IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

ROADRACINGSunnuntai 29.06.2008 00:03

Tänään ajettiin Assenissa, joten kisat olivat jo näin lauantaina. Eipäs paljon riemun hetkiä nähty... Epävakainen keli, välillä tuli sade kuuroja ja sitten taas kuivui. 125 kuutioisissa jouduttiin ottamaan uusintastarttikin sateen takia. Di Megliolla oli jotain pieniä ongelmia. Podiumin valoitti tällä kertaa vanhukset eikä teinit. Vaihtelu virkistää, mutta ei silloin kun ykköspallilla irvistää Talmacsi... >:( Toinen oli Olive ja Corsi kolmas. 4. Cortese 5. Smith 6. Rabat 7. di Meglio 8. Iannone. Mike johtaa MM-sarjaa, mutta ero kaventui 16 pisteeseen.
250 kuutioisten startti viivästyi, kun juuri ennen lämmittelykierroksen alkua alkoi sadekuuro. Kisa oli sitten ”wet race”, mutta kaikki tai ainakin melkein kaikki lähtivät kuitenkin kisaan slikseillä. Kallion kisa alkoi hyvin ruudusta 11 ja Mika taisteli sijasta kolme, mutta sitten alkoi ongelmat. :( Lüthi lähti heti karkuun ja sai yli kahden sekunnin eron. Bautista ja Simoncelli saivat osumaa lähdön jälkeen ja putosivat useamman sijan, mutta Bautistan kuitenkin onnistui nopeasti lähteä Lüthin takaa-ajoon. Kallio valui alaspäin riekaleisella takarenkaalla, eikä voinut sille yhtään mitään. Bautista sai Lüthin kiinni ja paineli ohi, kunnes alkoi taas sadekuuro ja yhtäkkiä Lüthi olikin taas sekunnin Bautistan edellä. Lopulta Bautista meni kuitenkin menojaan. Bautista siis voitti ja Lüthi oli toinen. Kolmanneksi ajoi, valitettavasti, Simoncelli... >:( Se ei ole vieläkään mennyt parturiin... 4. Debon 5. Barberá 6. Aoyama 7. Kallio :( 8. Takahashi. Pasini kaatui. Kallion MM-johto säilyi vielä, mutta, kiitos rengasvian, ero Simoncelliin on vain yksi piste.
Motogp:n kisa oli aika tylsä. Nyt se sitten taas alkaa, meinaa Ducatin ylivoima... Mua ärsyttää kun se Stoner taas tulee niin per**leesti ja voittaa joka hel**tin kisa viidellä minuutilla... V**tu... Rossi teki temput lähdön jälkeen ekoissa mutkissa ja meni nurin, kaataen samalla de Puniet’in. Hetken päästä kaatui myös de Angelis. Rossi pääsi jatkamaan kisaa. Ainoaa kunnon taistelua käytiin yhdessä vaiheessa sijasta neljä Dovin, Nakanon ja Vermeulenin kesken. Viimeisen kierroksen viimeisessä shikaanissa Hayden hyytyi ja Edwards kiitti. Viime vuonna herrat taistelivat voitosta ja samaisessa mutkassa molemmat menivät leveäksi, mutta vain Hayden sai pidettyä pyörän pystyssä ja voitti kisan Edwardsin kirotessa hiekalla. Tänään kisan kuitenkin voitti herra Keijo Kivinen... >:( toiseksi ajoi Pedrosa :) Edwards oli kolmas ja Hayden neljäs. 5. Dovizioso :) 6. Lorenzo... 7. Vermeulen 8. Nakano. MM:ää johtaa nyt Pedrosa ja ero Rossiin on neljä pistettä. Ja se perhanan Stoneri on enää vaan 29 pojoa Danista... >:( Tämä vuosi on Pedrosan vuosi, ***kele!