IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

Jee, huomen lomille.. :D :DKeskiviikko 21.12.2005 21:39

Tänään koulua oli vaan yhteen.Oli teoriaa koko päivän, mut ei se tunnin ruokavälkän kans tuntunu pitkält, ei ollenkaan. Koulun jälkeen kattoin telkaa vähän aikaa ja sit solukämppis tuli jo hakemaan mua siivomaan jääkaappia. Se piti siivota ennen joululomaa, joten me tehtiin se tänään. Ilman vahinkoja ei siitäkään päästy.Kun oli pesemäs yhtä jääkaapin laseist ja olin kääntämässä sitä, se meni yht'äkkii ihan tuusan nuuskaks..
Varmaan miljoonaks pieneks palaseks.
Oli siinä sitten tekemist saada kaikki lattioilta pois, ennen ku joku astuis niiden päälle. Yks meni mun jalkaan ja on vielkin siel, siis yks lasinsiru, aina astuessa pistelee. No saatiin kuiteskin ne sirut pois.

Ja saatiin idis, et nehän vois olla jonkinmoisia onnensirpaleita. Se mun solukämppis laitto ne pilttipurkkeihin ja kannet päälle ja sit me lähdettiin käsityörakennukselle koristeleen niitä. Kyllä niistä tuli hienoi, ku korkit maalattiin hopeisella spraylla. Sain mäkin sit yhden purkin itteleeni, onnea tuomaan..
Sit söin ja hommailin sudokuita..
Sitten tulin tänne nettiin.. :) et sellanen päivä..

Tosiaan viimenen koulupäivä ennen lomille pääsyä oli tänään..Huomenna on sit ns. joulujuhla ja joulukirkko, ja päivä on melko lyhyt. Päästään pois jo puol kaheltatoista. Onneks loma alkaa!
Huomen koulun jälkeen oottelen kämpillä parituntii ja sit lähden junalle. Mun pikkuveli onjo junassa valmiiks ja sen kaa sit matkustan kotiin. Silläkin alkaa huomen loma. :)

OK, MUT HYVÄÄ JOULUU VAAN KAIKILLE!! Olkaa kiltisti!!!;D

Jo puolessa välissä joulukuuta..;DTiistai 13.12.2005 19:02

Kyllä nyt jo rupee tuntumaan joululta..Tänään koulussa laulettiin joululauluja, tehtiin pipareita, perunalaatikoita yms. ihania jouluruokia..;)
Lahjat on suunnilleen jo ostettu ja laitettu papereihin..On hyvä olla valmis!
Se ei olis mukavaa, jos huomais vasta aattoa edeltävänä päivänä, että jokunen lahja puuttuu..;/ joten mä oon ollut jo jouluostoksilla loka-marraskuussa..;)

Ens viikonloppuna meen sukulaisia kattomaan..niillekin on viemisiä..;)
Vietän viikonlopun mummoni luona ja siitä kiertelen muilla sukulaisilla!
Oon viimeks nähny mummon joskus kesällä, joten on jo aika mennä häntäki tervehtiin!

Jippii..joulu tulee ja uus vuos kans..:D :D
Jooh..oli semmonen ihanan pitkä viikonloppu, joka nyt on kylläkin jo ohi..harmi vaan.. Tänään meillä oli ruuanlaittoo ja puhtaanapitoa koulussa!
Syötiin meidän tekemiä ruokia ja kyllä oli hyvää..Tänään siis tehtiin pippuribroileria ja valkosipuliperunoita!! Hengitys haisee varmaan viikon, mut ei tuo mitään haittaa!! Ainakin ihmiset pysyy tarpeeks kaukana musta..ne joiden seurasta en liiemmmin välitä..ei niitä monia oo, mut silti!! ;)

koulun jälkeen värjäsin miun ystin hiukset..ihanan väriseks tuli!! Sellaseks mokan väriseks..;) sitten söin ja sit lähdin telkkaa kattoon takkahuoneelle.. Ja pian sit tulin tänne!! Siinähän tää päivä menee..

