IRC-Galleria

Kiva päivä :)Sunnuntai 30.09.2007 22:22

Käytiin Jannen kanssa heittelemässä kiviä mereen. Miä oon niin huono kaikissa heittolajeissa :)
Ja kiipesin sinne mansikkalahen kiipeilytelineen huipulle. En oo tehny niin vuoden '97 jälkeen, jolloin Janne ampu mua kuulapyssyllä takapuoleen kun olin kiipeämässä :D

Soveltuvuuskokeen tuloksetTorstai 20.09.2007 15:48

Sosiaalisia taitoja: kykyä vuorovaikutukseen ja itsensä ilmaisemiseen sekä kykyä eläytyä toisten ihmisten asemaan


Olet hyvin luottavainen toisia ihmisiä kohtaan ja sinua on helppo lähestyä. Tunteiden tasapainoisuutesi on vahvaa ja pystyt ylläpitämään psyykkistä toimintakykyäsi erilaisissa painetilanteissa. Olet keskimääräisen ihmisläheiseen työhön suhtautunut, joka tarkoittaa, että sinulle olisi ihanteellista, mikäli työstä noin puolet olisi vuorovaikutteista ja noin puolet vastaavasti asioiden hoitamista tms. Sosiaalinen rohkeutesi on riittävää tavanomaista papintyötä ajatellen samoin halusi vaikuttaa, hallitsevuutesi on riittävää. Ne ovat tyypillisiä esimies- ja asiantuntijaominaisuuksia: sosiaalinen rohkeus liittyy mm. aktiivisuuteen vuorovaikutustilanteissa ja hallitsevuus on tilanteissa helppoutta ottaa ohjat käsiin, johtaa sekä edetä vaativissakin sosiaalisissa tilanteissa tavoitteellisesti. Etenkin esimiestyötä ajatellen hyötyisit kuitenkin molempien vahvistamisesta edelleen. Tunteiden kuuntelusi on vahvaa ja sinun on helppo eläytyä toisten ihmisten asemaan. Tunteiden kuuntelu liittyy empatiakykyyn ja itsereflektioon. Olet kohtalaisen tiimihenkinen ja yhdistyneenä tunteiden kuunteluun näet yhteishengen ja ilmapiirin keskimääräistä merkityksellisempänä. Olet tunnelmiltasi melko vilkas, johon liittyvät tunteiden kuuntelun lisäksi kohtalainen eloisuus, kohtalaisen vähäinen pyrkimys itsekontrolliin sekä myös keskimääräinen kärsimättömyys, nopeatempoisuus. Olet esiintyjänä ja ryhmänvetäjänä mukaansatempaava ja yhteishenkeä rakentava. Olet melko toiminnallinen ja haluat saada aikaan näkyvää tulosta.Työn hallintaan ja kehittämiseen liittyviä taitoja


Toimintatavoiltasi olet kohtalaisen tunnollinen, sääntöihin sitoutuva.Tuot esille perfektionismin vastakohtaa ja olet toiminnassasi sikäli joustava, että osaat priorisoida ja asettaa laatutavoitteita resurssit huomioiden. Tunnollisuutesi ei ole niin korostunutta, että se kaventaisi toimintakykyäsi vaan kykenet tekemään myös tilannekohtaista harkintaa vaikkakin osittain haluat strukturoidut ja organisoidut puitteet työllesi.
Ajattelu- ja toimintastrategioissasi pyrit realismiin ja ne sisältävät sekä optimistiseen että pessimistiseen ajateeluun tyypillisiä sisältöjä. Suoritustilanteissa sinulle on tyypillistä etukäteen jännittää suoriutumistasi. Tehtävään suuntautuneisuutesi on alan vertailussa heikompaa ja sinulle on tyypillistä ikäänkuin heittäytyä tilanteeseen ilman valmistautumista. Haasteiden vaikeutuessa joudut kehittämään tehtävään suuntautuneisuuttasi itsesi psyykkaamisen sekä etukäteen valmistautumisen kautta. Ajattelutaitoihin ja oppimiskykyyn liittyviltä kognitiivisiltä taidoiltasi olet vahva. Keskityt ammatillisessa ajattelussa käytännönläheisiin sisältöihin, mutta hahmotat myös laajoja kokonaisuuksia sujuvasti. Nämä ajattelutaitoihin liittyvät tekijät tukevat menestymistäsi hyvin monenlaisissa ja vaativissakin papintöissä. Ne mahdollistavat myös, että läpivientikykysi on melko hyvä, vaikka et tilanteisiin etukäteen juuri valmistaudukaan.Yksilölliset kehittämisalueet ja mahdollisuudet


Olet parhaimmillasi kohtalaisen tiimihenkisessä toimintakulttuurissa, jossa yhdistyy käytännönläheisyys, ihmisläheisyys ja mahdollisesti sisällön tuottamiseen liittyvät tekijät. Käyttäytymisesi on hyvin ennakoitavaa ja toimintasi herättää monella tapaa luottamusta. Työssämenestymisennusteesi vaativassa papintyössä vahvistuisi mikäli saisit vahvistettua sosiaalista rohkeutta ja haluasi vaikuttaa. Tehtävään suuntautuneisuuden vahvistaminen etenkin suoritustilanteisiin liittyen nousee sinulla myös kehitystehtäväksi haasteiden vaikeutuessa ja lisääntyessä. Näissä kehitystehtävissä onnistuminen lisäisi läpivientikykyäsi ja helppouttaisi toimimista erilaisten ihmisten kanssa vaativissakin asiantuntijan ja esimiehen tehtävissä.

