IRC-Galleria

-Delusion-

-Delusion-

You will never never realize what darkness lies inside my mind

[Ei aihetta]Perjantai 31.07.2009 00:52

Vastaa ainoastaan numeroin. Jos vastaus käsittää kaksinumeroisen vastauksen tai sitä enemmän laske numerot yhteen, siten että saat yksinumeroisen vastauksen. Esim. talon numeroni on 308= 3+0+8=11=1+1=2. Lopussa on ennustus minkälainen ihminen olet.

1. Ikäsi? 17 = 9
2. Montako lasta sinulla on? 0
3. Asuinkerroksia talossa jossa asut? 2
4. Montako autoa sinulla on? 0
5. Montako kirjainta on etunimessäsi? 5
6. Monennessako kuukaudessa olet syntynyt? 9
7. Montako kummilasta sinulla on? 2
8. Montako sisarusta sinulla on? 2
9. Montako lävistystä sinulla on? 1
10. Mikä on asuintalosi numero? 4
11. Montako lemmikkiä sinulla on? 0
12. Monessako eri kaupungissa/kunnassa olet asunut? 1 = 1
13. Montako vuotta olet ollut nykyisessä työpaikassasi/koulussasi? 0
14. Moneltako heräsit tänä aamuna? 9
15. Montako etunimeä sinulla on? 2
16. Minkä ikäisenä muutit pois vanhempiesi luota? 16 = 9
17. Montako vuotta/kuukautta olet ollut yhdessä nykyisen kumppanisi kanssa?
18. Monenko huoneen asunto teillä on? 12 = 9
19. Montako lusikallista laitat sokeria kahviin? 0
20. Monesko päivä olet syntynyt? 29 = 18 = 9
Yhteenlaskettu tulokseni on : 73

Pisteitä:0-30
Olet tamburiini
Olet helisevä, hauska ja useimmiten täynnä virtaa. Jaksat olla toisille ihmisille hauska ja mukava vaikka oma päiväsi olisi huono. Saat muista ihmisistä iloa itsellesi.

Pisteitä: 31-60
Olet riikinkukko
Jaksat ajoittain muita ihmisiä ja näyttää heille hienoimman puolesi. Kaipaat kuitenkin usein omaa rauhaa ja vetäydyt kuoreesi. Olet kuitenkin lämmin ihminen ja kaipaat oman rauhan lisäksi myös paljon läheisyyttä.

Pisteitä:61-90
Olet ikkuna
Olet mukana aina kaikessa, mutta et anna itsestäsi toisille oikein mitään. Pidät ihmisistä, mutta et vaan osaa laittaa itseäsi peliin. Jotkin ihmiset silti pääsevät lähellesi ja kuoren alla olet lämpöinen ja ihana persoona.

Pisteitä:91-120
Olet virsikirja
Kerrot kaikki asiat muille ihmisille ja olet todella luottavainen kaikkien suhteen. Joudut usein tästä vaikeuksiin. Hyvyytesi on käsittämätöntä myös muita ihmisiä kohtaan ja kuuntelutaitosi on omaa luokkaansa.

Pisteitä:121-150
Olet pendolino
Syöksyt joka paikkaan ja haluat kokea kaiken mitä saatavissa on. Välillä unohdat muut ihmiset kokonaan ja et pysy aina itsekään vauhdissasi. Etsit elintavallasi tasapainoa omaan elämääsi ja harhaileville ajatuksillesi. Et viihdy yksin.

Pisteitä: 151-180
Olet talousvaaka
Olet saanut sisäisen rauhan itsellesi ja pystyt hallitsemaan itsesi tilanteessa kuin tilanteessa. Muutat muotoasi tilanteen mukaan ja osaat hoitaa asiasi ja ihmisuhteesi aiheuttamatta liikoja tilanteita. Olet tyytyväinen elämääsi mutta et tylsä.

Halleluja!Maanantai 27.07.2009 15:52

Mei iskä ottaa itellee naisen Venäjältä! Se muuttaa suomee lähikuukausina. Joku kolmekymppinen Natalia :'DDD Mei iskä on sitä kakskyt vuotta vanhempi. Taitaa Leenan rahat mennä Natalian käyttöö täl menolla! ;<

Mä toivon et tää on joku mei iskän tosi hauska vitsi, mut aika totiselta se kuullosti....

