IRC-Galleria

-Civateo-

-Civateo-

Todellisuus on vain psilosybiinin puutteesta johtuva illuusio.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Sunnuntai 13.06.2010 02:17

täälläkä kukaa kommentoi saatanan helvetti perkele iha turha mesta EI VITUTA :D vittu.

kohta elämäää ??? eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeloe

joo pääsekooeiköhh ?? no ei sitte.

tylsistysahdistusvammatusvitutuskohtausSunnuntai 13.06.2010 02:13

vittu saatana perkele jumalauta helvetti muna kyrpä pillu römpsä helvetti vittu vittu vittu saatana vittu vitun perse vittu vittu vittu vittu vittu vittu vittu ja vittu ! saatana. tajuukko. helvetti.

ja vittu on meinaa vaikeeta txtaaaa näköjäää : O alkaa ottaa pattii.

vittu vittu vittu vittu vittu ja vittu vittu onko tarpeeks vittua saatana vittu !

mau <3Sunnuntai 13.06.2010 01:49

haluun fretin itelle. äää.Fretit on niin ihania <3 rakastan rakastan rakastan <3 ei oo mitään ihanempaa :)


niin lutusia pikku näätyleitää <3


http://www.craigontoast.com/wp-content/uploads/2009/12/16346725_7011de3812_b.jpg

aww <3

TYLSÄÄÄÄÄSunnuntai 13.06.2010 01:36

mun pää räjähtää

[Ei aihetta]Perjantai 11.06.2010 17:26

Ihmisellä pitää olla tavoitteita: 3-vuotiaana, ettei tulisi housuun. 15-vuotiaana, että olisi ystäviä. 18-vuotiaana, että olisi ajokortti. 20-vuotiaana, että saisi seksiä. 35-vuotiaana, että tekisi rahaa. 50-vuotiaana, että tekisi lisää rahaa. 60-vuotiaana, että saisi seksiä. 70-vuotiaana, että olisi ajokortti. 75-vuotiaana, että olisi ystäviä. 80-vuotiaana, ettei tulisi housuun.

