IRC-Galleria

-Lorde-

-Lorde-

Onomatopoeettinen Interjektio

näin tänäänPerjantai 17.10.2008 16:58



Moi!

Entäs jos kirjottais tänne ees kerran ihan tosisssaan. Mä en tiedä mitä mä haluan elämältä.. perus suomalaista paskanjauhantaa. Me ollaan niitä kitisijöitä vaiks meille on annettu mahdollisuus toteuttaa itteään ainakin siltä materiaaliselta puolelta, mut väitän että henkisellä puolella roikutaan siellä jossain elämän ja kuoleman välimaastossa. Olipa ihan ylidramaattisesti todettu. Onneksi en mieti vaan kirjoitan vaan. Siinä on vissi ero. Mut tunnen silti. Uskon johonkin.

Jääkö tääkin kirjoitus nyt vaille kaikkea sitä mitä mun oikeesti piti kirjoittaa.

Oon iloinen ittestäni ku pistin itteni likoon. Annoin kaikkeni oikeesti. Sydän on elimistä vaikein. Se sykkii ja se tykyttää joka hetki ja joka sekunti. Aina kaikki ei vaan mee yksi yhteen. Silti mä ehkä odotan jotain mahdotonta.

Mä en tiedä mutta uskon silti että jostain löytyy se mahdoton yhtälö, mikä on jotain elämää suurempaa.

Olen mä silti pettyny. Mutta myös vapautunu. Silti surullinen. Tää on semmoinen soppa mikä ei maistu oikeen miltää kun siinä on ihan kaikkea joka päästä ja joka puolelta. Liikaa mausteita, tää leviää joka puolelle. Ja tää maistuu just siltä mut silti kaikelta muultakin. Mut silti siitä tulee vaan se yks juttu mieleen nyt.


:PPPPPPPPPPPPPPPPPPPP :))))))))))))))))))))))))))))) :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD :) :(((((((((((((((((((( :) :) :) :) :) :))))))))))) :))) :):)):>>>>>>>>>>>>>>> :<<<<<<<<<<< :>>>>>>> :)))))))))))) :SSS :DDDDDDDDDDDD :)))))))


<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.