IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

[Ei aihetta]Keskiviikko 12.12.2007 22:58

Joo vois yrittää kirjottaa tänne jotain asiaakin (joo lol hyvä läppä).
Eli makaan sängyn (sohvan) pohjalla täysin paskana, kurkust ei oo maanantai-illan jälkeen menny mikään muu alas kun nestepitoiset ravintoaineet (puhun siis mehusta, jugurttijuomista yms), tän ihanan kurkkukivun, eli tulehtuneiden nielurisojen takia. Ei täs mitään, eipähän jääkkään kun kaks koetta ja yks esitelmä tekemättä tält viikolt, mikäs siinä, ehtiihän ne myöhemminkin. Joo uskokaa tai älkää, mielummin olisin koulussa, niin paskaa kun siellä onkin, mut sekin voittaa tän mikä nyt on. Kuume nyt on sentäs jo laskenu, kiitos lääkkeiden, ja ruoat, tai siis nää ''juomat'', menee myös helpommin alas, samasta syystä. Ehkä pystyn viikon loppuun mennessä syödä jopa jo kunnon ruokaa. Hope so.
Eniten täs vaan toivon et ääni alkaa muuttuu enemmän normaaliks täst mongerruksesta, niin et pääsisin joulukonserttiin ja pystyisin ehkä jopa laulaman siellä. Jos en niin on aika varmaa et vedän itteni kiikkuun, sen verran ärsyttää jo ajatuskin siitä etten pääsis esiintyy.
En oo kyl koskaan edes tajunnu miten paljon sitä ihminen pystyy nukkumaan, meinaan ku en oo viimesen kahen vuorokauden aikana paljon muuta tehnykään. Sinänsä ihan hyvä, kun nyt on noit univelkoja aika ruunsaasti joensuun jäljiltä, tosin sielläkin nukuin enemmän kun eräät.
Mut joo ei ny jaksa enää kirjottaa (=meen nukkumaan). Seikka on saletti ja silleen. Tsau.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.