IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

nonni eilen sitten taas oli kulkua.

Sarina lähetti viestin keskellä päivää "Homo misä olet?" ja ihan hämmästyin! Olin kotosalla kuitenki (pelasin simssiä :F), ni se sitten tuli olemaan minun kanssa 8).

Päätettiin sattumoisin lähteä sitte marttilaan juhan luo missä nina oli hänen kanssaan :) :'D Puol 6 päästiin vihdoin lähtemmää kun oltiin tankattu (joka oli show taas seki, "ota sä toi letku ni mä meen tankkaamaan" (c) sarina), no jo kuitenkin ja napattiin silloin oranssi peippe sitte kyytiin niitten tiehaarasta.
Sitte sompailtiin sielä harhassa jossain kirkolla ja matin ja pekan tavaraliikkeessä tai jossain, en muista missä :'D Kuitenki kaikki muut oli jo kysellee neuvoja ninalta ni oli meikän vuoro, ja totta kai siinä vaiheesa nina pamautti puhelimen juhalle. lol.

No löydettii perille ja oravakin siinä touhussa kuoli, mutta sieltä löytyi oikein kiva kodikas koto :> Jonka vieres oli kummitustalo hyi soli pelottava illemmalla.
Istuttiin sielä sitte ja meikä sai henk.kohtasen shake juoman juhalta (onhan se sentään baarimikko), koska ilmotin etten juo kahvia enkä teetä 8D
Mainittakoon myös että eräs DNA mainos herätti kiivasta keskustelua, joka oli täysin turhaa.

Jossain vaiheesa antsaliini soitti että on kyrössä, soli lol koska me oltiin vielä siellä :< Siinä sitte vielä jottain turistiin ja nina kuoli vielä pari kertaa johonki kohtaukseen, kunnes päästiin ulko-ovelle.
Sarina kuitenki sai juhan pitämään meille vielä taloesittelyn lopuksi, jossa meni jonkun aikaa.
Lopulta sitte oltiin jo autossa, ja siellä sitte tietty feat.ongelmat 8) Vahingossa mentiin tarvasjoen kautta kyröön, joten antti sai nukuskella vähän kauempin ku luvattiin :F

Peippe ja sarQ pistäytys sarQn ateljeessä veeseessä, jonka jälG lähettiin kohti ylänettä \o/
Valaksen päättäjäisiin päästiin ja oli siellä nyt jonku verran porukkaa. Toki suurin osa oli aika _nuoria_, mutta saatiin me sentään sarinakin ulos autosta (hermosauhuille) ja itte ostin ruokaa namnam.
Mc mane - vitun teinit.

vihje.

Paksulla taas oli jottain henkisiä ongelmia ku oli pakko häikästä valoilla ja oli siellä muillaki ongelmia nähtävästi :D Paula ja Sussu kutsu meikän ja kössin kylähän, joten jollen muista ja jos köspä luet tämän, ni muista sinä. Sarinan juotava muuten oli hyvää, vaikka soli lol vetteen kuulemma lantrattu!

Nojo kuitenkin, viimeinen huipentava show oli ku lähettiin sieltä sitte Carinaan :'DDD Meikä ei kehtaa kirjottaa siittä mittää nyt paitsi että se esiintyjä nainenkin nauro meille :< Vaanittiin siinä sitte että guasimodo-valvoja lähtee ulos terassille ja puikahdettii toisen tunnin jälG takasii ulos. Peippe pongas saulin antin autosta ja lähti sen matkaan, sarina lähti kotio, ja meikä ja antsa etti jostain elämää, muttei löydetty enää, joten tultii nuQ.

kettu kuittaa &lt;cool&gt;

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.