Leena is back !Tiistai 21.07.2009 20:24

Ei jaksanu eile raahautuu koneelle, oli nii hapottava fiilis. Oli ihan mahtavaa, ens vuonna taas uudestaan ! Ihmiset tuijotti iha vituksee mun kättä, mut vaa äijät kysy et mitä mulle on tapahtunu :D Muut varmaa kelas et toi on varmaa kännipäissää telonu tääl kätensä. Tuli nähtyy vaa muutama bändi, bändikattaus oli sen verran ei-omaan-makuun, mut ei kyl jaksanu muutekaa oikee raahautuu sinne alueelle käymää ja sit taas takas raviradalle. Ens vuonna pressu on kyl kova sana kun käyn pakkaa kamoi mukaan. Teltast tuli perjantaina mukavasti vedet läpi<3

Oli muuten mukavaaa kun tuli välillä porukkaa vastaan ja ne moikkas "Moi Rakel!", ja olin ite sellai wtf ketä noi nyt taas olikaan ? Kun ei muisti toimi :)))))
Lähtö 15.31 junalla.

Rokrok!

YlihuomennaTiistai 14.07.2009 15:12

Taas matka kohti Joensuuta, Ilosaarirockkiin - jo kolmatta kertaa. Tänä vuonna tosin saattaa käsi vähän hidastaa meininkiä. Oon iha fiiliksissä ! Vuoden odotus palkitaan. Ollaan siellä torstaista maanantaihin, eli neljä yötä. Sen jälkee nukunki varmaa viikon. Lähes kaikki tarpeellinen hommattu paitsi junaliput. Aika hyvältä näyttää valmistautuminen kun edellisiin vuosiin vertaa.

[Ei aihetta]Perjantai 10.07.2009 14:28

Oletko koskaan miettinyt, että ketkä sinua oikeasti pitävät kaverinaan tai ystävänään?

Ketkä ovat aitoja ystäviäsi, eivätkä ystäviä vain silloin, kuin ketään muita ei ole enään jäljellä, tai muut eivät ole vain tavoitettavissa?

Keitä oikeasti kiinnostaa miten sinulla menee, tai miten oikeasti voit?

Ketkä kuuntelevat sinua?

Ketkä iloitsevat ja surevat kanssasi, eivätkä vai pyöri oman navansa ympärillä, ja etsi silloin sinulta lohtua, kun muilta sitä ei enää saa?

Ketkä kysyvät välillä sinunkin kuulumisia oma-aloitteisesti, eivätkä vain vastakysymyksenä, koska se on tapa, ja myös kohteliasta?

Ketkä pysyvät rinnallasi, vaikka tekisit mitä tahansa?

Ketkä seisovat rinnallasi oli sinulla sitten hyvä tai huono päivä?

Ketkä jaksavat kannustaa sinua loppuun saakka sanomatta, että sinusta ei ole siihen?

Keihin voit oikeasti luottaa?

Ja ketkä seisovat silloinki rinnallasi, kun sinulla todetaan sairaus mistä et voi parantua?

Ketkä tarkoittaa oikesti sitä ku sanovat: "oot mulle kaikki kaikes."

Leena is back !Torstai 02.07.2009 23:03

Joo olin sit eilen siellä leikkauksessa. Nyt on titaanilevy tungettu tonne käteen. Olin yötä sairaalas, onneks tänää pääsin jo pois. Leikkaussalis ko mua valmisteltii nukutuksee, tuntu ko oisin hypänny johoki Teho-osaston kuvauspaikalle. Pelkäsin ihan vitusti sitä nukutusta, mut ne olikii mun elämän parhaimmat unet! Nytte oon sit käsi paketis, ja sairaslomaa seuraavat kolme kuukautta. Wuhuu.. Kannattaa röntyillä pyörän kaa!

Pelottaa.Tiistai 30.06.2009 18:32

Huomen aamuna selviää joudunko siihen leikkaukseen.

AiniiKeskiviikko 24.06.2009 20:54

Nyt on taas sama numero käytös ko aikasemmi. Meinaan sitä 225-loppust mikä hävis.

Helvetin hyvää kesääKeskiviikko 24.06.2009 20:23

Ambulanssil sairaalaa. Solisluu poikki. Viikon pääst selvii joudunko leikkauksee, nii pahast luut erillään. Pyörä kadonnu. Ainakin 3vk sairaslomaa.