IRC-Galleria

VPMaanantai 10.12.2007 18:05

Treffit tiedossa. eilen oli luksus super kivaa! KIITOS! krapula unohtu hetkessa!


Viikko synttareihin , ja kaks jouluun. Tulis vaan toi lumi maahan. Viime vuonna kylla tuli pysyva lumi vasta 15 pv. Satais isoja rauhallisia lumihiutaleita taydelta taovaalta. Ei ole mitaan kauniimpaa. Hiljalleen laskeutuisi maahan ja jaisi siihen valaisemaan tata pimeytta. Synkkyytta. Kyllahan tassa vahemmastakin oisi mieli maassa. Onneksi on paivan piristyksia. Iloja iltoihin. Kiitos mun ystavat , mut perhe. Olette tarkeita !


Akia on kova ikava. eiköhan se sielta kohta jo saisi kotiutua. Tammikuussa meinaavat tulla. Kunhan laskevat sen maasta. Aki tule nopeasti! Haluan sun kans kaymaan koululla. Moikkaamassa Maijaa ja Leenaa. Haluan sun kans juomaan 50/60 paukkuja ennen baariin lahtöa. Haluan olla valvomassa etta sut lasketaan myös baariin sisaan :) olet Hellu!


Elisa. en malta etta saatte muutettua kemiin. On niin kova ikava! vaikka ollaan nahty tiuhaan jos verrataan kilometrit ja olemattomat ajokortit. Mullaki kovasti töita ollu. Olet kovasti mielessa. Pikku Juuso myös. Kiitos ristiäisista. oli ihanat! Juuso on noin pieni ja sulonen. Ihan uppana! Tulkaa hopulla! saahaan illat kattoa telkkaria ja kayda kavelylla. Olet Rakas!


Tiia. Mun iki ihana sisko Tiia. Olet mulle kaikki kaikessa. En kylla parjais ilman sua. Sie oot paras! Mailamn ihanin ihminen. enkelit menetti paljon ku lahettivat sinut mun luokse. Rakastan sua aivan alyttömasti!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.