IRC-Galleria

[Ei aihetta]Lauantai 19.07.2008 00:29

Niin lähellä, niin kaukana sä oot. Oon kyllästynyt pelaamaan sun kanssasi.

-Don Huonot: Kissaihmiset

Gotcha back, Samu!Perjantai 18.07.2008 04:23

Samu terrorisoi minua II-leirillä Scream-naamarin kanssa. Nyt pääsin tasoihin. Ton Tiinan källin jälkeen alkoi raksuttaa. Mulla oli mukana tatskahihat ja metalliset käsiraudat. Teippasin maalarinteipillä T-paidan selkään tekstin KAJAANIN LÄÄNINVANKILA ja eteen jonkun numerosarjan. Laitoin tatskahihat ja käsiraudat, tupeerasin hiukset pystyyn ja meikkasin silmänalukset mustaksi. Sitten vaan hiippailemaan poikien siiven taakse. Nina näki minut vilaukselta, joten tiesin, että ne pian tulevat etsimään. Näin nurkalta, että Nina ja Samu olivat tulossa kohti. Jäin nurkan taakse piiloon ja kun ne kääntyivät nurkalle hyppäsin karjuen esiin. Kyllä ne säikähti! :D

Ja nyt saan sitten taas pelätä kostoa...

Tiinan källikoulu IIPerjantai 18.07.2008 02:21

Olen siis IV riparilla. Janne oli just lähtenyt Ristiniemestä. Isoset tuli sanomaan mun ovelle, että joku mies ettii sua tuolla ulkona.
- Onko se Janne?
- Ei me tiietä... joku mies...
Siipirakennuksen ovella odottaa tummempi kaveri kosteusvoidepullon ja paperin kanssa.
- Sä oot ilmeisesti Enna?
- Joo... olen???
Mies esittäytyy.
- Tänne oli Langinkosken seurakunnasta tilattu rentoutushieronta.
Kaveri näyttää ihan pätevän näköistä lappua, jossa on asiakasnumero ja laskutusosoite ja firman tiedot ja minun nimeni. Tottakai miä heti keksin kenen idea tää oli, mutta en vaan tiennyt, oliko Tiina oikeasti palkannu jonku viattoman hierojan tulemaan Ristiniemeen vai oliko mies mukana jutussa. Sitten yksi isosista juos ulos siivestä ja hyppäsi kaverin kaulaan, joten oli aika selvää, että tyyppi ei ollut oikea hieroja...
Mut tää oli hei hyvä... :D

Hauskanpitoa ja pahoinvointiaMaanantai 14.07.2008 16:39

Roadtrip!
Perjantaina kävin Krissen, Even ja Satun kanssa Aasialaisessa syömässä ja sen jälkeen Amarettosissa (älkää tilatko siellä kahvia, ei ne osaa keittää...). Illan hiipuessa Janne ja Ebba nappasivat minut terasilta mukaan ja alkoi armoton tykitys kohti seuraavan aamun määränpäätä Power Parkia Ala-Härmässä. Melko pitkälle Janne jaksoi ajaa, kunnes yövyimme mukavasti Renault Cliossa sateisella pysähdyspaikalla jossain huitsin kuusessa keskellä Suomea. Levänneenä (?) jatkoimme matkaa kello seitsemältä aamulla ja ajoimme Vaasaan juuri kun kaupat olivat aukeamassa. Vaasa on ihan kiva kaupunki, siellä kannattaa käydä... oikeesti. Koska Ebballa ei ollut takkia mukana, vaikka oli luvannut pakata, jouduimme hakemaan H&M:ltä hupparin Ebballe.

Vaasasta jatkoimme kohti Kokkolaa. Jostain matkan varrelta bongasimme jonkun Ala-härmään johtavan pikkutien. Kun tie muuttui kapeaksi ja hiekkaiseksi, aloimme jo epäillä, sijaitsiko Power Park varmasti Ala-Härmässä. Lukuisten eksymisten jälkeen onnistuimme kuitenkin löytämään perille.
Vuoristorata ja kummitusjuna olivat ihan huippuja, mutta en ole ihan varma oliko puistossa käynti kuuden tunnin ajomatkan arvoinen kokemus. Hauskaa meillä joka tapauksessa oli.

