IRC-Galleria

TÄHTIMERKKIEN JOULULauantai 29.11.2008 16:09
OINAS rakastaa joulua; LAHJAT, PUKKI JA PUNAINEN VÄRI!! Mikäpä voisi enempää miellyttää lapsekasta pässiä. Pikkujouluihin oinas valmistautuu pukeutumalla punaiseen ja juomalla runsaasti glögiä jo kotona. Kiireellä oinas pyyhältää kotoaan juhlimaan ja nappaa mukaansa vielä muille hankkimansa lahjat, pienen pienet kossupullot joita hän ei kerennyt paketoimaan, muovipussi käy lahjapaperista mainiosti. Juhlissa oinas on se joka istuu pukin sylissä ja nyhtää tätä parrasta glögin hörpinnän välissä.

HÄRKÄ juhlii monet pikkujoulut ennen oikeaa joulua sillä pikkujouluissa on niin hyvää ruokaa. Härän mahaan mahtuu paljon laatikoita ja KINKKUA! Härkä lahjoo juhlaväkeä suklaakonvehteilla. Härkä pukeutuu pikkujouluihin verryttelypukuun sillä se venyy hyvin vatsankohdalta. Mikään ei olisi niin hirveää kuin se että joutuisi lopettamaan jouluruuan nauttimisen liian kiristävien housujen takia. Härän löytää pikkujouluista seisovan pöydän äärestä.

KAKSONEN pynttää tuntikausia ennen juhliin pääsemistä. Kaksonen saapuukin pikkujouluihin myöhässä, serpenttineihin, ilmapalloihin ja kimallukseen kääriytyneenä, kaksonen kun sekoittaa aina pikkujoulun ja vapun. Juhlissa kaksonen rupattelee kaikkien kanssa ja mitä enemmän hän juo glögiä, sitä enemmän kaksosen suu käy. Kaksonen juo myös muiden laseista. Lahjat hän unohti kotiin.

RAPU on leiponut sydän pipareita ja paketoinut jokaiselle oman pipari paketin. Rapu halaa kaikkia juhliin saapuessaan, paitsi pukkia. Pukkia hän ei ole uskaltanut kohdata sitten lapsuusvuosien, ja silloinkin vain jos äiti oli vieressä. Rapu saattaa juhlien aikana vieräyttää muutaman kyyneleen, hän herkistyy aina joulun tienoilla muistellessaan lapsuutensa joulu idylliä ja Irma tädin lipeäkalaa.

LEIJONA kimaltelee kuin itse joulutähti pikkujouluissa. Leijona tuo muille suuret paketit, hän ei joulun aikaan säästele. Leijona rakastaa joulutarinoita; itämaan tietäjiä jotka toivat kultaa ja mirhamia... Kultaa! Leijona sepittelee muille myös omia joulutarinoitaan ja saa ihmiset kuuntelemaan henkeään pidätellen leijonan uutta versiota siitä kuinka tietäjät toivat Jeesus lapselle kulta rolexeja ja Ferrareita.

NEITSYT tuo joka vuosi pikkujouluihin tarkimmin käärityt joulupaketit. Niistä löytyy jokaiselle jotain henkilökohtaista. Neitsyt tutkii tarkasti joulupöydän antimia ja niiden ravintoarvot, häntä hieman harmittaa kun ei tiedä kaikkien ruokien sisältöä.. Glögin neitsyt juo kahdella rusinalla, hieman sekoitettuna ja kevyesti hämmennettynä.

VAAKA pukeutuu pikkujouluun design jouluasuunsa, punaiseen pikkumustaan ja tonttulakkia mukailevaan söpöön hattuun. Hän tuoksuukin joululle kanelisessa hajuvedessään. Juhlissa vaaka ihastelee joulupöydän sommittelua ja värejä sekä nätisti aseteltuja kinkun siivuja, kuinka kaunista! Vaaka istuu jopa pukin syliin jos pukki vain on tarpeeksi charmantti. Lahjaksi muille juhlijoille vaaka on tuonut tuoksukynttilöitä.

