IRC-Galleria

25 päivää scifi-taivaaseenMaanantai 09.11.2009 11:43

Stockholm, Stockholm...
Ihan kivoja vieraita tulossa. Ei mitään ihan überia, mutta tarpeeksi, että pulssi vähän nousee...

Jeremy Bullochin oon jo kerran tavannut, mutta jostain käsittämättömästä syystä en silloin jonottanut nimmaria. Täytyy nyt korjata tilanne. Jeremyhän siis on Star Warsin Boba Fett.

Edward Furlong, joka näytteli Terminator 2:ssa John Connoria on vähän niinkuin 'the next best thing', Kalifornian kuvernaattoria kun on vaikea saada messuille istumaan.

Pinhead on ihan jees, onhan ne kulttileffoja vaikkei erityisesti mun mieleen... eli Doug Bradleyltakin on kai nimmari haettava.

Kahden vaiheilla olen vielä Michael Ironsiden kohdalla. Muistan kaverin lähinnä Teho-osastosta - ei hyvä. Kaveri oli kuitenkin myös Starshiptroopersissa, josta aikanaan tykkäsin kovasti, joskin pienessä roolissa. Mutta jos mulla on ylimääräistä aikaa ja rahaa, kai mulla sitten on myös Michael Ironsiden nimmari...

Ja nyt päästään mua eniten kutkuttavaan vieraaseen: Edi Gathegi. Edihän on tullut teinityttöjen tietoisuuteen Twilightin Laurentina. Minä tunnen kaverin lähinnä Big Lovena Housesta. Toivottavasti Edillä on kuvina sekä Housea että Twilightia, ottaisin mielelläni tuplanimmarit :)

Ja messuilla on tietysti kaikkea muutakin ihanaajännää... ja Tukholmaan on muutenkin kiva lähteä. Varsinkin joulumarkkinoiden aikaan...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.