IRC-Galleria

[Ei aihetta]Tiistai 24.06.2008 17:33

Jostain syystä mun lompakko monistaa seteleitä... (en valita)

Anyways, täytin jääkaapin grilliruoalla mutta sopivaa hetkeä (tai säitä) grillaamiseen ei ole tullut. Kakkosripari lähenee, enkä viitsi jättää ruokia pilaantumaan... Voiko uunissa grillata?

KesäflunssaMaanantai 23.06.2008 11:52

on v-mäisintä, mitä tiedän...

Note to self:Sunnuntai 22.06.2008 23:14

Muista laittaa housut kun pelaat biljardia

Hajalla...Keskiviikko 18.06.2008 20:27

Onko olemassa toivomuskeijua, joka tavallaan toteuttaa sen, mitä olet toivonut, mutta ei siten, kuten olit sen ajatellut?
...hassuja yhteensattumia... itkisinkö vai nauraisin?

Kauniin pullan nimiKeskiviikko 18.06.2008 13:14

Eilen liikekeskuksessa törmäsin Kyöstiin, Aapoon, Esikseen ja Wadeen. Selvisi, että Kyöstillä on tänään syntymäpäivä, joten ostin sille leivoksen. Pressossa oli kyllä ihan kämäset pullat... Kyösti valitsi jonkun vaniljapullan ja mentiin kassalle.
Kassasetä kysyi, että mikä ton pullan nimi on... Tämä oli minusta niin huvittavaa, että siihen täytyi vastata "Pertti"
Lainasin Jannen karhun unikaveriksi leirille. Sain ottaa Sökön mukaan sillä ehdolla, että palautan sen yhtenä kappaleena.
Tämä on kertomus leirin toiseksi viimeisestä päivästä:

Olin menossa hakemaan avaimia huoneestani. Lattialla oli lappu jossa luki:
"Jos haluat vielä nähdä karhusi täytteet sisällä, saavu ristikkoon kello 23 mukanasi lunnaat. Lunnaat ovat: Rikun hikinen sukka, Tuukan hius, limsapullo ja suuvettä."
Tietysti keksin heti, että Tiina ja Teemu ovat kidnappauksen takana. Teemu sattui sopivasti tupakkapaikalle, joten menin kovistelemaan sinne, mutta Teemusta ei oikein irronnut mitään ja suutuspäissäni lupasin kusta sen muroihin.
Päätin suorittaa tehtävän. Marssin piispaan, jossa isoset pelasivat singstaria ja riistin Rikun jalasta sukan. Tuukka tuli ovella vastaan ja pyysin Tuukalta hiuksen, koska en uskaltanut nyppäistä sitä luvatta. Tuukka on pelottava! Kioskista kävin ottamassa limsapullon. Sitten aloin kysellä suuvettä. Kellään ei ollut. Menin valittamaan tätä Tiinalle, toiselle kidnappaajista. Hän käski kysyä Kaarlo-papilta.
Kaarlo kävi heti mun hermoille, koska mun piti selittää sille juurta jaksain viiteen kertaan, miksi tarvin suuvettä ja kun homma ei edennyt kiukustuin niin, että menin mököttämään.
Kierittyäni aikani itsesäälissä sakastin sohvalla, yövahti Samu saapui paikalle ilmoittamaan, että agentit soittivat ja nyt täytyy mennä. Menin ristikkoon, jossa Tiina ja Teemu seisoivat mustissa vaatteissa, aurinkolasit silmillä. Minut pakotettiin polvilleni maahan nurmikolle (tässä vaiheessa mulla oli siis päällä paras mekkoni...) ja mun silmät sidottiin. Sitten minut työnnettiin sisään autoon ja toinen gangsteri (=Teemu) driftasi pitkin pihaa, niin että olin oksentaa. Sitten auto pysähtyi, minut autettiin ulos ja vietiin taas polvilleni nurmikolle. Tiina käski laskea sataan ja riisua siteen ja katsella sitten ympärilleni. Kun otin siteen pois, olin taas lippuaukiolla. Leiriläiset naureskelivat ympärillä. Lipputangon juurella oli Raamattu, ajattelin, että se oli joku vinkki ja aloin tutkia omistuskirjoitusta sisäkannessa. Joku huusi, että se on Oton Raamattu, se vaan unohti sen siihen, siinä tuskin on mitään. Mitäs sitten? Parkkipaikalle? Jos gangsterit vaikka piileskelisivät siellä? Ehdin ottaa kaksi askelta parkkipaikan suuntaan, kun huomasin, että lipputangossa killuu muovipussi. Hilatessani sitä alas pääsi suustani kaikki tuntemani ärräpäät. Avatessani muovipussin huomasin, että Sökö-paran jalat oli sidottu yhteen ja sen silmät ja suu oli peitetty ilmastointiteipillä. Onneksi teippi lähti irti vahingoittamatta Sököä.
Iloinen jälleennäkeminen. En enää ikinä ota Sököä mukaan leirille! Halin vaikka sitten sitä tolppaa, niinkuin Teemu ehdotti...

