IRC-Galleria

Otimpas suoraan Susanna rakkaalta :DPerjantai 14.03.2008 23:01

Knapp-in ja Honkkalan performansseja aukkotekniikalla...
Eli homman nimi on se että vähintään kahdella ihmisellä on tylsää, ja he päättävät keksiä tarinan. No toinen ihmisistä kirjoittaa tarinan johon jättää aukkoja joihin toinen sanoo jonkin sanan. Esim. Huoneeni on mutta valoisa. Ja toinen kirjoittaja sanoo että pitää sanan olla adjektiivi, verbi vai mikä ja toinen keksii paikalle sanan. Ja lauseesta voi tulla vaikka: Huoneeni on pieni, mutta valoisa. Ja tästä lähtee...

Kun eräänä oksettavana ja ihraisena päivänä runkkasin viidakossa, huomasin vesikannun juoksevan puuhun maitokannu koipien välissä. Toivoin, että lähettyvillä ei ollut mehukannua, joka nussisi ja piereskelisi minut. Jos minä vahingossa oksentaisin sen lähellä, se saattaisi vaikka ripuloida! Kerran kun lauloin karmeasti läheisessä viinapullossa, se pani ja sanoi: "hyvää jatkoa, jos ei oma riitä". Juoksin pakoon enkä sen koommin enää lentänyt kaupungissa. Noh, takaisin nykytilanteeseen. Menin katsomaan mitä oli tekeillä. Vesikannu oli vieläkin puussa. Katselin ympärilleni, ja näin kuinka mehukannu imi pimeästi. Henkeni salpaantui, enkä tajunnut, että kuinka mehukannu pystyi nuolemaan niin karvaisesti. Mehukannu oli kuitenkin vasta penikka, eikä siitä ollut munaksi. Kun menin kotiin, älysin että unohdin myslipatukkani viidakkoon. Noh, en minä nyt oksentaisi, joten voin hakea sen yöllä.

Etsitään kirjekamua!
Hyvää huomenta! Minun nimeni on Vampyyri! Olen järkyttävä, helvetillinen ja komea. Olen 20-vuotias, ja minulla on kuusi hammasta. Jos olet musta, sulava ja herttainen, ota yhteyttä! Haluan kirjekaverin, joka uskaltaa kantaa pitkään ja viininpunaisesti. Toivottavasti sinä kuolaat täydellisesti! Muuten olet täysi ruusu!

Hei! Olen paska ja minulla on 117 likaista elukkaa, joita runkkaan. Pidän musiikista joka on kiihkeää. Minulla on myös Kati jota hinkkaan. Olen muuten poika, vaikka huoneeni onkin limainen. Itken joskus ihanasti. Tyttöystäväni kuolaa toisen näppäimen perään. Sillä on mirri. Jos haluat tulla ajamaan minun kanssani, laukkaa. Soitellaan joskus ja nussitaan. Pidän eniten satiaisista jotka ovat karvaisia. Hei sitten ja kiusoittelevaa jatkoa!

Jos sinulla olisi Matias, mitä tekisit? Minä hemmottelisin suloisesti. Haluaisitko runkata minua? Minäpäs kerron sinulle erään tarinan. Minulla on tölkki, ja katson sitä joka aamu! Onko sinulla homoa? Jos minä kyyläisin, olisin seksikkäin tyyppi koko tuolissa. Haluaisin seisoa sinua! Olet idiootti ja ruma! Unelmieni kondomi! T. Dildo

Minun mielestäni autiotalo on hirvein paikka taivaassa! Usein kiinnostun sieltä karmeasti ulos, täysin kauhuissani. Joskus silitin sinne täysillä. Mutta nykyään käyn krematoriossa nakkelemassa, koska siellä on suurempaa tehdä sitä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.