IRC-Galleria

-Alfonzo-

-Alfonzo-

I must keep reminding myself of this..

What a day..Lauantai 15.05.2010 15:13

Eilen oli hassu päivä.. tapahtui kaikenlaista, mutta ei kuitenkaan kovinkaan tapahtumarikas päivä (tai no saattoihan tuo ollakin, emt). Herättyäni söin aamupalaa ja muuta normaalia meininkiä, kunnes tajusin huoneeni olevan täynnä tyhjiä pulloja/tölkkejä. Tylsistymyttityttittiäni päätin mennä polkupyörällä lähikauppaan ja viedä nämä pois. Kaupalta suuntasin F-Musiikkia kohti jossa soitin kitaraa ja bassoa, kunnes lähdin Tikkurilan megalopoliksen kautta kotiin ja oli pakahduttavan kuuma ja muuten vaan pitkä matka (kotoa lähtemisen ja palaamisen välillä oli aikaa ainakin kaksi tuntia, joista noin puolikas tuntinen oli musiikkiliikkeen sisätiloissa). Kotiin päästyäni olisin voinut lyödä vetoa, että kesä alkoi jo vituttamaan ja jostain oli tullut käsittämätön angsti, ja oloni oli kovin epätoivonen ja.. synkeä, mutta olinpa väärässä (siitä että kesä vituttaa, [go figure!] siitä lisää)!

Syötyäni jonnimmoista ruokaa aloin kyllästyä huoneeseeni, joten lähdin jälleen kerran pyöräilemään, tosin tällä kertaa enemmän vain ajelehdin ilman oikeaa määränpäätä. Olin vielä angstinen ja toivoin löytäväni jotain hyvää. Kuinka ollakaan, Ankkalammelle päästyäni minut pysäytti muuan humallustilainen hippi-ystävä menneisyyden syövereistä, joka vaati tarjota minulle ölyisen, joten pysähdyin hänen ja ystäviensä iloiseen seuraan kesäisen vihreälle nurmikolle.
Kesä-illan auringon kauniissa paisteessa, hyvässä seurassa ja hyvän musiikin soidessa huoleni haihtuivat yhtä nopeasti kuin olivat tullutkin ja se oli tosi jees. Tuli siinä puhuttua myös puhuttua musiikista aika tovi hieman vanhemman mieshenkilön kanssa, joka oli keräämässä pulloja (hänellä oli käsittämätön taito puhua ja.. tehdä muita asioita samaan aikaan [se on yksi merkinnän yhteisöluokitteluista, arvaa mikä{oikein arvanneiden kesken arvotaan mämmiä}])
Hetken aikaa istuttuani ja hippimiehen kanssa joutavia puhumassa (joutavia koska kyseisellä hetkellä hän ei juurikaan puhunut järkevästi), huomasin hieman kauempana minusta istuvan toisen joukon kavereita, jotka olivat pyytäneet minua aiemmin seuraansa, mutta olin kohteliaasti kieltäytynyt, mutta kuitenkin jättänyt mahdollisuuden liittyä seuraansa. Ajattelin, että lähtisin tästä sinne pian, mutta he ehtivät ensin ja tulivat luokseni ja kovasti syyllistivät minua kun nyt sitten tulinkin paikalle, mutta en heidän luoksensa ja oloni oli kovin murtunut, sillä ymmärsin olevani hirveä ihmis-olento (no ei nyt ihan, aika iloisella päällä oltiin kuitenkin kaikki).
Jäin istumaan vielä ja paikalle tuli toinenkin hippi, jota en ollut nähnyt aikoihin ja hän vakuutti minut harkitsemaan funk-bändiinsä liittymistä.
Toinen kaverijoukkio katosi näkyvistä ja myöhemmin lähdin heidän peräänsä ja heidät kiinnisaatuani puhuimme syvällisiä tovin, kunnes kaikki lähtivät omiin suuntiinsa.
Oli ihan hauska päivä, mutta loppujen lopuksi kyllä jäi pieni blues.
Alas mäkeäääähh, polkupyörälläääähh, pääsee salee ehkä jotai viittäkymppiäääää
btw, jos luit tän niin ymmärrätkö että luit vain suht yksityiskohtasen selostuksen eilisestäni? tylsää, much?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.