IRC-Galleria

ZombiePerjantai 26.12.2008 18:47

Another head hangs lowly,
Child is slowly taken.
And the violence caused such silence,
Who are we mistaken?

But you see, it's not me, it's not my family.
In your head, in your head they are fighting,
With their tanks and their bombs,
And their bombs and their guns.
In your head, in your head, they are crying...

In your head, in your head,
Zombie, zombie, zombie,
Hey, hey, hey. What's in your head,
In your head,
Zombie, zombie, zombie?
Hey, hey, hey, hey, oh, dou, dou, dou, dou, dou...

Another mother's breakin',
Heart is taking over.
When the vi'lence causes silence,
We must be mistaken.

It's the same old theme since nineteen-sixteen.
In your head, in your head they're still fighting,
With their tanks and their bombs,
And their bombs and their guns.
In your head, in your head, they are dying...

In your head, in your head,
Zombie, zombie, zombie,
Hey, hey, hey. What's in your head,
In your head,
Zombie, zombie, zombie?
Hey, hey, hey, hey, oh, oh, oh,
Oh, oh, oh, oh, hey, oh, ya, ya-a...

tupen päätä huimaava kommentointi : DLauantai 20.12.2008 22:11

20.12.2008 01:50 <T2X> Ihime hulluja. Haukutte mua ties miksi ku oon haavoittumillaan laskuhumalassa paarin jälkeen lumisateessa!


vastaan siis täällä eli mehä suorastaan kiitettiin ja kehuttiin sua : D oli huippua : D: D

söpöilyäPerjantai 19.12.2008 19:19

mitä sitteLauantai 13.12.2008 14:32

marita : niin eikö teillä oo tuparit ?
heidi : joo on on
marita: niin ja sää oot jossain parvekkeella litkimässä mansikoita
heidi: niin no mitä sitte?!

NIIN MITÄ SITTE
Yö- Voin luopuu mistä vaan
Moro.
Käytiin Tapsun kanssa perjantaina Teatrian itsenäisyyspäivän konsertissa (osassa 1). Eli siis näitähä oli yhteensä kaks näitä konsertteja viikonlopun aikana. Yhtäkää bändiä näistä kolmesta en ollu aiemmin nähny livenä ja olivat ehkä parempia mitä edes ootin. : ) Ja täytyhän niiden olla, koska siinä vaiheessa iltaa oli jo niin pitkä päivä takana, että eipä ihan mitä vaan ois jaksanu lähtee kattoo.
Yleensä porukkaa oli vähemmän mitä kuvittelin. No itseppäisyyspäivän matkailut ainaki osaltaan vieny ihmisiä muualle.

Oli välillä hauskoja visioita siitä mitä sairasta oltais voitu tehä siellä , niinku lähinnä kiivetä sinne lavalle ja viedä esiintyjien juomat ja sit oltas lähetty tyytyväisinä ulos : D no tuo tuli ehkä myös sen puolesta että Teatrian baarihinnasto tuntu liian kovalta sillo : =) en tiiä, pääsiskö sitä sitte koskaa enää takas sinne jos alkas mellakoimaan : D voi olla että ei.


"Reflexion Undying Dreams lyrics"
Seize the passing while
Run as far as you can go
Touch the whirl of wind
Fly and hope that you’ll never fall ( you won’t fall )

Never lose you home, when the world gets painful and cold
Undying dreams can fall, if you turn your back on hope
And let the darkness veil your soul

All the millions of dreams that you’ve got
Are wiped away with no meaning
And those thousands of hearts that you broke
Are crushed no without any feeling

Despise the one who cares
Hate the one who tries to help
The pain becomes your bliss
When you rely on a truth that doesn’t exist

Now you have lost your home
And the one that loved you most
Undying dreams are gone and your heart is cold like stone
And you still end up alone

All the millions of dreams that you’ve got
Are wiped away with no meaning
And those thousands of hearts that you broke
Are crushed without any felling
You can’t hide all the scars in your soul
They will haunt you cause you’re still bleeding
You have taken this way too far
Just to show and to feel that you’re not alone

In despair you have sacrificied it all
Everything that matters the most

thänks : )Maanantai 08.12.2008 19:55

Kiitoksia nyt vaan kaikille jotka autto muutossa viime viikonloppuna, klisee mutta ilman teitä ei oltas näin hyvin just tässä paikkeilla : =)