Viikonloppuna on pikkujoulut ja yks konsertti,mihin mennään..;d kivaa..

Vielä ehtii marraskuulle..Tiistai 29.11.2005 20:31

Musta on tosi ihanaa,että tulee joulu..Odotan aattoakuin joku pieni laps..En ehkä samasta syystä, siis pelkästään lahjojen takia, vaan mulle on tärkeetä jouluruuat ja se tunnelma..Pian vois laittaa jouluvalot ikkunaan ja vähän joulusta tunnelmaa kaapata sisuksiinsa lehdistä..
Kävin tossa jouluostoksilla viikonloppuna, suurin osa lahjoista on jo hankittu! Mä tykkän antaa lahjoi..se on niin mukavaa, kun näkee, että toinen tykkää siitä, mitä saa lahjaks! Ostin ittellenikin pikkujoulua ajatellen jouluiset poronsarvet!! Ne on niin teinit, mut ei se mitään haitanne...;)
Kyllä se on mukavaa, tää jouluhössötys..:D

Tänään meillä oli koulussa ruoanlaittoo ja leipomist..ihan oge päivä!!
Aionpas kattoa telkkaakin, O.C.:n ja Salkkarit..:D
mut nyt sanon moi..

Torstai..niin ihana torstai..Torstai 24.11.2005 20:17

Tänään nousin ylös vasta 6.45..ihmeen myöhään siis.Yleensä pitää jo puolelta olla jalkeilla, mutta tänään annoin ittelleni luvan nukkua vartin pidempään..Hoidin aamutoimet, meikkasin, mutta syödä en ehtiny..
Bussille mä ja mun ysti lähdettiin asuntolast siinä 7.05. Ilma oli melko viileä ja sateinen, pientä vesipisaraa tihutti koko ajan mun poskille, kun talsittiin pysäkille.
Bussi oli täynnä, kuten aina. Luin hiukan ruotsia, koska oli kokeet, mutta sitten bussin keinunta sai mulle niin pahan olon, että kirja oli laitettava pois.
Koululla oltiin n.klo.7.40..oli ruhtinaalliset 25 minuuttia aikaa lukea kokeeseen..Mä oon hikke, jep, joten kaikki aika kulutetaan oppimiseen..siis ei.. Ensin oli kuuntelu, joka meni melko persiilleen, sitten muut..Yleisesti koe meni ihan ok. Oltiin mun ystin kans valmiita jo 10.15, haettiin bilsan kokeet ja sit mentiin kirjastoon. Yllätys yllätys tietokoneille.. Oltiin siel kahteentoista ja sit mentiin syömään.
Ruokana oli riisipuuroo ja rusinakiisselii, ei ihan lempiruokaa.. Pari lusikallista meni, sitten tehtiin päätös..Lähdettiin Rollsiin!! Seuraava tunti alkoi vasta 13.20, joten aikaa oli vähän lenkkeillä..rollsiin..Vetäsin Baby Rolls-aterian naamaani ja sit istuskeltiin jonkin aikaa.
Palattiin koululle takas ja mentiin tunnille. Saatiin äidinkielen kokeet takas, numero jonka sain oli ihan hyvä,8. Koulu loppu.
Odoteltiin 10 minuuttia bussia. Bussin tullessa rynnättiin mun ystin kans sisään. Bussi tuli ihan täyteen yläasteelaisista. Päästiin asuntolaan turvallisesti ilman bussiturmaa. Vähän aikaa oltiin ja sitten tultiin tänne, tietokoneluokkaan.. niin se päivä on menny..
Tänään aion kattoa telkust Salkkarit, Everwoodin ja Aliaksen..Ne on aivan must..;D näkyillään..
Oon tosi ilonen, että pääsen amikseen huomenna. Bussilla ravaaminen loppuu ja pääsen viettään taas yllellistä opiskelijaelämää..:D
- Vanhemmat »