IRC-Galleria

-Milla_

-Milla_

vaan ei yksinkertasesti tajuu :=

Kullanvärinen lahjapaperiMaanantai 21.04.2008 18:27


Sain tämän ystävältäni, joka sai valita kahden asian väliltä. Minä sain myös valita samoin. Olen valinnut. Nyt on sinun vuorosi valita.


Tämä kertomus kertoo eräästä äidistä, joka moitti 5 vuotiasta tytärtään siitä, että tämä tuhlasi kokonaisen rullan kaunista, kallisarvoista kullanväristä lahjapaperia. Rahaa oli vähän ja äiti tuli entistä kiukkuisemmaksi, kun hän näki tyttärensä koristelevan paperilla rasian, jonka hän laittoi joulukuusen alle.

Seuraavana aamunna tyttö antoi askin äidilleen sanoen "tämä on sinulle äiti". Äiti tunsi itsensä
vaivautuneensa muistaessaan eilisen kiukkunsa tytölle. Hänen ärsyyntyi kuitenkin uudestaan tyttärelleen avatessaan paketin ja huomatessaan sisällä olevan rasian tyhjäksi. Harmistuneena hän sanoi tyttärelleen; "Etkö tiedä, nuori nainen, että kun annetaan lahja jollekin, paketissa täytyy olla jotakin?" Tytölle tuli kyyneleet silmiin, kun hän vastasi; "Mutta äiti, ei rasia ole tyhjä! Minä täytin sen kokonaan suudelmilla!"

Äiti murtui myös kyyneliin, polvistui tyttärensä eteen ja sulki hänet syliinsä ja pyysi anteeksi ajattelematonta kiukkuaan. Lyhyen ajan kuluttua tyttö kuoli tapaturmaisesti. Tarina kertoo, että äiti piti tätä tyttäreltään samaa rasiaa yöpöydällään koko loppuelämänsä ajan. Kun hänellä oli vastoinkäymisiä tai kun hän tunsi itsensä masentuneeksi, avasi hän rasian ja otti sieltä kuvitellun suudelman ja muisti tyttärensä rakkauden, jolla hän oli paketoinut suudelmat rasiaan. Todellakin ihmeellinen tunne, on tämä lahja meille, pieni rasia täynnä pyyteetöntä rakkautta ja suudelmia lapsiltamme, perheeltämme, ystäviltämme. Ei ole mitään arvokkaampaa täällä maan päällä kuin tämä.

Vaihtoehtoja on kaksi

1. Ole hyvä ja kopioi tämä päiväkirjaasi

tai

2. Ole niinkuin tämä ei koskettaisi sinua!

just nii.Sunnuntai 20.04.2008 22:52

19.04.08 12:00 <Wiiwe> Hei minja <--- toi on vissii sekottanu mun nimen meinaa mä oon milla. nytte se pisti mut mustalle listalle, ku käskin sen läskin pitää omist asioist huolta, eikä levitellä puolel naantalii mun juttuja. vois painuu jonnekki helvettii. mut onneks toi on nii läski et se kuolee nuorena.

hhah, sitä päivää odotellesssa.

hei daa-a :DDKeskiviikko 09.04.2008 22:55

SuicidePuppet> Juttelin kaverin kans daa. || ei se sitä tarkota et keskelle tietä seistää. ei mullakaa oo mittää onkelmaa jutella kaverin kaa hiukan sivummalla ?? :DD vitun läppä muijja.

haahhah, aika angsti muijja. :DDKeskiviikko 09.04.2008 02:42

SuicidePuppet

HAAAAA!!!!Perjantai 15.02.2008 21:17

HYVÄÄ HIIHTOLOMAA KAIKILLE!!!!!
kaikki vaa juhlii ja kaikki arkihuole pois ja nytte meette kaikki juhlii!!!!

juust näin..Torstai 17.01.2008 23:00

ei siiin kait mittää vikaa oo jollei uskalla...

haha :DDKeskiviikko 16.01.2008 19:49

16.01.08 16:16 <Aa-ino> te kärsitte viel täst.

hoo öö tota, kukakoha tän kaiken alotti?? en mä enne mitää oiskaa sanonu mut ei sekää reiluu oo et muija saa haukkuu meit niinku tykkää ja sitku haukutaa takas ni heti aletaa melkee pillittää!! ;D

hehee :DMaanantai 07.01.2008 17:40

16v tuli täytee ! paska vaa et piti just sillo mennä kouluu, ja ku tein sen uudenvuoden lupauksenki :D mut ei se mittöö :DD

Lauantai..Sunnuntai 02.12.2007 17:20

joo taas pitkäst aikaa vähä kännissä :D onneks tonto talutti mut kottii, eikä ollu mittää hätää, se vaa et ilta meni vähä puihi ku alko tulla ylös kaikki mitä oli juonu :D

horoskooppini :DSunnuntai 25.11.2007 22:12

kauris on itsepäinen ja kunnianhimoinen, vaikka vaikuttakin ujolta ja vaatimattomalta. Ihmiset jotka eivät tunne kaurista hyvin, luulevat hänen olevan kuolettavan tylsä, mutta siinä he ovat väärässä. kauriin ulkomuoto on viileä, jopa synkkä, ja hänellä on ominaista jäykkäniskainen jöröys ( HAHAHAH ) , muttta joskus kauriskin päästää vapaalle. kauriin huumori on kuivaa, toisinaan kaksimielisen sopimatonta.

2.1-11.1 syntynyt kauris on mukautuvaisempi ja laiskempi kuin merkin edustajat yleensä.

Raha-asioissa kauris on uesin melko laskelmoiva ja tarkka (JA PASKAT! )

Kauris, rakkaus ja seksi :
Kauris näyttää asialliselta ja hillityltä, mutta -Huom!- vain näyttää. itseasiassa hän on varsin kuuma pakkaus ja enemmän kiinnostunut vastakkaisesta sukupuolesta. kauris vaihtaa kumppania yhtä tiuhaan tahtiin kun toinen paitaa. onnistuinen suhde ravun, kalan skorpionin, härän tai neitsyn kanssa.

toine horoskooppi kirja:

olet usein sitä mieltä että jäit lapsena paljosta paitsi, teillä oli perheessä vähän rahaa ja olet sairas

( aika masentava horoskooppi kirja mulla :D siel niinku vaa töksäytetää suoraa et oon sairas :D)