IRC-Galleria

-EpA-

-EpA-

back from Thailand <3 <3 <3

heheheTorstai 05.02.2009 13:17

SKORPIONI 23.10. - 22.11.

* Luonteenpiirteet: Itsepäinen jokaisessa asiassa mielestään oikeassa oleva vastaan vänkyttäjä. Skorpionit eivät ole mitään ruudinkeksijöitä, mutta vaikea luonteenlaatu korvaa puuttuvan älyn.

* Raha: Et selviä raha-asioitten kanssa, koska olet täysin lahjaton etkä näin ollen voi koskaan päästä tuottavaan työhön. Et osaa pitää huolta saamistasi pennosista vaan elät kädestä suuhun ja valittelet jatkuvaa rahapulaa.

* Työ: Yhdestäkään skorpionista ei ole ikinä tullut mitään merkittävää. Kuvittelet mielelläsi, että sinusta pidetään työpaikalla ja ajattelet olevasi ulospäin suuntautunut luonne. Tosiasiassa tyhmyydellesi nauretaan ja sinua pidetään kahvihuoneessa oikeana maanvaivana. Koska taipumuksenasi on puhua pahaa takanapäin, sinulle ei kuitenkaan suoraan sanota, kuinka vastenmielisenä sinua pidetään. Sovit hoitoalalle.

* Rakkaus: Rakkautesi on lähinnä toisessa roikkumista. Tällaisesta riippumisesta saattavat mieltyä härkä, jousimies tai vesimies. Pysy kaukana neitsyistä ja kaksosista.

* Seksi: Skorpionit ovat tyypillisiä nalkuttavia vaimoja tai miehiä, jotka tekevät puolisonsa hulluiksi, joten saat syyttää itseäsi siitä, että elämäsi on harvinaisen seksitöntä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.