IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Kesä...Keskiviikko 03.06.2009 01:48

herranjestas kun on kiirettä, kun kesä alkoi noin virallisestikin. Hermostuttaa jo, kun pitäis tehdä miljoona asiaa ja asia kerrallaan tehdään, mutta tuntuu ettei sittenkään oikein hommat etene niinkuin haaveili. Pikkuhommat viekin yllättävän paljon aikaa, kun ne kunnolla tekee =)

Ja nyt sitten kaikki, jotka ei vielä ole huomannu ilmoittaa ponejaan Laukaaseen, niin sinne ehdottomasti mukaan! Ilmeisesti ensimmäinen näyttely ja muistan kuin jännää se oli, kuin kivaa oli osallistua ja se into - sitä tunnetta kaipaan välillä, kun käyny näissä rutinoituneissa näyttelyissä. Joskus vain on sellainen tunne, että "tää nähty, koettu ja tehty niin moneen kertaan" et tulee välillä vähän fiilis, että olis kivaa kun sais taasen olla mukana jossain missä ei ole kaikki viimeisen päälle onnistunutta ja tiptop-meiningillä ;) Onhan ne toki tavoitteita, mutta pitää sitä olla vähän sellaista tekemisen riemua ja vähän vaikka sitten sinnepäin fiilistä. Ja sitä iloa, iloa järjestää ja olla mukana, eikä tule nähtyä toivottavasti ihmeellisiä käskytyksiä...

Monta tuttua on nyt lähdössä, tulee takuulla kivaa ja hauskaa tuosta - uusia innokkaita lähdössä mukaan joka on aina tosi mukavaa! Koetan tässä vielä muistella kenellä on poneja, että eivät jätä kotipihalle niitä - matkailu avartaa, hevosmatkailu varsinkin =) Ja suuri on saavutus monelle vasta-alkajalle jo saada ne mukaan. Täytyy olla kuljetuskelpoinen ja hoidettu ja käsitelty ja kaikkea - on hienoa kun moni on nyt rohkaistumassa lähtemään mukaan =)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.