Kun mikään ei suju...Maanantai 14.04.2008 15:15

1. Opinnot... huooh *
Nyt pitäis jaksaa tosissaan yrittää ja olla niin älyttömän tieteellinen ja tarkkaavainen. Viime viikko meni nenä kiinni kirjassa, tällä viikolla olis tutkielman väsäys ja ens viikolla taas paluu tenttikirjoihin... Miä haluan vaan laittaa villasukat jalkaan ja kääriytyä kaakaokupin kanssa täkin sisään ja katsoa Veronica Marsia (Logan <3<3<3)

2. Kämppä
Miten kauan voi kestää yhden asunnon saaminen asuttavaan kuntoon??? Kun yksin ei pysty ja toista ei voi pakottaa...

3. Elämä noin yleensä
Sitä ollaan taas riidoissa kaikkien kanssa. Hieno juttu!

4. Vanheneminen
Taas yksi vuosi lisää, enkä ole vieläkään tehnyt mitään mullistavaa...

Nalkutinalkuti....

WTF???Perjantai 22.02.2008 15:55

Kirjauduin sisään galleriaan. Sinulle on 653 uutta viestiä???
Ajattelin, että tää liittyy siihen, kun pari päivää sitten tuli ylläpidon tiedote, että voi tulla ilmoituksia olemattomista viesteistä.
Sitten näin sonnin etusivulla. Syvä huokaus, 650 viestiä, joissa kerrotaan, kuinka paska sonni on???
Kommentteja oli ihan kiva lukea oikeastaan... suurin osa niistä oli ihan asiallista palautetta hyvässä tai pahassa. Olihan siellä joukossa muutama sellainen "mee hoitoon noiden lehmies kanssa"-kommentti, joista asiallisuus on kaukana, mutta ne oli siis kyllä vähemmistönä.

Pahoittelen, etten kerkeä/jaksa vastata kaikille kommentoineille. Tässä yleisvastaus:
1. Kiitos
2. Ei kiitos
3. Näyttelijöitä näkee Ruotsissa sci-fi-messuilla, lisätietoa www.propworld.nu
4. Sonni ei ilmesty missään lehdessä, eikä siitä ole tehty kirjaa. Ehkä joskus...
5. Kyllä, olen itse piirtänyt sonnit ja Filon ja Sofian


Ja vielä: älkää viitsikö mainostaa kuvissani, poistan kaikki mainokset heti!

[Ei aihetta]Perjantai 22.02.2008 01:26

Kyllä on taas tosi kiukkuinen olo. Vihdoinkin kun tuntui, että oon sinut painoni kanssa, Janne musersi minut täysin...

B-influenssaSunnuntai 10.02.2008 00:15

Nyt ilmaisen turhautumiseni:
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Voi ##"%%&¤#¤"%&¤!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jos en kohta pääse jo pystyyn, alkaa seinät kaatumaan!