IRC-Galleria

Pelihahmollani on persoonallisuus.Lauantai 10.11.2007 18:42

MULUKKU

On hahmo Worms-pelistä, monen reinkarnaation kautta Worms World Partyyn asti. 3D wormsista en ole koskaan tykännyt.
MULUKKU On kehittänyt vuosien varrella oman persoonallisuutensa, joka ehkä sai alkunsa jo ihan silloin alussa. Kaverin luona kyläillessä ensimmäisen Wormsin aikoihin.

Persoonallisuus ilmenee mm. seuraavilla tavoilla:

MULUKKU on eräänlainen Rambon ja kamikaze-lentäjän välimuoto. Voitosta ei niin väliä, kunhan nimi komeilee mahdollisimman monessa paikassa matsin jälkeen.
MULUKKU on perso replay-toiminnolle ja on innoissaan kiiruhtamassa keinoja kaihtamatta "hätiin" jos kaksi tai useampia vihollismatoja on vierekkäin.
MULUKKU onnistuu mitä ihmeellisimmissä itsemurhaiskuissa hämmästyttävän usein. Vastaavat temput eivät tunnu onnistuvan keneltäkään muulta.
MULUKKU on humoristinen psykopaatti, jonka elämän tarkoitus on tappaa. Omatkin madot saavat usein oman osansa energian menetyksestä tämän sekopään toimesta.

MULUKKU ja aseet:

Lempiaseet top 3:

1. Banana Bomb
2. Shotgun
3. Kamikaze

Banana Bomb ja MULUKKU - Don't try this at home... Odotettavissa jotakin todella kusipäistä, jolle naurat sivusta katsojana, mutta omien matoraukkojesi (ja ehkä MULUKUn) tuhoa katsellessa pystyt ajattelemaan vain kahta sanaa: SAATANAN! MULUKKU!

Shotgun ja MULUKKU - Haulikko ei ole paha, vain 25 energiaa per laukaus... Mato jää henkiin ja kostaa seuraavalla vuorolla... Ellei se sitten suunnittele - VOI VITTUJEN KEVÄT SAATANA! HELVETIN PERSEREIKÄ KUSIMULUKKU IDIOOTTIKYRPÄ! - niinpä niin... Eka laukaus 25 energiaa. Tokaa laukausta varten se MULUKKU tietysti kiipesi matosi pään päälle - 25 energiaa sinulta pois - MULUKUlta loput 9 energiaa pois ja MULUKUn itsetuho johti loppujenkin energioidesi menetykseen. Ja tasapeliin. Eli kaikki alkaa taas alusta, vaikka voittosi näytti jo varmalta...

Kamikaze ja MULUKKU - Kannattaa pitää viivoitin käden ulottuvilla pelin aikana - tämä on takuuvarma kuvio, jos samassa linjassa on ainakin 3 matoasi ja Banaanipommit ovat lopussa... Eikä se auta yhtään jos linjalla on myös MULUKUn omia matoja.

Ninja Rope:

Miinat on joskus pahoja Ninjaköyden kanssa... MULUKKUa ajaa eteenpäin sisäinen pakko tappaa ja olla humoristinen MULUKKU sinun kustannuksellasi. MULUKKU siis yrittää mahdottomistakin miinakentistä yli Ninja Ropella. Usein HÄN myös onnistuu siinäkin, mikä näyttää mahdottomalta. Välillä tosin saat nauraa erittäin tervetulleet paskaiset naurut yrityksen epäonnistuessa surkeasti.

Wormsin (ym. kloonien) lähtökohta on se, että pelaaja luo omia hahmojaan ja hallitsee niitä. MULUKKU on "lähtenyt käsistä" jo kauan sitten. MULUKKU ohjailee itseään ja käyttää luojansa sormia, aivoja, silmiä hyväkseen tässä loistavasti. MULUKUn omistaja saattaa ajatella tähän suuntaan: "Mitä MULUKKU tekisi tässä tilanteessa?" - Ja tehdä sen silmääkään räpäyttämättä. Lievää suurempaa ihailua on havaittavissa. Miksei kaikki madot voi olla MULUKKUja?

Joskus jopo karkaa, mutta hei... Ei se ole välttämättä pelkästään paha juttu... Toivoa sopii tietysti, ettei tämä kusipäisyys leviä pelimaailman ulkopuolelle... Omistaja on tosin tietyissä yhteyksissä monien huonojen kopioiden tavoin ruvennut käyttämään MULUKKU nimimerkkiä.

Tämänkin mainoksen takana oli MULUKKU. Pelatkaa Worms-klooneja ja tehkää lisää MULUKKUja! xD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.