IRC-Galleria

miauuuoouuhh! :oLauantai 27.12.2008 11:30

Yhteistä laatuaikaa :FFFFF

MAHTAVAA!!Sunnuntai 16.11.2008 02:11

best saturday night ever. :ddd or then not,,, no jollakki on ollu hauskaa. -.-

!!!!Torstai 16.10.2008 23:53

ALLE TUNTI!!!:D
Mulla on keltaisessa pörssissä digivideokameran myynti-ilmoitus. Sitä kysyttiin sähköpostitse huonolla suomella ja hiukan huonolla englannillakin että onko laite vielä myynnissä. Vastasin että on, ja sain seuraavan viestin: :shock: :lol:

Kiitos posti,
Ääni Hyvä, mukava kuulla takaisin sinulle .... En Kanada jälkeen ymmärsin, mitä sanoitte, jotka koskevat kohteen, kyllä olen edelleen kiinnostunut ostamaan kohteen Ole hyvä käydä läpi tämän seuraavan sisällön tietää työ - ehto kohde:

Koko nimi kohteen seuraavasti:
Työskentely ehto:
Käytetyt / Uusi?:
ei kohde tuli hänen alkuperäinen laatikko?:
Kuinka monta sinä olla kaluston myydä?:
Mikä on täydellinen erittely kohteen?:
Lähettäkää minulle kaiken tämän, koska se oli lueteltu tässä sähköpostitse.

Lisäksi kohteen tulee lähettää poikani osoitteeseen Nigeria, jotka haluavat käyttää sitä kautta Rekisteröityminen POST-3-7 päivää siirron ja varmista, että kaikki on pakkaus turvallisuutta.
maksu suoritettu maksamisesta erä tehdään kautta pankiksi siirtoa, ei pidä unohtaa, että olen kertonut sinulle, minun ensimmäinen sähköpostin, olen kotoisin Kanadan, enkä halua sinun olla peloissaan siitä, että hinta gaving sinulle , Haluan vain, että kaikki saada varma heti, kun tuote on kuljetuksen lopulliseen määränpäähän.

Haluan, että annatte minulle seuraavat tiedot maksamista varten:
Pankin nimi:
Pankki Osoite:
Tilinomistajan nimi:
Account Number:
IBAN-numero:
BIC:
E-mail:
Kokonaissumma tarjotaan:
I'll Lisää 50EUR: n määrää siirrossa kohdetta.

Joten, heti kun saan pankkisi tietoja, maksu suoritetaan välittömästi, ja sinun on ilmoitettava sähköpostitse heti, kun maksu on suoritettu läpi Royal Bank of Canada.
Olen Osta tämä tuote vain siksi, että en voinut löytää paras Pidän minun poikani eBay Kanada ja eBay USA: ssa. Joten, ole hyvä olla rehellinen minulle ja Ole hyvä ja vastaa minulle.
Kiitos

Taidan vastata että kamera on myyty... :) :)
voisit keksiä parempaakin tekemistä kun kiusata normaalia ihmistä. ihme johtopäätöksiä olet tehnyt. voisit itse ehkä mennä jonkinlaiseen hoitoon kun tarvii toisten harrastuksiin puuttua.. ei kaikkea tarvitse ottaa niin vakavasti. patruunat ja kuvateksti jossa oli vitsillä "vallankumousta odotellessa" ja "9mm through ur fucking head" joka on otettu erään ruotsalaisen industrial-metal bändin kappaleen nimestä... jos jollain on vaikka milprosta ostettu tyhjennetty patruuna joka on tarkoitettu avaimenperäksi ja ottaa siitä kuvan ja kuvatekstiksi vaikka "aseet ovat ihana asia" tai "vallankumousta odotellessa" ei siitä vittu tarvitse soittaa poliisille ja tehdä turhasta asiasta kauheata hullunmyllyä joka haittaa toisen harrastusta. ja sitten vielä varmaa puhut ihmisille että "sillä hekilöllä oli sellaisia kuvia ja saat turhaan pilattua maineeni yms. kivaa. TUNTUISKO ITESTÄS KIVALTA! Voisit harkita jotain hoitoa.? ei tarvitse jokasesta asekuvasta/harrastajasta leimata TAPPAJAA!!! VITUTTAA SUNKI PUOLESTAS! voisit vaikka vetää kikkelin päähäs ja painuu siperiaan! -.- -.- -.- -.-

OioioiOiTiistai 30.09.2008 00:38

Crsc:n palveluntarjoaja vaihtu ja foormi toimii Q unelma! uulemuulemoo

joo o joo o Maanantai 29.09.2008 12:59

ehkä nyt on sattunut "pieni" väärinkäsitys...