[Ei aihetta]Torstai 10.06.2010 18:32

Kun silmiimme joutuu shampoota Head and Shoulders tai PanteneProV, huuhtelemme äkkiä tuon pienen pisaran pois, koska se tuntuu epämiellyttävältä. Mutta tuo sama shampoo aiheutti aikaisemmin kipua toisellekin eliölle, tosin kipu oli paljon voimakkaampaa. Silmiinne joutui
vain pieni pisara, sen sijaan albiino-kanin silmälle sitä kaadettiin teelusikallisen verran. Te huuhtelitte sen pois, mutta kanilla ei ollut mahdollisuutta hieroa tämän kirvelevän tahmeaa ainetta pois: ensinnäkin kanilta puuttuu kyynelnesteen eritys ja toisteksi hänen liikkumisensa on
estetty. Kun silmää kirvelee, minuuttikin tuntuu ikuisuudelta. Shampoo pidetään kanin silmässä kolmen viikon ajan. Joiltakin eläimiltä katkeaa selkäranka ja kaula, kun ne yrittävät päästä karkuun.
Mainokset kertovat meille jatkuvasti, että ihmiset jotka eivät käytä astianpesuainetta nimeltä Fairy, menettävät hyvin paljon (aikaa, mahdollisuuden pitää hauskaa, rahaa jne). Mutta ehkäpä juuri nämä ''epäsivistyneet'' ihmiset, heidän tietämättään, toimivat koe-eläinten parhaaksi: he eivät osta Fairyä ja sillä tavalla eivät kannata rottien ja marsujen pakollista ruokintaa astianpesuaineilla. Kun olette syönyt liikaa raskasta ruokaa, tunnette olonne todella pahaksi ja raskaaksi, joskus joudutte ottamaan lääkkeitä, jotka parantavat ruoansulatusta. Mutta kuvitelkaapa, jos teidän mahalaukkuunne viedään putken kautta litra Fairya!
Ariel -pesuaineen pakkauksessa lukee, että sitä on käytettävää suojakäsineet käsissä, koska se syövyttää käsien ihoa. Jo pelkästään tämä aiheuttaa epämiellyttävää tunnetta ja kipua. Mutta kuvitelkaapa, miltä tuntuu marsuilta, kaneilta, koirilta, kissoilta ja muilta koe-eläimiltä, kun niiltä poistetaan ylempi ihokerros hiekkapaperia apuna käyttäen ja hierotaan paljaaseen kohtaan pesuainetta. Muistelkaamme lapsuutemme, kun kaaduimme asfaltille ja vahingoitimme polvemme. Tosin silloin kukaan ei hieronut haavaan syövyttävää pesuainetta.
Vuonna 2001 Euroopan Unioni suuntasi kulkunsa tuotteiden testauksen eläimillä vähentämiseen ja vähitellen sen kokonaan lopettamiseen. Vuoteen 2013 mennessä suurin osa eläinkoemenetelmistä kielletään.
Suomessa myytäviä kosmetiikkasarjoja, jotka eivät testaa tuotteitaan eläimillä ovat esimerkiksi kuuluisa The Body Shop ja Joe Blasco. Suomen johtavimmista sarjoista Lumene, Nivea, Herbina ja Anytime käyttävät vaihtoehtoisia testausmenetelmiä eivätkä myöskään testaa tuotteitaan eläimillä. Kuuluisat Yves Rocher, Chanel, Clarins, IsaDora sekä Revlon eivät myöskään kannata eläinkokeita, eivätkä myöskään testaa tuotteitaan koe-eläimillä. Tämän vuoksi edellämainittuja merkkejä kannattaa suosia.
Sen sijaan yritykset, jotka yhä käyttävät eläimiä tuotteiden testauksessa, ovat esimerkiksi kuuluisat Braun (Gillette Company), Procter and Gamble, Colgate-Palmolive (Ajax, Hill's Pet Nutrition, Mennen, Palmolive), Coty (Calvin Klein, Rimmel), Gillette, Johnson and Johnson, L'oréal, MaxFactor, Oral-B, Pantene ja moni muu.
Muistakaa: joka ikinen ostamanne pakkaus pesuainetta Ariel tai Tide, jokainen tuubi Oral-B:tä, jokainen Pantenen hiustenhoitoaine, kaikki Palmoliven käsisaippuat tai L'oréalin meikkivoiteet ovat turhien ja julmien eläinkokeiden rahoittamista. Jos ostatte eläinkokeita hyväksyvien yrityksen tuotteita, hyväksytte vapaaehtoisesti julmien eläinkokeiden käytön. Sen sijaan jos hankitte vaihtoehtoisia ja inhimillisiä testeusmenetelmiä käyttävien yritysten tuotteita, autatte vähentämään hirveää julmuutta.
Kopioi tämä päiväkirjaasi ja laita nimi alle jos olet eläinkokeita vastaan :
n0nn4, ssaimi, [Randa], Likasukka, palikka, Arielle, ^tokyo^, Suuuviii, evomoi,-jennn-, -låurr , Iyashii_Hito,werkku^^, ppiiq`, LUONNEHÄRÖ , mmmm``,Ir^^, cammm-,Hänna`, äliis, ^Isshi^, Chakra^^, jässuu , MMILLAMILLA, SSSESSI, try, idz, Eltsy, RRONJAU, we-, ronjAu`, muiqq-, nikkeW, LINNEÅ,roosam`,nori-,ma-rie,hhli_, Sissipi, erikää`, viiviviv , HANTTAx, nniinajAu`
, Anni^Tatti , jonnahh , REMPPAREISKA , JoNNaHoMo``,-juhh, Putte`` , Maiken``,JormaProo, tuupatorvi, marao, miia-a,viivinam,caroGrauhh´, _suspa_,sussuw`,-sagaw`-,IIKKUXD, KRETA, lottankka, ``Inna, Miiapi,Luci^^, -Civateo-

8 (Sunnuntai 06.06.2010 20:48

Elämä on halpaa kuin hiiva.Sunnuntai 06.06.2010 18:32

hiiva on kiva

ei vittu mua väsyttääPerjantai 04.06.2010 18:53

meen päikkäreille moi.

oli muutes iha saatanan kiireine ja raskas päivä töis. joka paikkaa piti repee juoksee samaa aikaa tekee miljoonaa eri asiaa yhtäaikaa hirveellä kiireellä. edes kusella en ehtiny käydä ku vasta päivän lopussa. noh iteppähä työpaikkani valitsin, iteppähä siel oon itelleni tienaamassa. en valita. tämä olikin vain selitys väsymykselle, vink vink ;>

ps. tämä rääkki siis alkoi aamulla klo 6:00 !

moiTiistai 01.06.2010 19:55

mun selkä on paskana