IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

-Nosferatu-

-Nosferatu-

lautapeli- ja lankapuhelinlapsi

Arjen sankareita?Maanantai 17.12.2007 17:02

Kävelin aamulla autolleni, kun naapurin bemarisankari kurvaili kohti parkkipaikkaa. Autossa luonnollisesti maailman suurimmat vanteet ja levikkettä asfalttiin asti. Niin ja peilissä roikkui varmasti pari kiloa eri värisiä wunderbaumeja (kysyn vaan miksi??).

Jäi vielä epäselväksi yrittikö tämä tuning kuningas tehdä vaikutusta minuun ralli taidoillaan vai millä, mutta vaikutuksen teki sen, että levikehirmu lähti soralla lapasesta ja kohti pihan ainoaa lumikasaa. Sateiden jäljiltä kasa umpijäässä joten tuloksen tietää jokainen..

Yritin hillitä itseäni ja pitää pokerini, mutta en voinut sille mitään. Repesin ihan täysin! Hyvä ettei tullut kuset housuun. Toiv pian näen tämän paviaanin parkkipaikalla uudelleen. Josko sillä kertaa hän uskaltaisi häpeältään katsoa minuun päin..

Ps. Onneksi minulla on foordi

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.