IRC-Galleria

pitkästä aikaaKeskiviikko 05.12.2007 00:24

director ahlström on palannut gallerian päiväkirjaosioon.

eli heti kärkeen harrastuksista senverran, että varsinainen harrastelaji on vaihtunut. voimanosto on nyt historiaa ja kehonrakennusta aloitellaan. ihan tyhjästä ei tartte nyhjästä, koska voimanostoaikoina lihaskasvuakin pääsi jonkinverran tulemaan. paino on tänä vuonna noussut 15kg, eli tänään vaaka näytti reenin jälkeen 85,5kg. massaa siis tulee ja se on hyvä. penkkipunnerrus kehittynyt aika hyvin, maastavedosta en osaa sanoa juuta enkä jaata, ja kyykyssä sama homma koska ei o tullu reenattua sitäkään vähään aikaan. back to bisnes, eli ruoan kimppuun! syöminen on kohdillaan ja unikin nykyään kulkee.

seurakuntakuvioista senverran että turun vapikselta on edelleen pysytty vähän välimatkan päässä ja tampereella on tutustuttu paikallisiin hellareihin ja vapiksiin. vapis on täälläpäin vielä kehonrakennuskielellä sanottuna kasvuvaiheessa, hellarit sensijaan 500nuorta/lauantai. se on muuten paljon se.

sitten ulkomailta...ei vaiskaan. kotimaasta edelleen. ja vahvasti. aion nimittäin mennä tammikuun 7. armeijaan hajoamaan, koska se on VELVOLLISUUS, ei mikään vapaaehtoinen valinta kuten jotkut mammanpojat jaksavat väittää...

päivän viisaus:
jos olisin lintu, en olisi tukkirekka.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.