IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

<3Keskiviikko 01.03.2006 00:29

taas näitä miun mietteitä. tunnen itseni välillä nalle puhiksi kun kirjottelen tämmösiä ihan hölmöjä juttuja. muttta. oikeesti. asiaan.
HAJOISIN JOS MENETTÄISIN.
ei muuta.
siinäpä teille miettimistä.
ahaha. enksooooo ilkee?
ihan kakka.
vitttu. jumittaa. luin tunnin yhteiskuntaoppia. ja päähän jäi..
hmm. EIMITÄÄN :D
ahaha. oon paras. saan kuitenki siitä jonkun 12½ eikä miun tarvii ees lukee.
vittu oikeesti. ois elämä helppoo jos ei tarviis käydä koulua. tiedot vaan menis aivoihin ilman jtn kouluu ja kirjoja. ihanaa. <3 sais vaan juosta kavereiden kans vaikka missä ja aina välillä huomauttaa: "hei muuten, just tajusin että lehdet on vihreitä." siitä se lähtis. tuonkin mie opin vasta äsken.
ahaha.
RAKASTAN JOONASTA. ENEMMMMMMMÄN KUIN KETÄÄN. SE ON IHAN YLISULOINEN <3
syön sen. hih. enksoiiiiis ilkee? <3
namm. mie muuten syön sen huomenna.

mukavanmukavaa.Tiistai 28.02.2006 22:59

sainpas tuossa meidän ihanalta luokanvalvojalta tunnin istumista poistumisista tänään :< äiti taas tykkää niin helvetisti että. viime istumisestakin valitti ihan älyttömästi. ei pitäis poistuu. mut pakkohan se aina välillä on :p
äsken olin mustavaaralla. lähettiin siinä vartin yli 3 linkillä sinne ja sitte lähettiin sieltä takas joskus puol kaheksalta. oli ihan kivaa pitkästä aikaa laskee mut sitte rupes kyllästyttämään joskus kuuden aikoihin ne rinteet. ne on niin kuppasia. semmosia vitun lyhyviä ja kapeita ja paskoja. kolille ku oltais menty niin johan ois ollu hauskempaa. mut kelpaa tuo miulle ku että meen maanantaiaamuna heti ensimmäisenä kahdeksalta liikkatunnille. saadaanpahan vapaata siitäkin. hauska loppuviikko tulossa, huomenna on 9-13 kouluu, torstaina 10-15, perjantaina 9-13. ihan hauskaa :> sitte onkin viikon loma <3 ihanaa. ja sitte on kaks viikkoo sen jälkeen ja pääsee isosyötteelle viikoks. hauskaa :> mut kulta lähtee loman jälkeisellä viikolla thaimaaseen :< eioomukavaa. 17 päivä lähen uimaharjuun Hennan luokse, iha vitun hauskaa :> näkee sitäkin ihmistä pitkästäpitkästä aikaa <3 ja oon siellä sitte sen viikonlopun, mennään enoon kattoo kohti rokkia juttuu. uniklubi on siellä esiintymässä :p kivaa.
mutttta. mie painun lukemaan huomiseen yhteiskuntaopin kokeeseen. :<
RAKASTAN JOONASTA.
&lt;sydän&gt; LENNY KRAVITZ - YOU WERE IN MY HEART.

noni.Maanantai 27.02.2006 17:36

MITÄ MIE TAAS SANOIN? kuka oli oikeessa? :D se suomi meni sitte häviimään. ei sille mtn voi. ruotsi vain on parempi. screamissä katottiin peli kullan kans <3 sitte istuttiin siellä muutenkin koko eilinen ilta. sinne meni miunkin kokeisiin lukemiset. tänään on ihan pakko lukee. haluun kerranki hyvän numeron jostain kokeesta. matikastakin sain 6½ ja enkun kokeesta 5+ . voivittu miten hyvä mie oon :< keskiviikkona ku on yhteiskuntaopin koe. ja huomenna lähen mustavaaralle ;> jipii. pääsee rinteeseen. varmaan sielläkään kauheemmin laske. ehkä 2 mäkee, sitte kahvilaan. sitte taas ehkä 2 mäkee ja kahvilaan ja sitte vielä kerkee ehkä 2 mäkee laskee :D iha tylsää jossain mustiksella. voitais mennä kolille nii sitte ois ihan mukavakin. muttta. nyt. moi.
&lt;sydän&gt; INFERNAL - SUNRISE.
tästäkin biisistä tulee kesä mieleen. oli se kyllä ihanaa aikaa <3

