IRC-Galleria

[Ei aihetta]Perjantai 02.12.2005 21:59

Jos näet lukea tämän, niin todennäköisesti mua vituttaa huomattavasti vähemmän kuin äsken, koska se tarkoittaa sitä, että sähköt on pysyny päällä jo pienen tovin. Ne oli noin tunnin äsken poissa ja räpsyivät taas tusinan kertaa. Perkele kun pistää vituttamaan tämmönen arpominen.
Ostin tänään uuden laukun kun oltiin Jumboilemassa, kengät jäi vieläkin ostamatta.. Mutta ennenkaikkea yleisöä hyvin kiinnostava tieto: mun hiukset on oranssit. En tiedä itkeäkö vai nauraa. Tänään ois kaverin synttärit. En kyllä sitäkään tiedä, että mitä sitä tekisi, tekisinkö mitään. Ehdotuksia?
Joko mä olen tylsä, tai sitten vähäelämäinen. Oi että, jos vaan palkkaisin viihdyttäjän itselleni. Henkilön, joka veisi mut millon mihinkin, itse kun oon vähän turhan laiska lähtemään.

Nyt lähetän tän, ennen kuin ne katkeaa uudestaan. Puhelin silti toimii, vink vink.

Näin muuten toissayönä unta:
Oli niin hulvatonta menoa, että on pakko kertoa:
Oli kaksi hivenen pienikokoisiksi jäänyttä dobermannia, nimeltään Veeti ja Fanni (mistä lie tullut tuokin nimi). Unessa kalju, lyhyt, ja pyöreähkö portsari ojensi kaksi vihaista dobermannia niittipannoissaan ja nahkaremmeissään mulle hoidettavaksi, käskettiin pitää huolta. Karjaisin niille hyvin kovaan ääneen "minä määrään, tanssikaa!" Koirat lähti juoksemaan käsittämättömän kovaa, minä roikuin remmeissä ja lensin perässä
jalat ei koskenutkaan maata. Lopulta koirat huusivat yhteen ääneen "karhu" (joka siis oli puskassa, minäkin näin sen) ja vauhti kiihtyi entisestään koirien noustessa ilmaan; vertaa joulupukin porot-tyyliin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.