IRC-Galleria

Blogimerkintä

- Vanhempi »

Nyt kun kaikki muutkin kerran..Torstai 01.12.2005 03:23

Tänään ei ollut koulua, heräsin kahdeksalta armottomaan ukkoseen; pimeä huone välähteli ja välittömästi perään jyrinää niin, että ikkunat helisi. Viimeinen salama osui talon välittömässä läheisyydessä olleeseen puuhun joka tuli ryminällä alas, makasin peiton alla Kinkun kanssa ja mietin, että nyt tulee katosta läpi. Eipä tullut. Jyrinä ja salamat lopahti kesken kaiken, ei siirtynyt kauemmas tms, se vaan loppui. Mutta tästähän se vasta paranee:
heräsin uudelleen yhdeltä vain huomatakseni, ettei ole sähköjä. Näin ollen en myöskään pessyt hampaita, käynyt suihkussa, pessyt pyykkiä tai astioita, vaihtanut koirille vesiä tai syönyt muuta kuin puolikkaan paketin dominoja, vähemmästäkin oksettaa. Jääkaapissa toki olisi ollut haaleaa kanaa sekä sulaa voita.. Lopputulos oli tämä: sähköt oli iltapäivällä päällä puolisen tuntia, sammuakseen uudestaan. Puoli kymmeneltä pääsin suihkuun, katsoin telkkaria ja varustauduin ruisleivän ja lämpimän broilerin kanssa tietokoneen ääreen.

Päivän positiivinen: Kinkulla oli totaalisesti into pinnassa päästessään lumihankeen hyppimään, minkäs teet kun on tappijalka ja lunta selkärankaa myöden. Sitä siis tosiaan tuli tänään sen 20 senttiä.

Miksi kukaan haluaa kirjoittaa julkista päiväkirjaa? Eiköhän tämä ollut tässä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.