IRC-Galleria

-MOPPI

-MOPPI

veli solidaarinen.

Elämä voi muuttua lotto!Sunnuntai 02.12.2007 14:16

Siis tajuatteko kuinka nopeasti asiat muuttuvat ! No varmasti tajuatte paremmin kuin minä, mutta eilen se jotenkin iskeytyi tajuntaani. Oikeastikin perin yksi sana voi muuttaa toisen ihmisen maailman. Hyvänä esimerkkinä, tai no ei tämä nyt niin hyvä esimerkki ole, mutta noin aina sanotaan. Kas taas jaarittelen turhia no kuitenkin. Tuossa muutama viikko sitten lompsuttelin kohti koulua kirjastosta (AH RAKASTAN UUTTA KIRJASTOO) niin vastaan käveli joku kolmoistyttöinen jolle en tietystikään toki ole koskaan jutellut, joskus koulussa vilistänyt jossain on hän. Niin jatkoin siinä lompsutusta, niin tämä tyttöinen hymyili minulle kauniisti. Ja voi miten tulinkaan siitä hyvälle tuulelle! Tämä ei ehkä kuulosta kovinkaan maailmaa mullistavalta, mutta se oli hieno hetki. Joten hyvät ystävät tämän tarinan opetus oli; HYMYILKÄÄ MULLE! Hä hä hää kaikki luuli että vuodattaisin jotain "älkää sanoko mitään mitä ette tarkoita viil viil" mutta taisinpa taas voittaa hi hi hii.

Ja sitten toiseen päivän mieliaiheeseen ! ARJA YLIPORTIMO. Varmasti monet teistä muistavat tämän hellyyttävän, kiltin, punaisen, ryppyisen, "heltta heilumaan" -enkun opettajan. Näin hänen ominaisuutensa yhteenkoottuina HIRRVIÖN. Joka aina meitä kidutti, nöyryytti ja kuivatti. Kuitenkin kuulin vähän koulujuoruja katilta ja petteriltä. Arja on todentotta kasvamassa väärään suuntaan! Tässä muutamia otteita tunneilta:

"ILMARI! Minun tunnillani ei haukotella!"
"Makke! Minun tunnillani ei pidetä huppua päässä!"

A: "Petteri minulta on nyt sanat loppu, yritä keksiä mitä minä sanoisin tässä tilanteessa"
P: "Harmi et unohdit kirjan, mut hyvä ettet oo unohtanu montaa kertaa?"
A: "No en kai minä nyt noin kiltti ole?!"
P: "Sä saat lapun kotiin ja jälki-istuntoo?"
A: "No en kai minä nyt noin ilkeä ole!?"

"Petteri viitsitkö kysellä sanat?"
"Ai mitä?"
"Noni siin meni seki tilaisuus."

Arja on siis entistä pahempi. Kiittäkäämme onneamme ettei meidän tarvitse häntä ja helttaansa enää katsella. Eräänä päivänä rouva oli raahannut luokkaan "lämpömittarin" jonka kiinnitti taululle. Joka kerta kun hän hermostui, niin magneetti siirtyi aina vain korkeampiin asteisiin. Eli Arja kunnossa. Kuitenkaan en tiedä miksi tämänkin kerroin, mutta se voi myös johtua siitä että pyörryn tylsyyteeni kohta. Ja pelkään pahan kerran huomista matte tuntia!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.