IRC-Galleria

-Bounce

-Bounce

ei osaa käyttää tätä uutta kakkaa kalleriaa :(

[Ei aihetta]Lauantai 03.11.2007 15:08

uuu jea. i dont like thaaat. päässä pyörii maailma ja isän keittämät riisipuurot tulevat mitä luultavimmin ulos ennen iltapäivän lenggiä :| mahtavat bileet , menoa riitti 5stä lähtien. kokattiin ekana tortilloja ja suklaamoussea Hannan kanssa , ja söimme ne sitten hyvillä mielin siidereitten kera. sitten lähdettii raahaamaan monta laatikollista polttopuita kylpytynnyrille että päästäis ihmistenaikoihin kylpemään ja saunaan. ei herranjumala , mahassa alkoi jo iljettävästi kiertää :x.
sitten lämmitettiin sauna. pojat saapuivat siinä 7n hujakoilla, ja alettiin aloitellla reippaasti heti pian sen jälkeen. tunnelma oli elementissään siinä 10n hujakoilla, kun kaikki päästiin kylpemään ja saunomaan. kimppasaunaa + kimppakylpyä luonnollisesti. ;D
Joitain Poikkeuksia lukuunottamatta ilta sujui mukavissa merkeissä ilman ryynäilyä ja mitään suurempaa huonovointiakaan , ja päästiin nukkumaan jo puol 2n maissa. valitettavasti huono olo iski sitten heti sänkyyn päästyä ja meni hetki ennen kun pystyi hyvillä mielin alkaa nukkua pelkäämättä sen iskevän joskus keskellä yötä. puoli viiden aikoihin herättiin molemmat ilman mitään erityisempia syitä , mutta onneks nukahdettiin melko pian uudestaan. aamulla krapulasta ei luonnollisesti tapamme mukaan ollut harmainta aavistustakaan , siivoustalkoitten merkeissä jatkui aamun sarastus. ei siinäkään sitten tuntia kauempaa mennyt. 8n ihmisen joukkio ei saanut paljon tuhoa aikaiseks, kaljapullojakin kertyi vain vaivaset 3 pussillista. Näin lopuks voin kyl todeta että harvinaisen parhaat bileet tuli ! Uusiks heti vaan ku mahdollisuus:)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.