IRC-Galleria

Hooked on a feeling!Perjantai 13.11.2009 12:18

Ostin ordinaatiokurssille lähtiessä Houkutus-kirjan. Sen jälkeen imaisin Uuden kuun ja Epäilyksen. Nyt on menossa Aamunkoi... Olen kerta kaikkiaan koukussa, ahdistaa jo valmiiksi, että nää joskus loppuu. Yöt menee nenä kiinni kirjassa. Jotenkin nää on niin loistavasti kirjoitettu, että kun uppoan kirjan maailmaan, tunnen olevani Bella. Ja miä vaan rakastan Edwardia ja Jacobia. :)
Sitten eilen... Puhelin soi, se on Janne.

Minä: - Nyt musta tuntuu, ekan kerran, etten pysty samaistumaan Bellaan.
Janne: - Ai. Minkä eläimen se söi?
Minä: - ........ imi kuiviin puuman ja kauriin.

NOINKO HYVIN JANNE MINUT TUNTEE???

25 päivää scifi-taivaaseenMaanantai 09.11.2009 11:43

Stockholm, Stockholm...
Ihan kivoja vieraita tulossa. Ei mitään ihan überia, mutta tarpeeksi, että pulssi vähän nousee...

Jeremy Bullochin oon jo kerran tavannut, mutta jostain käsittämättömästä syystä en silloin jonottanut nimmaria. Täytyy nyt korjata tilanne. Jeremyhän siis on Star Warsin Boba Fett.

Edward Furlong, joka näytteli Terminator 2:ssa John Connoria on vähän niinkuin 'the next best thing', Kalifornian kuvernaattoria kun on vaikea saada messuille istumaan.

Pinhead on ihan jees, onhan ne kulttileffoja vaikkei erityisesti mun mieleen... eli Doug Bradleyltakin on kai nimmari haettava.

Kahden vaiheilla olen vielä Michael Ironsiden kohdalla. Muistan kaverin lähinnä Teho-osastosta - ei hyvä. Kaveri oli kuitenkin myös Starshiptroopersissa, josta aikanaan tykkäsin kovasti, joskin pienessä roolissa. Mutta jos mulla on ylimääräistä aikaa ja rahaa, kai mulla sitten on myös Michael Ironsiden nimmari...

Ja nyt päästään mua eniten kutkuttavaan vieraaseen: Edi Gathegi. Edihän on tullut teinityttöjen tietoisuuteen Twilightin Laurentina. Minä tunnen kaverin lähinnä Big Lovena Housesta. Toivottavasti Edillä on kuvina sekä Housea että Twilightia, ottaisin mielelläni tuplanimmarit :)

Ja messuilla on tietysti kaikkea muutakin ihanaajännää... ja Tukholmaan on muutenkin kiva lähteä. Varsinkin joulumarkkinoiden aikaan...

Vuoden tauko...:DMaanantai 20.07.2009 23:32

Hassua:

Ebba pyytää saada lukea itselleen iltasadun.
Janne:.No jos ihan lyhyen...
15 minuuttia myöhemmin Janne käy Ebban ovella.
Janne: Miä oletan että toi koko kirja ei ole se lyhyt luettava
Ebba: Ei ku miä luen tästä vaan tän uuen testamentin...

[Ei aihetta]Tiistai 22.07.2008 19:06

No niin, nyt tulee vettä... Kenen idea oli viedä pyykit ulos kuivamaan???

20.7.02Maanantai 21.07.2008 12:19

Eilen oli hääpäivä. Mitä voi kehitellä, kun on leirillä?
Kävin Amiraalista hakemassa kinuskikakun, johon länttäsin tuohuksen keskelle, askartelin kortin ja pyysin isoset laulamaan "minä sinua rakastan" kun Janne tuli Ristiniemeen.
Iso kiitos isosille siitä! Oli mahtavaa! <3<3<3<3