Hurricanes- I will stay ; D

Riippuvuudet.Tiistai 02.12.2008 17:14

Tuli mieleen tällanen juttu. Oon joskus käsitelly aihetta yhdessä koulutuksessa, siellä mietittiin millasia riippuvuuksia ihmisillä voi olla ja mihin ne voi johtaa. On olemassa ihan hullujaki riippuvuuksia ja tosi vaarallisiakin. Pienenä tutkijana mua kiinostaa kauheest,i miksi sellasia kehittyy ja miksi toisille helpommin ku toisille. Itellä on yksi vahva riippuvuus, kahviin : =) Tänään tuntu niinku joku yrittäis puskee pään läpi ulos ,ku ei ollu sitä juonu. No sitte se meni ohi, ja turha kai selittää miten : P
Eikä aina huomaa riippuvuuksia, eikä niihin uskota. Riippuvuudesta eroon pääseminen voi olla tajuttoman hankalaa, eikä päätös siitä välttämättä auta ,koska riippuvuus on aivoissa. Riippuvuudella korvataan jotain toista asiaa. Riippuvuuden muodostumisen hetkellä saattaa sulkeutua se ovi, josta riippuvuus lähtisi.empä muista..Maanantai 01.12.2008 18:56

onko tämä kappale jo aiemminki esiintyny täällä mun päiväkirjassa mut enivei taas(?) ku tykkään niin paljon....

Imogen Heap- Speeding cars

Here's the day you hoped would never come
Don't feed me violins
just run with me through roads of speeding cars.
The papercuts the cheating lovers
The coffee's never strong enough
i know you think it's more than just bad luck

There there baby
it's just text book stuff
it's in the ABC of growing up
Now now darling
oh don't lose your head
cause none of us were angels
and you know I love you yeah

Sleeping pills know sleeping dogs lie
never far enough away
Glistening in the cold sweat of guilt
I've watched you slowly winding down for years
You can't keep on like this...
now's a bad a time as any

There there baby
it's just text book stuff
it's in the ABC of growing up
Now now darling
oh don't kill yourself
cause none of us were angels
and you know I love you yeah

it's ok by me..

it's ok by me..

TÄHTIMERKKIEN JOULULauantai 29.11.2008 16:09
OINAS rakastaa joulua; LAHJAT, PUKKI JA PUNAINEN VÄRI!! Mikäpä voisi enempää miellyttää lapsekasta pässiä. Pikkujouluihin oinas valmistautuu pukeutumalla punaiseen ja juomalla runsaasti glögiä jo kotona. Kiireellä oinas pyyhältää kotoaan juhlimaan ja nappaa mukaansa vielä muille hankkimansa lahjat, pienen pienet kossupullot joita hän ei kerennyt paketoimaan, muovipussi käy lahjapaperista mainiosti. Juhlissa oinas on se joka istuu pukin sylissä ja nyhtää tätä parrasta glögin hörpinnän välissä.

HÄRKÄ juhlii monet pikkujoulut ennen oikeaa joulua sillä pikkujouluissa on niin hyvää ruokaa. Härän mahaan mahtuu paljon laatikoita ja KINKKUA! Härkä lahjoo juhlaväkeä suklaakonvehteilla. Härkä pukeutuu pikkujouluihin verryttelypukuun sillä se venyy hyvin vatsankohdalta. Mikään ei olisi niin hirveää kuin se että joutuisi lopettamaan jouluruuan nauttimisen liian kiristävien housujen takia. Härän löytää pikkujouluista seisovan pöydän äärestä.

KAKSONEN pynttää tuntikausia ennen juhliin pääsemistä. Kaksonen saapuukin pikkujouluihin myöhässä, serpenttineihin, ilmapalloihin ja kimallukseen kääriytyneenä, kaksonen kun sekoittaa aina pikkujoulun ja vapun. Juhlissa kaksonen rupattelee kaikkien kanssa ja mitä enemmän hän juo glögiä, sitä enemmän kaksosen suu käy. Kaksonen juo myös muiden laseista. Lahjat hän unohti kotiin.

RAPU on leiponut sydän pipareita ja paketoinut jokaiselle oman pipari paketin. Rapu halaa kaikkia juhliin saapuessaan, paitsi pukkia. Pukkia hän ei ole uskaltanut kohdata sitten lapsuusvuosien, ja silloinkin vain jos äiti oli vieressä. Rapu saattaa juhlien aikana vieräyttää muutaman kyyneleen, hän herkistyy aina joulun tienoilla muistellessaan lapsuutensa joulu idylliä ja Irma tädin lipeäkalaa.

