IRC-Galleria

se on täytettySunnuntai 30.12.2007 22:45

nyt on massakausi saatu taas päätökseen ja alkaa kevyt dieetti. paino oli siis parhaimmillaan 88kg kalsareissa! siirtyminen suomen suurimpaan kuntokouluun odottaa 8 aamun päästä ja näin ollen tässä alkaa olla enemmänkin pakko totutella kevyempään syömiseen ja aerobisen liikunnan harjoittamiseen päivittäin.
otin kevyen penkkipunnerrusykkösen tähän massakauden loppuun ja 130kg sieltä tuli melko nokkelasti vielä ylös. potentiaalia hieman parempaankin lienee omasta ja varmistajan mielestä ollut mutta kun nyt en niin hirveästi ole kiinostunut näistä ykösistä niin jääköön tämä tältä erää tähän.
maastavedon kova sarja on vielä hiukan epäselvä, ainakin 160kg*8 tuli vetämättä loppuun asti. arviolta 10 toistoa on 160kg:llä kaikki pelissä. siinä lajissa en ykkösiä varmaan ikinä tulekaan harrastamaan, joten ne jäävät arvioiden varaan. ja 160kg*10 vastaa ykkösessä ehkä noin 195-200kg. ei siis mainittavaa kehitystä. jalkakyykyssä otin 160kg*11 kovan sarjan, ei siis ollenkaan kehitystä 4kuukauteen(ennätys 13 toistoa), mutta tulos on siinä mielessä parempi että puhtaus ja keskivartalon hallinta olivat merkittävästi parempaa laatua verrattuna entiseen. siinäkin lajissa ykkönen jossain 200kg tienoilla.
aamupaino oli tänään 84,6kg, eli joku rasvatippa on jo poltettu.

sitten merkityksettömämpiin asioihin:D
bändin kanssa demo ei oikein edisty kun miksaaja ei saa aikaiseksi hoitaa hommiaan! nyt demo on fiilattu siihen kondikseen että kaikki on balanssissa mutta biisit kuulostaa poikabändiläisiltä, jota siis ROSTER ei tosiaankaan ole. mutta rokki soi ja kyllä se sieltä vielä ulos tulee uunista.

päivän viisaus:

kun ostat proteiinia kaksi kiloa, etkä vain yhtä, kasvat isommaksi!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.