza ja se oli vielä raakaa, ruuan visuaalinen puolikaan ei ollut mikään houkuttava, aurajuusto oli yhdessä suuressa kasassa pizzan päällä, katkarapuja oli ehkä n. 10 ja toinen puoli pizzasta lähes kellui vihertävästä juustosta. Kuljetuskin kesti 45minuuttia. Emme saaneet edes rahoja takasin, tai uutta pizzaa, jota emme olisi missään tapauksessa halunneetkaan. Pizza haisi aivan oksennukselta, eikä sitä kukaan halunnut syödä, Kolme neljästä oksensi. Myös limu jonka saimme kuljetuksen mukana oli hiilihapotonta. Maistettuamme pizzoja, soitimme kyseiseen pizzeriaan ja valitimme pizzoistamme. Luurin päässä vastasi joku mies ja kerrottuamme asiamme, hän kysyi, että "olemmeko koskeneet pizzoihin?" Sanoimme, että "kyllä olemme, mistä muuten tietäisimme mille pizzat maistuvat tai haisevat" Siihen vastannut mies sanoi että he eivät voisi maksaa pizzoja takaisin jos niihin ollaan koskettu. Tapahtuneen jälkeen päätimme, ettemme enään ikinä tilaisi kyseisestä pizzeriasta pizzaa, enkä tiedä voinko enää muulloinkaan syödä mitään pizzaa.

No aamulla sit alotetaa =DTorstai 19.06.2008 00:23

SKORPIONI aloittaa jo aamulla, skorpioni on jo puolenpäivän aikaan ihan kaatokännissä, sitä ei vain hänestä huomaa. Jutut vain muuttuvat ronskimmiksi. Juhannusyö menee rivoja ehdotellessa ja vastakkaista sukupuolta ahdistellessa.

HALUUN KESÄN TÄNNE ! <3Maanantai 28.01.2008 23:27

hajos =DDKeskiviikko 09.01.2008 21:44

norrrra sanoo:
HUII, IHA HAMTARON NÄKÖNEN :o ? =D=0

nno ?Tiistai 25.12.2007 00:33

1. Milloin viimeksi olet nähnyt minut humalassa?
2. Mikä on lempialkoholijuomani?
3. Mitä alkoholijuomaa inhoan yli kaiken?
4. Millainen olen humalassa?
5. Mikä kuvastaa juomistapojani: Kittaaja, Sivistynyt, Normaali, Nautiskelija?
6. Mikä on hauskinta kun olen humalassa?
7. Missä ja milloin olen ollut pahiten humalassa sinun nähden?
8. Juonko usein?
9. Aukaisenko olutpullon (tai jonkun muun pullon) korkin hampailla, pullonavaajalla, sytkärillä vai millä?
10. Mikä on hauskinta mitä olen tehnyt humalassa?
11. Olenko kirjaimellisesti känniääliö?
12. Olenko tehnyt mitään noloa humalassa?

noora täti kerto sadun <3Maanantai 24.12.2007 01:55

norrrra sanoo:
Olipa kerran aleksi, Aleksi oli kiltti poika, kunnes eräänä päivänä hän maistoi alkomahoolia ja sitten aleksista tuli paha poika ;< hän joi ja poltti, ja kusetti ystäväänsä että on vain ediä mut oliki alkomahoolia seassa, aleksi oli kiva poika silti, kaikki pitivät aleksista, aleksi oli myös galleriassa tosi feimi, kunnes eräänä päivä TULI JOULU<3<3<3 ((= sen pituinen se


KIITTI TARINASTA <3

eitarviiottaaniinvakavasti.fiTorstai 20.12.2007 09:45

jos haluutte nähä gallerian pellein tyypin nii tos on

-> http://irc-galleria.net/archive.php?album_id=1984883

ei kantsi ees lukee, alkaa pelottaa :<Sunnuntai 09.12.2007 01:03Vuonna 2004 nuori yhdysvaltalainen mies joutui kotimaansa armeijan uhriksi. Hänet pakotettiin pesemään osastonsa lattia omalla sähköhammasharjallaan, syömään mikrossa lämmitettyä kissanruokaa, juoksemaan jokapäivä harjoituskentän ympäri 79 kertaa jonka päälle hän sai yrittää juoda vain väkiviina-etikkaa. Lisäksi hän joutui tehdä miinakentän puhdistuksia side silmillään sekä sukeltajan räpylät jaloissaan ja lopulta hänet lavastettiin syylliseksi jääden kiinni kannabiksen poltosta. Juuri kun tilanne näytti helpottuvan, hän joutuikin värvätyksi sotaan Irakiin. Siellä hän päätyi ammutuksi, tosin ei vihollisen toimesta. Päivä ennen kuolettavaa (armo)laukausta, hän heräsi täysin alastomana leirin vartiokoiran kopista eikä muistanut edellisestä illasta ja yöstä yhtään mitään. Selässään hänellä oli tussilla kirjoitettu iso teksti missä luki "I did it for transgenders like me" ja vartiokoira löytyi leirin ruokavarastosta, missä se oli päästänyt tarpeitaan osan ruoan päälle ja osan se oli syönyt. Yllään koiralla oli miehen alushousut ja violetti puuhka. Mies lähti paniikissa juoksemaan edelleen täysin alastomana kohti aavikkoa toistaen samalla sanoja "HOLY CREEPING JEEBIES!"

Nyt kun olet nähnyt ja toistanut mielessäsi nuo ylläolevat sanat, tulet tapaamaan ammutun miehen. Ensi yönä, kun olet nukahtanut, mies ilmestyy peittosi alle ja alkaa taukoamatta hymäilemään light jazzin hittejä vuosilta 1978-1986.

Jos lisäät tämän tarinan omaan blogiisi, journaliisi tai päiväkirjaasi, hän jättää sinut rauhaan. Näin palkitaan hyvät tekosi. Jos et lisää, tulet kärsimään vaikeista alapään tulehduksista sekä virtsaongelmista seuraavat 40 vuotta ja sen mukana seksielämäsi huononee moninkertaisesti.