LEIJONA kimaltelee kuin itse joulutähti pikkujouluissa. Leijona tuo muille suuret paketit, hän ei joulun aikaan säästele. Leijona rakastaa joulutarinoita; itämaan tietäjiä jotka toivat kultaa ja mirhamia... Kultaa! Leijona sepittelee muille myös omia joulutarinoitaan ja saa ihmiset kuuntelemaan henkeään pidätellen leijonan uutta versiota siitä kuinka tietäjät toivat Jeesus lapselle kulta rolexeja ja Ferrareita.

NEITSYT tuo joka vuosi pikkujouluihin tarkimmin käärityt joulupaketit. Niistä löytyy jokaiselle jotain henkilökohtaista. Neitsyt tutkii tarkasti joulupöydän antimia ja niiden ravintoarvot, häntä hieman harmittaa kun ei tiedä kaikkien ruokien sisältöä.. Glögin neitsyt juo kahdella rusinalla, hieman sekoitettuna ja kevyesti hämmennettynä.

VAAKA pukeutuu pikkujouluun design jouluasuunsa, punaiseen pikkumustaan ja tonttulakkia mukailevaan söpöön hattuun. Hän tuoksuukin joululle kanelisessa hajuvedessään. Juhlissa vaaka ihastelee joulupöydän sommittelua ja värejä sekä nätisti aseteltuja kinkun siivuja, kuinka kaunista! Vaaka istuu jopa pukin syliin jos pukki vain on tarpeeksi charmantti. Lahjaksi muille juhlijoille vaaka on tuonut tuoksukynttilöitä.

SKORPIONI kantaa lahjat sisään jätesäkissä ja kumoaa ne pöydälle. Pukkia skorpioni mulkoilee epäilevästi; tuon asun alla voi olla vaikka minkälainen vakoilija tai agentti. Skorpioni päättääkin paljastaa tuon epäilyttävän mukamas hyväntahtoisen hyypiön ja riisua pukilta parran. Loppu illasta onkin tiedossa viihdyttävä episodi jossa skorpioni riippuu pukin parrassa ja pukki yrittää irrottaa vimmaista juhlijaa siitä irti.

JOUSIMIES juhlii pikkujouluja monta kertaa, ensimmäisen kerran jo kesäkuussa. Pikkujouluissa on lupa juhlia kunnolla ja sen jousimies osaa. Niinpä pikkujoulujen tonttulaulut vaihtuvat pian viimeisimmiksi disko hiteiksi ja jousimies vetää ryhmälaulua seisovanpöydän ympärillä. Jousimieheltä sujuu kaikki Madonnasta Tik takkiin.

KAURIS ahdistuu tulevasta joulusta niin paljon ettei edes haluaisi osallistua pikkujouluihin. Hän kuitenkin suostuu ilmaisen ruuan ja juoman toivossa. Kauris istuu jopa pukin syliin muttei sano sanaakaan pukille, ainoastaan tuiottaa tätä murheellisena silmiin. Joulustressi valtaa kauriin joka vuosi. Edes joulupukilla ei ole niin paljoa työtä kuin kauriilla. ja joulupukilla on sentään tontut apunaan, kauris miettii..

VESIMIES juhlii mielellään pikkujouluja, tosin pukin hän olisi valmis korvaamaan jollain muulla. Miksi edes pitää olla joulupukki, eikö tilalla voisi olla ennemmin vaikka joulurobootti joka osaisi vielä paketoida lahjat ja tehdä jouluruuat?! Vesimiehen lahjat ovat aina persoonallisia ja jännittäviä, vesimies on tehnyt ne itse. Vesimies viihdyttää juhlaväkeä myös omatekemillään joululauluilla R&B sävelin.

KALAT syö tofua kinkun sijaan, hän ei voi käsittää miksi pienen pienet possurukat voidaan syödä jouluna. Kalat on tehnyt lahjoiksi jokaiselle runot. Joulupukki on juhlissa kalojen lemppari ja koska kalat uskoo pukkiin hän tahtoo myös tietää missä petteri punakuono on? Tosin kalojen mielestä petteri punakuonon pitäisi saada kirmata vapaana korvatunturilla eikä raataa pukin apuna.

mene kauppaan(ALKOON)Torstai 20.11.2008 17:06

"Olet terve (No et ole), voit olla aivan rauhalline (Älä usko, se huijaa huijaa) Saat palkkioksi kivan kuvan ankasta (jäniksestä)"