ym.Sunnuntai 26.02.2006 00:38

eilen illalla menin kapeen Karin ja Leenan kans. sitten siellä menimme mäkkiin missä törmäsin kultaani ihan ensimmäisenä <3, sitten menimme Samin ja Laurin luokse istuu ku ne istu siellä yhessä pöydässä. Joonaskin sitten tuli siihen ja sitten menimme pihalle ja lähdimme screamiin kaikki. oltiin sielläkin ehkä hurjat 15 minuuttia, sitte lähettiin saappaaseen. tai siis Leena ja Lauri lähti kauppaan siitä ku me muut mentiin saappaaseen. istuttiin siellä sitte vähä aikaa ja mentiin sitte taas mäkkiin. sitte taas screamiin ja katottiin siellä suomi-venäjä ottelu toiseen erään asti. sitte se paska meni kiinni ja mentiin sitte Joonaksen ja Samin kans vielä saappaaseen. siitä en sitte kerrokaan enempää :D mut aivot oli hukassa, sen vaan sanon. Samin sivuilla ku käytte niin tiedätte mitä tarkoitan ;> sitte lähin kotiin siinä 20 vaille 1 suunnilleen. oli mukava ilta. tänään sitte käytiin kattoo Joonaksen ja Samin kans kummelin jackpot. aikapaskaoli. luulin et ois parempi. turhaan itse asiassa meni 8,5e. sitte käytiin hesessä ku Joonas söi ja sitte lähettiin Samin kans käpsii mutalaan. siellä vierähti aika tylsästi ilta vaikka et loppuillasta oli iha mukavaa. meinasin jo joskus kaheksan aikaan lähtee kotiin mut en sitte lähteny. ihan kiva. huomenna suomi-ruotsi. MIE VAAN SANON, et suomi hävii :D
aiiiiivan 110% varmasti. noei nyt ihan.
mutttta. nuqq.
RAKASTAN <3
&lt;sydän&gt; AVRIL LAVIGNE - NAKED.

haha.Perjantai 24.02.2006 17:26

naurattaa. oli niin hauskaa koulussa :D ranskan tunnit meni ihmeen nopeesti. vamuttikin vielä ihan koko päivän. sairasta. olemme sairaita. heeee. :> Leenalla oli ilmeisesti tylsää mantsan kaksarilla kun se teki miulle ja Pekalle semmosen nenäliinan missä lukee et "arvoisa asiakas! pyyhi nenäsi tähän:" sitte siinä on ympyrät ja alla lukee et "paljon räkää" ja "vähän räkää" ja siinä paljon rään kohalla on isompi ympyrä ku toisen. ja alhaalla lukee vielä "Kiitos!! :)" tautista. etten sanoisi. Leena taas vauhdissa. ja sitte miulla oli oma henkivartija mutta sitten se lähti yhdeltä jo koulusta ja miut hakattiin ranskan tunnilla. nyt mie kuolen, hyvästi kaikille. :< noei. en mie nyt vielä oo kuolemassa. vaikka Ville ei ollukaan enää yhdeltä miun henkivartijana :< sniiif. jooo moi. menenenenenenen vamuttamasta muualle. illalla kapeen Leenan kans :> khiiii. lisää vamutusta tiedossa. varo Joonas, oon vammanen tänään :> vaikka et oon kyllä joka päivä mutta jooo.
&lt;sydän&gt; GAVIN DEGRAW - MORE THAN ANYONE.

<3Perjantai 24.02.2006 00:30

en tajunnut että voisin menettää jtn niin tärkeetä. mutta tänään sen tajusin. enkä todellakaan halua menettää tärkeintä ihmistä miun elämästä. ei sitä ikinä osaa edes ajatella että menettäminen on pelottavaa. sitä vaan aina ajattelee et kyllä mie nyt tuotakin ilman pärjään. mutta todellisuudessa sitä ei sitten kuitenkaan pärjää. "kenelle mie nytten puhun pitkiä puheluita puhelimessa?" "kenen kanssa mie nytten nauran tyhmille jutuille?" ja muuta tämmöistä. se on vain jtn ainutlaatuista mitä toisen kanssa kokee eikä sitä ehkä jonkun toisen kanssa koekaan.
tuli vaan jostain tuokin mieleen. oli aivan pakko kirjottaa. nyt mie voin hyvällä mielellä ruveta nukkumaan. miulla on ihana poikaystävä(?) joka välittää miusta(?) ja rakastaa minuu(?) eikä päästä koskaan irti(?) eikä haluu koskaan menettää(?). mie en ainakaan haluu. ja rakastan tätä ihanaa kusipäätäni joka on aivan liian suloinen ollakseen totta <3 awwww. mie vaan tykkään niin paljon. jtn parasta mitä miun elämässä on ikinä tapahtunut. <3
Joonas. &lt;sydän&gt;

:>Torstai 23.02.2006 17:47

koulussa olin. iha vitun tylsää. liikkatunneilla meinasin nukahtaa. päästiin puolta tuntii aiemmin ku tavallisesti ku oli joku vitun sijainen. ja vvt tunneillakin olin iha unessa. se oli hauskaa mitä tehtiin, maalattiin paperille kaikkee ku semmonen klassinen musiikki soi taustalla. oli niinku semmoset 4 hengen ryhmät. sitte ei saanu puhuu ja aina jokainen vuorollaan maalas siihen paperiin jtn ja sitte lopussa kaikki sai maalata. siitä meidän jutusta tuli hieno. siinä oli toisin päin joku ötökkä joka oli puskassa piilossa ja toisin päin elefantti joka tuli sieltä pusikosta. mielenkiintosta.
lähen kapeen illalla. kunhan äiti tulee töistä. pakko päästä, haluun nähdä kullan ja rutistaa sen kuoliaaks ku se on niin ihana <3 ihan mieletön ikävä vaikka on vaan päivä ollu välissä ettei olla nähty. silti kuolen. ja kuolen tähän mustasukkaisuuteen oikeesti vielä joku päivä. eilen en vielä, meinasin kyllä kuolla yskään mutta joskus myöhemmin tulevaisuudessa varmasti kuolen mustasukkaisuuteen :D noei. en varmaankaan. yritän olla kuolematta.
nyt menen. pois.
&lt;sydän&gt; SIMPLE PLAN - PERFECT.

