IRC-Galleria

Blogimerkintä

- Vanhempi »

[Ei aihetta]Sunnuntai 09.09.2007 23:44

Kesä on miehen parasta aikaa. Lyhyet hamoset ja antavat kaula-aukot ovat kevään ja kesän vuorenvarma puheenaihe miesporukoissa. Tutkimusten mukaan näköaistin kautta tajuntaan suorastaan väkisin tunkeutuvat kauniit näkymät stimuloivat hormonaalista aivotoimintaa ja saavat aikaan kaikkien elintoimintojen kohenemista ja siten jopa eliniän pitenemistä. Naisilla tämä lisääntymisviettiin liittyvä kehon ja mielen automatiikka toimii (kääntäen) samantapaisesti, kun heitä oikein ihaillen katsellaan.

Miesten elinikä on Suomessa valitettavan alhainen, joten ehkäpä naisten olisi syytä ottaa tämä yksinkertainen tosiseikka entistäkin enemmän huomioon pukeutumisessaan. Kuinka paljon ja kuinka helposti he kykenevätkään iloista mieltä synnyttämään! Seurauksenahan voisi olla lisää elinvuosia myös heille itselleen.

Joitakin asioita on tietenkin otettava huomioon. Suomessakaan ei naisen valitettavasti ole turvallista kulkea aivan joka paikassa varsinkaan yksin ja yöaikaan. Kaunis ja naisellinen pukeutuminen saattaa tällöin provosoida alikehittynyttä mieltä. Joissakin kulttuureissa naiset pyritään jopa kokonaan peittämään, mutta siinä lienee pohjimmiltaan kyse miesten mustasukkaisuudesta ja muista mielenmaailman ongelmista.

Parhaimman tuloksen saavat aikaan elävässä elämässä kohdatut paljaat rinnat. Niiden elämänenergiaa tulviva ja ikuista elämää lupaava vaikutus on huima. Himokas tuijottaminen on kuitenkin epäkohteliasta, ja sellaista on vältettävä. Myös kuvien toljottaminen ja kaikenlainen pornon kuluttaminen on säälittävää ja jopa haitallista, joten kohtuus kaikessa.

Toivotan kaikille helteistä kesää ja pitkää ikää!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.