Painajaisia ja paahtoleipääTorstai 20.09.2007 00:08

^kuulostaako kauniiden ja rohkeiden jaksonimeltä???

En juurikaan nukkunut yöllä. Edellisen yön nukuin ihan hyvin, nyt heräsin viiden minuutin välein ja tajusin aina uudestaan Tuomaksen kuolleen. Painajaisia. Kolareita. Kun vihdoin olisin saanut unta, toinen kaneista kiljui ja minun piti käydä erottamassa ne toisistaan. 5:15. Kello soi kuudelta :/

Puolikuolleena bussissa... ja ruotsin tunneilla. Meillä oli jotkut hiton verbikokeet, joista olin autuaan tietämätön. Onneksi läpäisin ne lukioruotsilla. Ainoa verbi, jota en muistanut oli "lisääntyä".

Tuntien jälkeen tapasin Johannan ja Tarmon. Tarmo oli ihana! Haluun vauvoja! Paljon!

Kotkaan tultua käytiin taas viemässä kuolinpaikalle kynttilä ja sytyteltiin sammuneita. Sitten käväisin caféessa..."Everyone I know goes away in the end..."
-NIN: Hurt-

En usko, en vieläkään usko!!!Tiistai 18.09.2007 02:50

Kamalinta on lopullisuus.
Miten hirveitä sanoja: ei koskaan.
Minä näen Tuomaksen, kun suljen silmät ja vaikka en sulkisikaan, kuulen äänen.
Miten on mahdollista, että häntä ei enää ole?
Ja miten ihminen on niin avuton, ettei osaa tehdä tai sanoa mitään?
Janne kärsii. Minä en halua rakkaiden kärsivän. Ja silti en osaa tehdä mitään...
Miten paljon kärsiikään Tuomaksen perhe? En voi tehdä mitään heidänkään puolesta...
Omaa tuskaani yritin liennyttää soittamalla "Ota hänet vastaan"-kappaletta useita kertoja.
Sen sanat kirjoitin korttiinkin, jonka veimme onnettomuuspaikalle kukkakimppuun sidottuna.

Suurin kysymys kaikista on MIKSI??? Siihen haluaisin vastauksen...

Ei se voinut olla Tuomas, joka kuoli...Maanantai 17.09.2007 11:47

Eilen kohtasin karmivan näyn kun ruumisautoon nostettiin pussia Kyminlinnassa. Pyörä lojui bussin takana kaistalla. Ruumisauto on lohduton näky!
-Piikki, minä sanoin ja pelkäsin, että se oli joku tuttu.

Tänään aamulla oli Jannelta kännykässä viesti: "Soita kun saat viestin". Jotenkin arvasin... ja pelkäsin, että tässä käy huonosti.

Tuomas.
Minä en voi uskoa.
Näen Tuomaksen hymyilevän ja nauravan, kun istutaan Erkan kebabin terassilla.
Et voi olla poissa!!!
"Tuleeko Enna, se on aina niin pirtee ilmestys"
-Niin olit sinäkin Tuomas! <3

"Päiväni rientää kohti loppuaan,
on ilo maallinen kuin varjo vaan.
Ei ole täällä mitään pysyvää,
vain sinä, Herra, sinä luoksein jää.

Sun, Herra, ristisi mua valaiskoon,
kun tieni painuu kuolon laaksohon.
Sen valon tieltä varjot häviää.
Eläissä, kuollessa sä luoksein jää."

-Virsi 555:2,4-

ElämänviisausMaanantai 17.09.2007 01:46

Jos ihminen ei rakasta, se ei elä... ja jos se ei elä, sehän niinku kuolee...
-Oskari Katajisto-

[Ei aihetta]Torstai 13.09.2007 23:01

Haluatko nähdä kun hiivin ruohikossa? Tai antaa olla.
Ei siinä ole mitään järkeä. Kokeilin sitä jo. Ei se siitä kiikasta, että minä olisin liian paksu. Ruoho vain on liian lyhyttä. Takamus törröttää ruohon seasta. Minä olen koko ajan näkyvissä.

-Mimmi Lehmä-

Se kuuntelee NIN:iä ja siivoaa :/Sunnuntai 09.09.2007 22:31

Everywhere I look you're all I see
just a fading fucking reminder of who I used to be

come on tell me
make this all go away
you make this all go away
I'm down to just one thing
and I'm starting to scare myself
make this all go away
you make this all go way

I just want something
I just want something i can never have

-Nine Inch Nails: Something I can never have-

[Ei aihetta]Perjantai 07.09.2007 01:23

Syksy tuli. Ostin kengät :)

huokauksiaTorstai 06.09.2007 02:22

Näin niin ihanaa unta, etten olisi tahtonut herätä koskaan...