Kotimatkalla oli tarkoitus yöpyä Yyterissä, mutta leirintäalue oli täyteen buukattu. Joten alkoi seuraavan leirintäalueen metsästys. Rauman Poroholma oli niin hyvässä piilossa, ettemme löytäneet sitä. Pyhärantaa etsiessäkin alkoi jo usko hiipua. Yhdentoista maissa illalla onnistuimme kuitenkin löytämään perille. Vähän oli pelko persiissä, että kyseinen leirintäalue on suljettu. Hiljaiselta näytti. Mutta ei kuulostanut, kun avasimme auton ovet... Siellä oli karaoke jonkun navetan yläkerrassa. Reception oli baarin tapaan kahteen saakka auki. Yritä siinä sitten karjua baarimikolle, että haluat vuokrata mökin, kun humalainen setä huutaa vieressä mikrofoniin ja kaikki muut lähikylien asukkaat yrittävät tilata juomia. Mökki kuitenkin saatiin...
Ei mikään luxusalue, mutta siinä väsymyksen tilassa mikä vaan kelpasi. Kyllä suihkun jälkeen uni maittoi! Aamulla käytiin Ebban kanssa meressä kellumassa uimarenkaan kanssa (hyvästi talviturkki!). Ripareilla en oo kehdannu uida, kun mulla on niin rumat uikkarit... :D

Ajeltiin Pyhärannasta Vantaalle ja käytiin Jumbon Chico'sissa syömässä. Iso virhe! Sain jonku ruokamyrkytyksen ja oksensin sitten myöhemmin heurekassa koko ajan. Siis siellä vessassa... Tosin sen yhden vessan sisustin kokonaan uudestaan, mikä oli vähän noloa, koska siellä oli jonoa...
Heurekan hanaa-näyttely oli ehkä vähän pettymys formula-fanille, vaikka oli siellä tietty ihan mielenkiintoisiakin juttuja. Se laivat- näyttely sen sijaan oli yllättävänkin mielenkiintoinen. Ja olihan siellä perusnäyttelyissäkin kaikkea hauskaa. Ja ennenkaikkea Ebba viihtyi!
Sen pituinen se... lisään ehkä kuvan, kun pääsen riparilta kotiin...
Janne opetti mua Prisman pihassa ajamaan. Se vei ensin pakulla mopon sinne ja jätti minut sitte yksin ajelemaan sinne sillä aikaa kun haki kotoa toisen mopon ja sitten ajettiin peräkanaa kotia. (kummia mielleyhtymiä peräkanasta...)
En kuollu! Mahtavaa!
Sain äitiltä mopon! Se on rikki, mut Janne uskoo saavansa sen kuntoon. Eli olen nyt vaaleanpunaisen skootterin ylpeä omistaja :) Nyt tarvis vaan opetella ajamaan, mopokorttihan mulle on paukahtanut automaattisesti, koska olen dinosaurus. Liikennesäännöistä ei mitään hajua, enkä erota oikeaa vasemmasta... Katastrofin aineksia?

Kohta saan Jannelta kyydin mopolla kirkolle, pää varmaan lässähtää. Kiva kun käytin tunnin hiustenlaittoon :/

Eilen oltiin Karoliinassa pelailemassa bilistä (tällä kertaa muistin housut), mut siellä oli vähän kumma meininki, kun jotkut tosi pro:t halus ensin nöyryyttää meidät nelinpelissä ja sitten siihen tuli joku urpo selittämään, että on sen vuoro pelata. Janne otti kotipihassa yhteen jonkun törpön taksikuskin kanssa, joka liikennesäännöistä piittaamatta melkein ajoi meidän yli... varmasti voit risteyksessä ryhmittyä samalle kaistalle mutta rinnalle??? Urpo...

[Ei aihetta]Tiistai 24.06.2008 17:33

Jostain syystä mun lompakko monistaa seteleitä... (en valita)

Anyways, täytin jääkaapin grilliruoalla mutta sopivaa hetkeä (tai säitä) grillaamiseen ei ole tullut. Kakkosripari lähenee, enkä viitsi jättää ruokia pilaantumaan... Voiko uunissa grillata?

KesäflunssaMaanantai 23.06.2008 11:52

on v-mäisintä, mitä tiedän...

Note to self:Sunnuntai 22.06.2008 23:14

Muista laittaa housut kun pelaat biljardia

Hajalla...Keskiviikko 18.06.2008 20:27

Onko olemassa toivomuskeijua, joka tavallaan toteuttaa sen, mitä olet toivonut, mutta ei siten, kuten olit sen ajatellut?
...hassuja yhteensattumia... itkisinkö vai nauraisin?