Johannes KostajaMaanantai 21.07.2008 12:15

Viimeinen yö leirillä. Kello on puoli viisi aamulla. Enna on juuri herännyt ja katsoo kännykästä aikaa. Ovi aukeaa. Sisään rynnii porukkaa. Samu huutaa: "kännykkä pois! Kännykkä pois!" Enna heittää kännykän johonkin ja saa samalla vettä niskaansa. Yöpuku on aivan märkä, samoin lakanat. Ei tartte enää nukkua... >:/
Mitä tehdä? Enna ryhtyy tekemään huomispäivän hommia, kunnes yht'äkkiä pirullinen ajatus syntyy Ennan kieroissa aivoissa. "Mennään sitomaan niiden kengät yhteen ja vedetään ne lipputankoon!"
"Mennään vaan", sanoo Samu. Kengät ovat aika painavia, joten niitä ei saa kaikkia lipputankoon, mutta kekseliäs yövahti saa ne roikkumaan puista ja katoksesta.

Vähiin käy ennenku loppuu...Lauantai 19.07.2008 10:40

Eilen yöllä tehtiin kyllä niin sairas källi, että itteäkin hävettää... Tuomas laittoi valkoiselle pallolle peruukin päähän, josta me saatiin loistoidea rakentaa siitä kokonainen nukke käyttäen hengaria ja roolivaatekaapin vaatteita ja tyynyjä. Sitten me ripustettiin tää life-size nukke hirttoköyteen. Samu ja Nina kiipesivät katolle nuken kanssa ja me Tuomaksen kanssa käytiin koputtamassa yhden poikien kämpän ikkunaan. Kun ne avas verhot, Samu viskasi nuken katolta roikkumaan poikien ikkunan eteen, sitten se vielä nyki sitä vähän kuin jojoa narussa, niin että se näytti siltä, että joku ois tehny itsemurhan. Pojat alkoivat huutaa ja samaan aikaan isoset hyppäsivät ovesta huoneeseen.
Tää oli oikeesti ihan kauhee... Saanko synninpäästön???

[Ei aihetta]Lauantai 19.07.2008 00:29

Niin lähellä, niin kaukana sä oot. Oon kyllästynyt pelaamaan sun kanssasi.

-Don Huonot: Kissaihmiset

Gotcha back, Samu!Perjantai 18.07.2008 04:23

Samu terrorisoi minua II-leirillä Scream-naamarin kanssa. Nyt pääsin tasoihin. Ton Tiinan källin jälkeen alkoi raksuttaa. Mulla oli mukana tatskahihat ja metalliset käsiraudat. Teippasin maalarinteipillä T-paidan selkään tekstin KAJAANIN LÄÄNINVANKILA ja eteen jonkun numerosarjan. Laitoin tatskahihat ja käsiraudat, tupeerasin hiukset pystyyn ja meikkasin silmänalukset mustaksi. Sitten vaan hiippailemaan poikien siiven taakse. Nina näki minut vilaukselta, joten tiesin, että ne pian tulevat etsimään. Näin nurkalta, että Nina ja Samu olivat tulossa kohti. Jäin nurkan taakse piiloon ja kun ne kääntyivät nurkalle hyppäsin karjuen esiin. Kyllä ne säikähti! :D

Ja nyt saan sitten taas pelätä kostoa...

Tiinan källikoulu IIPerjantai 18.07.2008 02:21

Olen siis IV riparilla. Janne oli just lähtenyt Ristiniemestä. Isoset tuli sanomaan mun ovelle, että joku mies ettii sua tuolla ulkona.
- Onko se Janne?
- Ei me tiietä... joku mies...
Siipirakennuksen ovella odottaa tummempi kaveri kosteusvoidepullon ja paperin kanssa.
- Sä oot ilmeisesti Enna?
- Joo... olen???
Mies esittäytyy.
- Tänne oli Langinkosken seurakunnasta tilattu rentoutushieronta.
Kaveri näyttää ihan pätevän näköistä lappua, jossa on asiakasnumero ja laskutusosoite ja firman tiedot ja minun nimeni. Tottakai miä heti keksin kenen idea tää oli, mutta en vaan tiennyt, oliko Tiina oikeasti palkannu jonku viattoman hierojan tulemaan Ristiniemeen vai oliko mies mukana jutussa. Sitten yksi isosista juos ulos siivestä ja hyppäsi kaverin kaulaan, joten oli aika selvää, että tyyppi ei ollut oikea hieroja...
Mut tää oli hei hyvä... :D