IRC-Galleria

-EleaNor-

-EleaNor-

"äkkii mokoma soimaan,mö räjähtää"

[Ei aihetta]Tiistai 29.11.2005 19:21

Toi runo kuvaa aika pitkälti yhtä mun tuttua.. (Pinja tietäis heti kenestä mä puhun mut se nyt on toisarvonen asia).. Miks sitä odottaa ja odottaa ja vihjaileeki mut ei silti saa vastakaikuu ja sit.. sit ku mä saan asiat järkättyy nyt sit se vasta iskeytyyy mun elämään ja melkein tuhoo kaiken mulle rakkaan?? Tää mun teksti ei yhtään vaikuta multa.. marraskuu ja lumi tekee sen.. siis joo..

Seki mua nyt häiritsee kun eräs immeinen ei kerro mulle onko se vihainen vai ei.. kun välillä vaikuttaa ja välil ei.. En mä haluu nyt suurennella tai mitään.. Mä vaan haluun tietää vieläkö mä kuulun sun elämääs Poski??
Kun mä olin kyl tyhmä ja niin mut´.. Mä myönnän sen kyllä olin oikeesti mut jotenki mä en halua kuitenkaan tapella näin älyttömästä asiasta.. Mä oon jo iso tyttö!!!!

mikä siinä on etten mä saa pidettyy ystävii?? mä aina tappelen.. ja sit mä itkeskelen sitä et miks taas kävi näin.. Mä voisin kertoo tarinan 7:sta typykästä mut jätän sen kuitenki.. se on niin pitkä juttu.. se on surullinen ja kertoo siitä miten immeinen voi ajaa kaikki pois ympäriltään,niin nopeesti ettei tajua sitä itekään..

Mutta ,mutta..

suvaitsen nyt saapua pois täältä ja lähteä pesis harkkoihin...

Rakastan<3


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.