IRC-Galleria

TervehdysPerjantai 27.10.2006 23:40

Lentomatka tanne kesti siis n.7,5tuntia! Jouduttiin tekee valilasku Portugalissa, tankkaamassa, kun Suomesta lahdettiin niin tuuli paljon, ja bensaa siis vissiin kulu paljon,tai ei voitu tankata konetta taytee tuulen/painon takia. Ja turbulenssia oli paljon, toivottavasti takasin lento sujuu paremmin ja kestaa vaan sen 6tuntia :D

Taal sita vaan ollaan, lamminta on 30astetta ja aurinko paahtaa :D hotellin uima-allas on isoooo, ja aallonmurtajalla on kiva katsella tuulisella ilmalla aaltoja. Teide on nakyny jopa :D isossa ostoskeskuksessa shoppaamassa kaytii, ja nyt vkonloppuna mennaa Loro parqueseen kahtelee pingui =) Lahipubissa Mickey kissan kanssa istuskeltu ja huurteista Smirree vedelty !

Bisse maksaa kaupassa n.30-50senttia tolkki, ja smirre 1,10e. Torres punkku n.5e, ja whisky n.15e. Tequila Sunrise tossa charcon aukiolla maksaa 4e.

tanaan katsotaan mita sidukka maksaa pubissa ja onko se hyvaa :D
samoin taidan pina coladaa maistaa.

Ilmakiekosta on tullu kiva laji pelaa ;)

Ja vkonloppuna ajateltii kayda playa jardins rannalla.

Sinne Suomeen on kuulemma myrskya lupailtu, uskaltaako sinne edes tulla?

Kah, syoty on hyvin, ruoka hyvaa. Paitsi pizza ei ole mitaan erikoista taalla, en suosittele syomaan... Mut pihvit on nam!! Ja ekaa kertaa elamassani soin turskaa!

Lumumba on kans niin nammm!! <3

Jaahas klo nayttaa taalla nyt 18.38, ja la-su yona kelloja pitas kaantaa tunti taaksepain.
Kohta alkaa taas ruoka aika, taalla tosiaan tulee syotya 3 kertaa paivassa. Tanaan vois syoda lasagnee tai pihvia :D ja sitten illalla taas maistelee alkomahoolia :D

<3. Henna

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.