IRC-Galleria

Tuntuu ku asuisin jossain varastossa... tai lelukaupassa. Mitä miä teen näille kaikille leluille???

Lauantaina oltiin pikkujouluissa LehtoAuton porukan kanssa. Käytiin ensin Cantina Westissä (mun lemppari <3) syömässä ja sit käytiin kattoos se kevät koittaa Hitlerille, mikä ei oikeestaan ollu kauheen hyvä ku väkisinkin vertasin sitä Kaunottareen ja Hirviöön, minkä näin viimeks. Oli tossakin siis hetkensä, se homotalo oli ihana ja Kaskilahti on aina hassu :)
Meil oli Villen kans kisa, jonka moraalinen voittaja oon minä, koska Ville huijaa... :/ :D:D
Janne oli kauhusta kankeena takasintulomatkalla ku yhden työntekijän vaimo/tyttöystävä (semmonen vanhempi täti) oli hiukan otoksissaan ja julisti kovaan ääneen rakastavansa kaikkia asentajia ja sit se lähti kertomaan sen niille kaikille henkilökohtaisesti ja halimaan niitä. Niin että Janecky oli suurin piirtein penkin alla piilossa koko tulomatkan :)

Freudin sohvalla...Lauantai 27.10.2007 02:56

Näin unta, jossa olin jonkinlaisessa suuressa koulussa. Koulun käytävällä tuli vastaan tyttö, jolla oli samanlainen kännykkä kuin minulla. Kännykästä roikkui samanlainen hattivattikilistin kuin minun kännykässäni. Hänen omansa vain roikkui yläpuolelta kännykkää kun minun roikkuu alapuolelta ja hänen omansa oli maalattu mustaksi kun minun on valkoinen. Tytön kännykkä soi. "Ei kai sun soittoääni ole Sentencediä?" minä kysyin. Minun nimittäin on. "Ei vaan Poisonblackiä". Eri bändi, sama laulaja. Tunsin ihan suunnatonta ahdistusta, koska minusta tuntui, että hän varasti identiteettini. Voisiko joku selittää???

P.S. Tätä ennen näin unen, jossa pääosassa oli Kyöstin oikeanpuoleinen sääri :D:D:D

[Ei aihetta]Keskiviikko 24.10.2007 22:30

Sviddu nääs mulla on eessäni kaks laatikollista sekalaista SW-tavaraa ja en muka sais katsoa niitä ennenku Janne tulee kotiin... Kidutusta!

Suomen suurin Star Wars kokoelmaKeskiviikko 24.10.2007 22:25

...on meidän! *ilkeää naurua*

Harmitti vaan se Dean... luulen, että sille on kova pala luopua kokoelmasta... :'( Olis tehnyt mieli vaan halia sitä, kun se näytti niin surkealta.

Maamme- ja muita lauluja..Maanantai 22.10.2007 00:10

Eipä ole pitkään aikaan Maamme-laulu kuulostanut niin suloiselta kuin tänään. Häkkistä en voinut sietää yhtään, mut Räikköstä kannustin kovasti!!

Muista lauluista... Vietin la-su yön Kotkan kirkossa laulaen nuorten laulukirjan kannesta kanteen. Kivaa oli :) mutta nukkuakin olisin halunnut, Jessica!!!

Edelleen yliopistolla....Perjantai 19.10.2007 13:54

Tapan aikaa ja etsin kivoja yhteisöjä joihin liittyä...
Piirtelin eilen lisää sonneja, pitää piirtää ne puhtaaksi kun pääsen kotiin ja lisätä tonne kansioon. Meillä on tänään seminaari-istunto, johon tulee tasan minä ja Antti + proffa... hyödykästä :/ En malta oottaa, et pääsen ottamaan testit flipperistä. Tai oon miä sitä Deanil pelannu mut nyt kun se on oma... <3

YliopistollaTorstai 18.10.2007 21:52

"Virkamiesruotsi tarkoittaa sitä, että osaa sanoa Kan du tala finska"
-H.Leppä-


II jp-praktikumin tehtävänjako on selvä. Minä:
*toimitan kompletorion
*laadin vihkipuheen
*toimin pappina jouluyön messussa
*esiinnyn 15-vuotiaana Rosana, joka haluaa kasteen rippileirillä :)


Terveisiä tutuille, mul on ikävä kotiin!!!! <3<3<3<3

Flipperiiiiiiii........Torstai 18.10.2007 13:09

Nyt tuol alla mainitussa osoitteessa on kuvia mun uudesta rakkaasta <3
Ja miä oon jumissa Helsingissä :/ tahdon pelaamaan! Oli sitten näköjään tarttunu mukaan vähän muutakin...
Aaaaaaarrrrgghhh! Flipperin tulo pistää koko talon sekaisin. Kun me asuttiin Vantaalla, mulla oli AINA flipperille paikka varattuna. Kun tuli uutta tavaraa, mietin aina, miten se vaikuttaisi flipperin sijoitteluun. Nyt olin kai jo luopunut toivosta saada sellainen...
Janne lähti harkkoihin ja jätti minut yksin tänne kaikkien näiden tavaroiden keskelle. Huomenna täällä pitäisi olla siistiä ja flipperin pitäisi mahtua sisään... :/
Todistaakseni, etten liioittele tilannetta, käykääpä katsomassa kuvia osoitteesta:
http://community.webshots.com/album/561065132yNjVTx?vhost=community

Siellä on sit myös Tunisian kuvia:
http://good-times.webshots.com/album/560582586GKQuEl
(Repäisin laastarin, se sattui vähemmän kuin luulin. Odotinko liikaa?)

Ebba at nightTiistai 16.10.2007 10:52

Ebban yökäyttäytyminen on muuttunut jotenkin kummalliseksi...
Toissa iltana Ebba oli nukkumassa sängyssään ja se ikäänkuin etsi kädellään jotain vierestään. Sitten se yht'äkkiä nousi istumaan unissaan ja piirteli sormella omaan jalkaansa.
Eilen illalla me oltiin Jannen kanssa katsomassa televisiota kun kuulin kummallista ääntä. Me ei heti keksitty mikä se oli, mutta sitten Janne huomasi, että Ebba seisoi ompelukonepöydän takana ja räpelsi Millennium Falconia. Oon aika varma, että se oli unissaan, koska sillä ei yksinkertaisesti oo mitään syytä olla keskellä yötä koskettelemassa meidän Star Wars-tavaroita.
Pitääkö mun tehdä ulko-ovelle jotain, jos neiti alkaa kävelemään unissaan???