IRC-Galleria

-Sakke-

-Sakke-

.....Sarppa.....

Olet lämminhenkinen, ulospäin suuntautunut, iloinen ihminen, jolla on aina aikaa hauskanpidolle, ja joka välttelee tylsiä ihmisiä jotka ottavat itsensä liian vakavasti. Sinulle soveltuvat parhaiten ammatit, joissa voit olla tekemisissä ihmisten parissa, kuten myyntityö, neuvontatyö, asiakaspalvelu, hoitotyö, kriisiapu ja esiintyvä taiteilija. Ihmistyyppisi luonnostaan tarkkailee toisten käyttäytymistä ja pohtii, mitä toiset oikeastaan haluavat. Valitsitpa minkälaisen ammatin tahansa, siinä puhumisella on oltava tärkeä rooli. Olet parhaimmillasi toisten ihmisten seurassa, ja vältteletkin yksinäisyyttä ja eristymistä. Uskot että elämän, työn ja ihmissuhteiden pitää olla hauskaa ja palkitsevaa. Et viihdy synkissä oloissa. Kaltaisesi ihmiset ovat valloittavia, terävä-älyisiä ja mieleltään avoimia. Toisten mielestä saatat viihtyä liian usein juhlissa. Sinua saattaa ahdistaa se, jos sinulta odotetaan vakavamielisyyttä, muodollisuutta, logiikkaa, järjestelmällisyyttä ja täsmällisyyttä.

mikä lääke olisit....hahahaahLauantai 21.02.2009 22:26

Särkylääke

Oikea yleisnero! Toimit melkein vaivaan kuin vaivaan,ilman sinua ei vaan mistään voisi tulla mitään ja usein pelastat tilanteen käytännöllisyydelläsi!
Saatte anteeksi... <toru>

Ehkä ne tajuu ehkä ei...Odotan.... Torstai 19.02.2009 14:37

Sakari on hellimäs... =)Keskiviikko 18.02.2009 17:22

Saako huomenna nukkuu....Keskiviikko 18.02.2009 01:29

aamulla kello ei ollu edes kaheksaa ku yläkerran remonttimies päätti alkaa jyskyttää jolloin vit** poralla....argh... siitä seuras kiukkuSakari...saa nähä miten käy huomen aamulla...kohta se saa kuulla räjähdyksen....

TänäänLauantai 14.02.2009 23:32

Tuli myös vuos täyteen siitä ku ostin oman kodin...

Hyvää Ystävänpäivää.. <3Lauantai 14.02.2009 14:08

Sari ON...Keskiviikko 11.02.2009 23:23

Googleta hakusanoilla: "(nimesi) on" (esim. "Liisa on") ja kopioi viestiin 5 tulosta.
Näin saat tietää itsestäsi jotain mitä et ole vielä tiennyt.
Muistakaa laittaa hakusanaan lainausmerkit mukaan tai muuten ei tule mitään.Sari on suomalainen naisen etunimi.

Sari on huolissaan potilaista. Kaikki eivät pääse osastolta jatkohoitoon.

Sari on monipuolinen ja muuntautumiskykyinen esiintyjä, joka laulaen, tanssien ja juontaen viihdyttää lapsia ja aikuisia.

Sari on välitön ja mukaansa tempaava kouluttaja. Hän opettaa käytännönläheisesti ja sydämellisesti.


Sari on perheenäiti ja äidinkielen opettaja, siis tyypillinen täti.

ei pidä paikkaansa...Maanantai 09.02.2009 00:06

mikä drinkki sopii sinulle...enhän mä saa edes kaljaa alas... <jännä>


Olut + Jeegeri!

Tilaa tämmösiä satseja koko ilta! Jos jompikumpi juoma rupeaa tökkimään välillä, niin mikset tarjoaisi sitä baarimikolle sen 50 centin tipin sijasta?? Voi olla että et seuraavana päivänä muista mitään ja rahaakin on kuittien perusteella mennyt ihan homona, mutta älä välitä...Ei kukaan muukaan toivottavasti muista mitään..Älä ihmettele jos baarimikko paukkuttelee henkseleitä ja hymyilee seuraavalla kerralla ja on hyvinkin ystävällinen sinulle!