SKORPIONI kantaa lahjat sisään jätesäkissä ja kumoaa ne pöydälle. Pukkia skorpioni mulkoilee epäilevästi; tuon asun alla voi olla vaikka minkälainen vakoilija tai agentti. Skorpioni päättääkin paljastaa tuon epäilyttävän mukamas hyväntahtoisen hyypiön ja riisua pukilta parran. Loppu illasta onkin tiedossa viihdyttävä episodi jossa skorpioni riippuu pukin parrassa ja pukki yrittää irrottaa vimmaista juhlijaa siitä irti.

JOUSIMIES juhlii pikkujouluja monta kertaa, ensimmäisen kerran jo kesäkuussa. Pikkujouluissa on lupa juhlia kunnolla ja sen jousimies osaa. Niinpä pikkujoulujen tonttulaulut vaihtuvat pian viimeisimmiksi disko hiteiksi ja jousimies vetää ryhmälaulua seisovanpöydän ympärillä. Jousimieheltä sujuu kaikki Madonnasta Tik takkiin.

KAURIS ahdistuu tulevasta joulusta niin paljon ettei edes haluaisi osallistua pikkujouluihin. Hän kuitenkin suostuu ilmaisen ruuan ja juoman toivossa. Kauris istuu jopa pukin syliin muttei sano sanaakaan pukille, ainoastaan tuiottaa tätä murheellisena silmiin. Joulustressi valtaa kauriin joka vuosi. Edes joulupukilla ei ole niin paljoa työtä kuin kauriilla. ja joulupukilla on sentään tontut apunaan, kauris miettii..

VESIMIES juhlii mielellään pikkujouluja, tosin pukin hän olisi valmis korvaamaan jollain muulla. Miksi edes pitää olla joulupukki, eikö tilalla voisi olla ennemmin vaikka joulurobootti joka osaisi vielä paketoida lahjat ja tehdä jouluruuat?! Vesimiehen lahjat ovat aina persoonallisia ja jännittäviä, vesimies on tehnyt ne itse. Vesimies viihdyttää juhlaväkeä myös omatekemillään joululauluilla R&B sävelin.

KALAT syö tofua kinkun sijaan, hän ei voi käsittää miksi pienen pienet possurukat voidaan syödä jouluna. Kalat on tehnyt lahjoiksi jokaiselle runot. Joulupukki on juhlissa kalojen lemppari ja koska kalat uskoo pukkiin hän tahtoo myös tietää missä petteri punakuono on? Tosin kalojen mielestä petteri punakuonon pitäisi saada kirmata vapaana korvatunturilla eikä raataa pukin apuna.

mene kauppaan(ALKOON)Torstai 20.11.2008 17:06

"Olet terve (No et ole), voit olla aivan rauhalline (Älä usko, se huijaa huijaa) Saat palkkioksi kivan kuvan ankasta (jäniksestä)"

varasko?Torstai 20.11.2008 13:54

Vesimies 21.1.-19.2.

Säännöt lentokentällä ja elämässä ovat samat: Älä kanna mukanasi mitään sellaista mikä ei kuulu sinulle. Parhaimmillaan se on kiusallinen erehdys ja pahimmillaan suorastaan vaarallista.


mulle kuulumatonta? asioita? yllättävän paljonhan mää kannan : D mut nykyään joka paikassa varotellaan VAARALLISUUDESTA niin täytyyhän se joku merkki jo olla : D

100 Miles Per Hour / OK GOTiistai 18.11.2008 12:39

"--Now the look in your eye...
You know, the look right before you cry... it's always here.
So in the day when you wake...
In the morning when you awake, let's disappear.

With a little bit of money we could buy us a car.
With a little luck we could get away from where we are.
Let's get out of here.

