IRC-Galleria

Olen riippuvainenTiistai 14.04.2009 16:25

Suudelma

Suudelma anna minulle ja laskut ala siitä.

Kaksikymmentä lisää
-vaikka satakaan ei riitä.

"Robert Herrick kuvaa suudelman aikaansaamaa huumeriippuvuuden kurimusta"

Suudelma on 34 kasvolihaksen liikesarja, jonka kautta keho alkaa tuottamaan sisälleen erilaisia huumausaineita, pääasiassa endorfiinia, kehon omaa ooppiumia. Suudelmiin jää siksi helposti koukkuun. Riippuvuus suudelmiin on helppo diagnosoida; Suudelmaa odottavan narkomaanin syljeneritys lisääntyy.

Suudelma liitetään usein seksiin, televisiosarjoihin ja rakkauteen. EU -veljemme ranskalaiset tervehtivät suudelmalla. Juudas petti Jeesuksen suudelmalla. Suudelma onkin siksi monisäikeinen ja kulttuuriimme syvälle ohjattu huume, jonka vaarallisuus unohdetaan vain sen takia, että kaikki ovat siihen koukussa.


Suudelman koostumus

* 9 mg vettä
* 0,7g valkuaisaineita
* 0,18g orgaanisia aineita
* 0,7g rasvaa
* 0,45g suolaa
* 250 eri bakteerilajia.

Näitä suutelijat sitten sekoittavat ja imuttelevat. Seurauksena voi olla autonomisen hermoston aktivoituminen, jonka seurauksena on lisääntynyttä aktivaatiota sydämen sykkeeseen, hengityseen, ruuansulatuselinten toimintaan ja perspiraatioon.

Ääritapauksissa seurauksena on somaattisen hermoston ohjaamaa poikkijuovaisten luustolihasten liikkeitä, joiden liikeradat keskittyvät toisen osapuolen intiimialueiden välittömään läheisyyteen .

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.