IRC-Galleria

-GAYLORD

-GAYLORD

you can talk your shit, you're just making me famous ~ 우리 싶다 다이

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Perjantai 31.08.2012 23:00

apua auttakkee, kumpi oletuskuvaks hei?!?11
1.
2.

[Ei aihetta]Keskiviikko 29.08.2012 21:23

On se kumma kuinka elokuvaa kattoessaan tajuaa kuinka paska ihminen ite on.

HYI näin kamalaa unta pdsojfpasoKeskiviikko 29.08.2012 18:11

Olin koulussa ja oltii luokan kans menos johki luokkaretkelle bussilla..mun luokalla oli vitusti kusipäitä ja pari mun kaveria ja sitte istuttii kavereiden kans siel ihan takana ja keskusteltii siit retkest. Sitte se mun yks kaveri totes, että se retki päättyy 8. päivä syyskuuta ja tajusin, että sehän on conipäivä. Sitte aloin huutaa siel et ''EIEIEI EMMÄ VOI TULLA TÄLLE RETKELLE'' ja sitte selitin sille meidän opettajalle miks, se oli btw meidän bussikuski XDD, ja sitte se sano et millä mä sit pääsen kotiin, ku oltii jossai hyvinkäällä tai jossai ja sitte kyselin kaikilta rahaa, mut kukaa ei antanu ja sitte totesin et ''vitun idiootit jos annatte sitä rahaa niin pääsette musta eroon'' ja sitte kaikki alko heitteleen mulle rahaa ja lopulta mulla oli 62€ kolikoina..sitten mä mietin että ''onpas tässä mulle paljon conirahaa, jos soitan villelle että hakee mut täältä'' mut eihän se sitten vastannu puhelimeen.
Sitte se meitin opettaja löys jonkun pummin kadulta ja sitte se vaa lähti ajaan sitä bussia ku sielä oli vielä pari muutakin XDD Sitte kaikki vaa kiros sitä hemmoo ja sitte me löydettiinki ittemme jostai ..ties mistä XD Sitte me niiden kavereiden kans päädyttiin johki paikkaan, missä oli sellanen joki, jossa oli kolme tosi epäilyttävän näköstä siltaa ja sitten me tajuttiin, että me oltiin tultu sen joen toiselta puolelta, mut me vaan ei tiedetty mitä siltaa pitkin, koska meillä oli tullu joku muistikatkos.
Sitte alko tulla ilta ja pimeetä, sit siin meidän ees seiso susi ja se katto meitä sillai vihasesti ja lähti juokseen meidän perään. Sit me löydettiin siit rannalt sellanen pieni mökki missä asu joku noitamummo (joo en tiä kansXD) ja sen mies ja me sit selitettiin niille et susi oli meidän perässä ja se mummo sit päästi meidät mökkiinsä. Sitten se mummo teki jotain loitsuja, millä se susi ei enään riivais meitä ja sitten meidän piti pitää sellasta törkeen isoo kolikkoo jonkun tulen yllä ja siitä alko hohtaa paljo kaiken värisiä valoja ja lopulta se katos ja sitten se susi oli meidän kaveri XDDD
Sitten me aamulla lähettiin vaeltaan kohti kotia XDD
Että mitä helvetin unia XD

[Ei aihetta]Keskiviikko 29.08.2012 18:02

jumalautaaaaaaaa jalka puutu ösljfoasjföals ja kyllä, ette voineet elää ilman tätä tietoa ! ~

[Ei aihetta]Tiistai 28.08.2012 01:13

asdfg miks oon tälläne asdfg

[Ei aihetta]Maanantai 27.08.2012 23:24

viddu että osaaki olla paskaa hiusväriä................eihä tä värjänny mitää muuta ku noi raidat.................KERPELE.

////////////////////////////ja juuret XDDDDDDDDdddd

[Ei aihetta]Maanantai 27.08.2012 20:09

ähähä nolot oon koht blondi

[Ei aihetta]Lauantai 25.08.2012 00:49

vitutu haluun mun ruskeet hiusset takas D. ja sit taas haluisin jo ne siniset ja pasojfpasojdapsofj

[Ei aihetta]Lauantai 25.08.2012 00:41

tulkaa puhuu D::
randomit varsinki !

sellaset fiilikset taas..Lauantai 25.08.2012 00:37