We'll drive, one thousand miles an hour.
We'll fly by wheat fields and water towers.
We'll go. We'll go and we'll go and we'll go. Let's go.!"

uutisia.Tiistai 18.11.2008 12:09

tänään on vissiin taas joku maailman kriittisin päivä mulla. senhän huomas esim siitä, että kaikki ou'ot uutisotsikot hyppäs silmille niin ettei voinu sivuuttaa niitä. " Justin Timberlake korkokengissä!" "Kulmakarvat tekevät Obamasta epäluotettavan." "Merirosvojen kaappaus heilautti öljyn hintaa!"
Kyllä mä jossain sisimmässäni tiesin, että merirosvoja on oikeasti olemassa, mutta olin kai sulkenu sen asian mielestäni XD no sitte taas joku Timberlake korkokengissä, no jaa , tollasten on pakko tehä sitä mitä asiat millonki vaatii. Mutta onko se jutun arvonen juttu? Ja Obama on epäluotettava, nyt joku kiinnostuu asiasta ja alkaa tulkita kaikkea nenän pituudesta varpaiden asentoon ja turhista asioista tulee todellisia, merkityksellisiä. Jonku tällasen tyyliin oon huomannu, että ensin porukasta kaivetaan kaikki moska esiin, ja epätodellinenki moska ja sitte myöhemmin ne hyvät asiat ja neki sivulauseissa.


A- Worst Thing That Can Happen

puumaKeskiviikko 12.11.2008 22:55

kerholainen (8v) : onko tää puuma?
heidi: en oo varma, joku kissa se on
kerholainen: kato puuma jolla on oksa suussa (näyttää korttia toiselle lapselle)
heidi: niin joku kissa siinä kantaa oksaa
kerholainen: nii se on puuma
heidi: joojooei pystyny sitte käsittää mun vihjailuja. eikä ollu eka kerta, ku jouduin taipumaan : O

välitön kosto.Keskiviikko 12.11.2008 22:51

Vesimies 20.1. - 19.2.

Olet harvinaisen itsenäinen ihminen, joka yleensä vähät välittää siitä, mitä muut ajattelee. Varo tänään astumasta erään varpaille, kosto voi olla välitön.


todella hurjaa : O kai mä oon hilijaa loppuillan : O : O


happoradio- kostaja

Neuroosi.Keskiviikko 12.11.2008 00:50

big brotherissa puhutaan neurooseista.....joku blaa ja joku blää

tapani: mä tiiän mikä sun neuroosi on.
heidi: no mikä?
tapani: sun pitää elää sekasessa ympäristössä. et niinkö pysty pitää tavaroita järjestyksessä.
heidi: jaa jaa: D : D: D kaikilla neuroosinsa.

: DLauantai 08.11.2008 13:56

Täällä Pohjantähden alla, korkeimmalla kukkulalla
Katson kauas kaukaisuuteen, tulet uniin uudestaan.
Täällä Pohjantähden alla, taivas täyttyy purppuralla
siitä suojakseni peiton minä itselleni saan.

Ja alla Pohjantähden minä tulen, minä lähden
Ja vain Pohjantähden nähden itken vuokses kyyneleen.

Täällä Pohjantähden alla, murheita on laulajalla,
täällä kuu kumoittava on myös alakuloinen.
Täällä Pohjantähden alla,hiipii sieluun asti halla,
ja tunteet tappamalla, rikki repii sydämen.

Ja alla Pohjantähden minä tulen, minä lähden
Ja vain Pohjantähden nähden itken vuokses kyyneleen.

Täällä Pohjantähden alla,korkeimmalla kukkulalla
Katson kauas kaukaisuuteen, tulet uniin uudestaan.
Täällä Pohjantähden alla, taivas täyttyy purppuralla
siitä suojakseni peiton minä itselleni saan.

Ja alla Pohjantähden minä tulen, minä lähden
Ja vain Pohjantähden nähden itken vuokses kyyneleen.

Ja alla Pohjantähden minä tulen, minä lähden
Ja vain Pohjantähden nähden itken vuokses kyyneleen.KUNNON IHMISTEN LAULU

hei tiiäkkö =)Torstai 06.11.2008 22:06

oikeesti oot parasta mitä mulla on <3 kiukuttelen väsymystäni.