IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Sunnuntai 25.06.2006 02:32

hmm. voisin vaikka sanoa että hieman mielenkiintoinen perjantai oli minulla ja tämä päivä myös :D

"vähän semmonen niinku erilainen ilta." :)

vittu oli hauska juhannus oikeesti. ei ole varmaan ikinä ollu noin hauskaa juhannusta. <3 tää päivä ei kyllä menny enää sit hyvin mut siitä nyt ei puhuta. ihan hyvin meni siihen viiteen asti aamulla kun ruvettiin nukkuu sen jälkeen. sit ei oo tää päivä enää menny hyvin. paitti meneehän se jo nyt. joo.

oltiin paalasmaalla, oltiin vittu vaikka missä, huristeltiin taksilla ympäri paalasmaata, "POJAT MAKSAA!", käyhän se vittu miulle ilmanen kyyti jonnekin mökille ja ilmaiset juomiset :) heehe. eikä ollut edes krapula. mukavaa oli :) join silleen sopivasti. en ollut liian kännissä.

päästiin takas teltalle sitte joskus siinä neljän jälkeen, mentiin vielä nuotiopaikalle, turistiin henkan kanssa mukavia, tai no minä turisin mutta kuitenkin :) ja henkka oli mukavan lämmin. sittenpäs mentiin telttaan nukkuu. nukuin 5h :) sit nukuin kun tultiin kotiin juuasta, sen matka kokonaan eli 1h ja sit nukuin hannun mökillä, minne menimme vielä illasta :) tultiin äsken takas kotiin sieltä. siellä nukuin jtn 2h :) heeeh. kyllä uni maistuu nyt.

mutta oli kyllä vähän niinku erilainen ilta :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.