IRC-Galleria

Taas tätä..Maanantai 19.01.2009 23:14

Jooh, mistäköhän sitä aloittais ku on taas vähä asiat sekaisin enemmän tai vähemmän. Ja taas on tullu valvottuu, liikaa.. Väsymys alkaa olee sitä luokkaa taas, et fyysisesti väsyttää, mut ei taho nukkuu! En vaan millään taho nukkuu.. Mitä hittoa?

Ai nii, synttäritki oli eilen.. Heh.. Olipa jälleen kerran "onnistuneet" synttärit! Noh, mie alan jo tottuu siihen, et menee aina vituiks. Joka vuos on menny. Oli tänä vuon sentää jotain poikeuksellista. Mul oli edes hetken aikaa hauskaa! Lauantain yöllä kun päivä vaihtui, ni mentii baarii ja päätin siinä sitte vähä juhlistaa min syndei :) Mul oli oikeasti kivaa, varsinki ku siel oli yks mun ihana kaveri DJ:nä, jooh, kyl sai koko baari muutamaa otteeseen kuulla et Lindalla on synttärit >_< . "J"-soot paras! Kiitti! Pistit loistavaa musaa! Nautin kun tanssi vaan vei mukanaa tanssilattialla!

joo, se siitä kivasta.....................
sunnuntai-maanantai välinen yö oli taas uneton yö, eli valvoin taas. Jotenki (jostain ihme mysteerisest syystä) kaikki asiat taas nous pintaa ja alkoi vainoamaa ja ahistamaa! Oltii frendin kaa ajelees, kunnes sain tietää, et Virtases oli Fiilikset. Noh, ku ei muuta tekemist sillä hetkel ollu, päätettii mennä sinne. Juuh, frendi ei päässy sisää (kiitos ihanalle heitteelle jättö-mikälieuuspaskalakionkaan) ku sil ei ollu takkii. Nyt ku ei pääse ilman takkii enää sisää.. Anyway.. päätetti käyä hakee sille takki.. Noh.. joo.. se siitä.. Emme ikinä sinne Virtasee asti olla päästy.. Pääsinpä ekan kerran istuu poliisi autoon! Heh! JES! Loistava synttäri lahja. Mikäköhä täs viel vois mennä vituiks????
Poliisi: "Nii, onneks olkoon, muuten!"
Minä: "Heh, ni mistä? Synttäreitten johost, vaiko ensimmäisest sakost?"
Poliisi: "Heheheh, no iha kuule synttäreitten johost, ei niist sakoist kannata hirveest onnitella!"

(Pien selvennys tähä välii. Moon iha viaton, minen oo syyllistynyt mihinkään. Enempää en kerro!)

Tänää oli taas iha kiva päivä sinänsä, tähän asti... Kai hän on suuttunu mulle tai jotain? Vittu ku tietäis..........???!!!??? o_O

Joo, kävin tosiaa tänää hesas, vähä ikkunashoppailee. No ok, ok!!! Kyl sielt vähä mukaa tarttui.. Oikeest vähän!! :D No mut ei sillä väliä.. Vituttaa et sinänsä iha hyvä päivä meni vituiks heti ku pääs himaa! Kai sitä on sit oikeest käytävä nukkuu, mut ku ei vaa millää taho.. en halua nukkua! miten voisin piristää kehoni että jaksan valvoo??? Minen haluu nukkuu, en pysty, en kykene....ei taho!

Mikä helvettii tää on? Minkä takii tää on näin? Mikä menee vituiks koko ajan?

Ei helvetti..... oO

"Deep in the bosom of the gentle night
Is when I search for the light
Pick up my pen and start to write
I struggle, fight dark forces
In the clear moon light
Without fear... insomnia
I can't get no sleep.."


SORRY typ0t!! en jaksa oikolukee..

-Yöperhosen rakkaustarinoita

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.