IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

FORMULA 1 / ROADRACINGMaanantai 23.06.2008 19:27

Formuloilla ajettiin eilen Magny-Coursissa ja ratamoottoripyörillä Doningtonissa.
Piikkien kisaa en oikein seurannut kuin puolella korvalla. Doningtonissa, jossa karkuun ei helpolla pääse, se kuitenkin tapahtui Iannonen ja Reddingin yhteistyöllä. Di Meglio lähti vasta ruudusta 20, mutta nousi vauhdilla ylöspäin. Iannone meni jossain vaiheessa nurin ja siinä olikin sitten Scottilla helppoa ajaa voittoon. Talmacsia ei näkynyt missään, joten tuli kaiketi keskeytys, harmi... x)
Voittaja oli siis Redding, joka vissiin joku juuri ja juuri 15 vuotta täyttänyt kakara, niin kuin melkein kaikki muutkin... 2. di Meglio :) 3. Marquez 4. Gadea 5. Corsi 6. Koyama 7. Olive 8. Nakagami. Mike-poika johtaa nyt MM:ää 23 pisteellä.
Kaksiviisikymppiset jäi näkemättä, kun tulivat formuloiden kanssa samaan aikaan. Kyllä ketuttaa, oli vissiin upea kisa Mikan osalta. Kallio lähti ruudusta 14 ja oli 15 kierrosta ennen maalia vajaat 10 sekuntia kärjestä. Kärjessä ajoivat Bautista ja Simoncelli. Molemmat pysyivät radalla, mutta niin vain Mika tuli, näki ja voitti! Wtf? Mä olisin halunnut nähdä ton kisan!!! >( 1. Kallio 2. Simoncelli 3. Bautista 4. Barberá 5. Lüthi 6. Aoyama 7. Debon 8. Simon. Mitäs Pasinille mahtoi tapahtua? Kallion MM-johto Simoncelliin kasvoi nyt kahdeksaan pisteeseen. :)
Motogpkin meni jostain syystä vähän ohi... Stoner karkasi ja kakkossijasta taistelivat Pedrosa ja Rossi. Takana kurvailivat Edwards ja Dovi ja taaempaa taistelivat Hayden ja Lorenzo... Voittoon ajoi Stoner... 2. Rossi... 3. Pedrosa 4. Edwards 5. Dovizioso :) 6. Lorenzo... 7. Hayden 8. Vermeulen. MM-taistelussa Rossi johtaa Pedrosaa 11 pisteellä. Go Dani!
Sitten fomuloita... Ferrarit eturivissä huonomassa järjestyksessä, Alonso kolmosena, Heikki ruudussa 10 ja Hamppi 13. No, niin kuin pelkäsin, Ferrarit menivät ihan menojaan ja väärässä järjestyksessä. Hamilton jumittui Piquet’n taakse ja onnistui hankkimaan itselleen varikonläpiajorangaistuksen. Olisi se nyt voinut olla ottamatta sitä rangaistusta... Räkä oli ajamassa voittoon, mutta mutta...voihan pakoputki sentään! ;) Massa kiitti ja painoi ohi, mutta valitettavasti Trulli ei pystynyt samaan. Olisi nyt edes hajonnut se auto, mutta ei... No, aina ei saa mitä haluaa... Alonso kisavauhti oli hukassa ja sitten vielä viimeisellä kierroksella(?) Adelaidessa joku helv*tin Force India ei nähnyt Alonsoa ja Piquet pääsi ohi... No, sai Alonso sentään kaikkien aikojen kuudentena kuskina kasaan 500:nnen MM-pisteensä :) 1. Sössömassa... 2. Räkä... 3. Trulli 4. Kovalainen 5. Kubica 6. Webber 7. Piquet 8. Alonso. MM-tilanne on mielenkiintoinen: Massa johtaa, mutta eroa Kubicaan on vain kaksi pistettä, Räkä on kärjestä viisi pistettä ja Lewis kymmenen. Paras voittakoon, kunhan se ei ole Ferrari, eikä mieluusti myöskään Hamilton! ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.