IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Blogimerkintä

« Uudempi -

Satunnainen matkailija...Lauantai 08.12.2007 14:21

Pääkaupunki nro 1.

Torstaina 29.11 Ajelin Tojotalla kohti katajanokan satamaa Helsingissä. Tiukalla aikataululla raskaan työpäivän jälkeen oli aika helppo eksyä. Hukkasin laivakyltit (the boat signs) ja pysähdyin kysymään neuvoa tavallisen näköiseltä tytöltä linja-autopysäkille. Ilmeni, että tyttö oli norjalainen. Parin mutkan kautta hän päätti tulla kyytiini siksi aikaa, että löydän oikealle tielle. Pääsin hänen ansiostaan MS Gabriellaan Toyotan kanssa - tusen takk norsk jente!

Pääkaupunki nro 2.

Perjantaina 30.11 Saavuin Tukholmaan, jossa toivotettiin suomalaiset autoilijat tervetulleiksi panemalla pilli suuhun. Aika kinkyä... xD Tukholmassa jouduin tekemään yhden U-käännöksen päästäkseni takaisin oikealle reitille. Nokka kohti Osloa.

Tai oikeammin Askimia, se on noin 50km Oslosta tukholmaanpäin. En eksynyt matkalla kertaakaan. Pysähdyin tankkaamaan Karlskogassa Ruotsissa Ohitettuani Huddingen, Eskilstunan ym omituisen nimisiä paikkoja.

Pääkaupunki numero 3.

Askimissa kerkisin juomaan lasillisen Colaa ja sitten suuntasimme linja-autolla Osloon Aivan Ihanan tyttöystäväni kanssa. =) Oslossa tunteemme taisivat käydä hiukan liiankin kuumina... Tyhjensivät suuren ostoskeskuksen, jossa olimme syömässä. "Fire has been reported in the building..." No... Ehkä siellä paloi oikeasti. Ehdimme syömään ja kaikeksi harmiksi myös maksamaan ruuat. :P

Seuraavana aamuna Toyotan nokka Askimista kohti Tukholmaa ja MS Amorellaa. Vesisadetta ja pimeää. Ihme, että aikataulu piti. Årstan tunnelikompleksi on näkemisen arvoinen. Harmi, ettei ollut videokameraa mukana! Tukholma-Turku väli meni nopeasti. Laivan keinuminen jäi kuitenkin mieleen ikuisiksi ajoiksi... :D Turku-Lahti väli toyotalla meni väsyneissä ja lumisissa merkeissä.

Paluu arkeen? Pieni levähdystauko? Kuherruskuukausi?

Pääkaupunki nro 4.

Töitä alkuviikko ja keskiviikkona 5.12. suunta työporukan kanssa kohti MS Galaxya ja Tallinnaa. Koneistajat on kännissä kuninkaita... xD

6.12. Tallinnassa ensimmäistä kertaa koskaan - selvin päin siis. :P Satuimme käymään kahvilassa, jossa olin käynyt aiemminkin. Tarjoilijan nimi hymyilytti - Külli täti myi Visa Electronilla - ei tarvinnut vaihtaa kruunuja. =) Kaikki palvelut tallinnassa on kävelymatkan päässä. Onneksi emme ottaneet taksia turhaan. Juri töistä oli ihan mukavaa ja kielitaitoista seuraa tallinassa - eikä ollut turhan kännissäkään. :D

On aika kai lopettaa tämä brassailu - ja todeta kauniiksi lopuksi:

LÄLLÄSLÄÄ! ;D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.