"and now I try hard to make it.
I just want to make you proud.
I'm never gonna be good enough for you.
I can't pretend that I'm all right,
and you can't change me.

I try not to think,
about the pain I feel inside.
did you know you used to be my hero?
all the days you spent with me,
now seem so far away,
and it feels like you don't care anymore.

and now I try hard to make it.
I just want to make you proud.
I'm never gonna be good enough for you.
I can't stand another fight,
and nothing's alright.

'cuz we lost it all.
nothing lasts forever.
I'm sorry,
I can't be perfect.
now it's just too late and we can't go back.
I'm sorry,
I can't be perfect.

nothing's gonna change the things that you said.
nothing's gonna make this right again.
please don't turn your back,
I can't believe it's hard just to talk to you,
but you don't understand."

ihanat sanat :>

.Torstai 23.02.2006 00:03

jtn löpinöitä tuolla YHDEN TYTÖN sivuilla.
hmm.. mie en oikein tykkää tästä. TIEDÄN ettei niillä enää mtn ole mutta silti. minuu vaan ärsyttää ne kuvat siellä sivuilla silti. enkä tietenkään ole mustasukkainen. en tietenkään. en oo ikinä ollu joo. voivittu. nyt vituttaa sen verran mukavasti että taidan mennä nukkumaan. huoh. tästä ei tuu mtn. siis tästä miun mustasukkaisuudesta. kuolen tähän. joku sairaus ilmeisesti. hyvää loppuelämää vaan kaikille. :<

joomitävittua?Keskiviikko 22.02.2006 23:37

... eiköhän se yritys riitä.

olin kirkolla. voitin Miikan ja Ollin biliksessä ;> hähä. olen paras.
ja sitten toisen kerran Olli voitti miut ku mie löin mustaa ja se meni kyllä oikeeseen pussiin mutta kivi meni kans pussiin :D olen paras.

... ja tää on parasta.
miten voi rakastaa ihmistä niin paljon että sattuu?
hyvin näköjään.
&lt;sydän&gt; GOOD CHARLOTTE - TIME AFTER TIME.

:<Keskiviikko 22.02.2006 19:58

vituttaa. pitipähän sen takia vain kirjottaa tänne. en sitte menny sinne kapeen, ei jaksanu ja sitte ku oisin halunnu lähtee nii äiti ei päästä minuu. huoh. ei yhtään enempää vois vituttaakaan. ja en edes tiedä mikä vituttaa ja sekös siinä rupee sitte enemmän vituttamaan ku rupee miettimään et mikä vittu minuu vituttaa?! ei tuo asia nyt niin paljoo voi kuitenkaan vituttaa. mut en sitten tiedä mikä muukaan.
kai miun pitää sitte vaan polkee sinne mutalaan ja kyllästyy sinne kuoliaaks. noei. ei siellä ikinä ole tylsää ollut itse asiassa. tosi hauskaa vaan. toivottavasti ihmiset piristää minuu jotenkin.
so close, no matter how far. couldn't be much more from the heart. forever trust in who we are and nothing else matters. never opening myself this way. life is ours, we live it our way. all these words i don't just say and nothing else matters. niinpä niin. AINA kun kuuntelen tätä biisiä, mulla tulee mieleen -04 joenyön viikonloppu. varmaan siks ku kuunneltiin tätä aina Iksun kans. sillon oli ihan helvetin hauskaa. parasta aikaa varmaan koko vuonna silloin. siitä vielä se 3 kuukautta eteenpäinkin. mutta joo. pitää varmaan herätä todellisuuteen ja sanoa ettei kaikki kestä ikuisesti. hauskuuskin loppuu aikanaan.
MUTTA tästä mikä miulla ja Joonaksella on nytten, on pakko sanoo että tämä tulee kestämään tosi pitkään. mie teen kaikkeni sen eteen että se tulee kestämään.
PARASTA.
TÄRKEINTÄ.
IHANINTA.
ja system of a downista tulee aina mieleen Yki. outoa, mutta minuu ei edes enää vituta se asia. vaikka se onkin vanha. tuli vaan mieleen. en mie edes muistanut sitä juttua enää. mutta en jaksa enää edes ajatella. oon jo antanu anteeks ja unohtanu. elämä jatkuu.
mutta tästä mitä minulla nyt on, en luovu. en ikinä.
liian tärkeä menetettäväksi.
Joonas, mie oikeesti rakastan sinuu.