IRC-Galleria

Uutisia allergia-poliltaKeskiviikko 13.08.2008 15:45

Eilen lähdettiin jo kukon pierun aikaan ajamaan Trellesteriin, taas. Odotukset oli korkealla: erikoislääkärille aika.

Ja lääkäri oli hyvä! Mukava, ammattitaitoisen oloinen ja osasi kertoa vastaukset kaikkiin kysymyksiin. Nyt on Ompulla sitten ruoka-aineet uudestaan kokeilussa ja saatiin oikein kunnon lista/järjestys, mitä lähdetään testaamaan.
Aamupalaa ennen annoin tänään 1/2 tl aprikoosia ja oireita ei näy ainakaan vielä. Iltapäivällä sitten samanmoinen satsi ja katsotaan yön yli.

Ompulle tullaan tekemään ens kuun lopussa vielä kolmannet allergia-testit, lappu-testit. Lokakuussa on kontrolli ruoka-aine kokeiluista ja vehnäaltistus.

Koiraa epäilään kasvoihottuman aiheuttajaksi...tässä on siis käymässä juuri niin, miten pelkäsinkin. PiuPiun kohtalo taisi olla sitten siinä :S

Sopivien ruoka-aineiden löydyttyä me kokeillaan Pepti Junior vaihtaa korvikkeeksi, mutta lääkäri ennusti, että pysymme Neocatella 2v asti. Sen kkeilun jälkeen tehdään lopullinen tuomio koiran suhteen: Pitää käydä altistamassa Omppu koiralle ja seurata mitä iholle tapahtuu..se ei kuulema varmuudella selviä mitenkään muuten.

Nyt iho on poskissa ja koko kropassa äärettömän hyvässä kunnossa. Ihan pientä punerrusta on poskissa, mutta sekin lähtee kuulema, kun on noin hienosti alkanut paranemaan. Sinistä penslettä (metyyli vai mikä lie vaikuttava aine) saatiin kotikäyttöönkin, joten tulevien reaktioiden hoitoon on kunnon täsmälääkkeet heti.

Tällaista tähän päivään :)

*************


MUOKS: Sama ilta klo 21
Ompun posket punehtui toisen aprikoosi-satsin jälkeen. Vain 1tl annettiin ja nyt se rukka kihnuttaa taas kasvojaan. Jännityksellä seuraan saako nukuttua. Jos ei, niin on annettava Atarax kai yöksi..nyyh :(
Saa nähdä miten pian reaktio menee ohi. Kasvojenhan on oltava "puhtaat" ennen seuraavaa kokeilua. Ajattelin kesäkurpitsaa tai hirssiä vellinä. Seuraillaan miten käy!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.