IRC-Galleria

Eräs nimeltä mainitsematon jätkä on aluks aivan mukava mutta joskus turhan nopeesti loukkaantuva. No eihä siin sit mitää jos osaa/yrittää ymmärtää sen kannalta asoita.

Eka tää kyselee seurustelenko mä ja tollee, sanoin iha rehellisesti en. Siitähä se sit innostuki.
No tähä kyseinen jätkä sitten alkaa vihjailemaan että mä olen sitten yleinen jakorasia ja kunnon huora, no eihä siinä sit mitää. yritän sit siltä kysellä epätoivoisesti että mikä tekee mut huoraks kautta yleiseks jakorasiaks. no syyks ilmenee se että mä en ole alkanu seurustelee sen kanssa lukuisista sen yrityksistä huolimatta ja että mulla on ollu juttua jonkun muun kanssa ja olenki seurustellu myös jonkun muun kanssa ku sen.
Noh seuraavaks sitten ilmenee että eihä mitää juttua voi kuulemma olla jätkän kanssa jos ei sitä käy sitten panemassa ja jne. ja se alko sit siitä vihoittelemaan mulle ku oon sille sanonu etten harrasta yhenillan juttuja, ja että en suostu antaa sille. (dääämn sille paska säkä)
No hetken päästä sit se alkaa pyytelee anteeks alan oikeesti menettää hermot. "Anteeks jos pahoitin sun mieles, ei ollut tarkoitus. Saanha kulta anteeksi? :(" ARGHH mikä vitun kulta mä sille olen!!! en mikää!!! vittu mä en seurustele! sen jälkee se kehtaa vie alkaa kirjottelee mulle "mä niin haluisin rakastaa sua" ja blaablaablaa... lässynlässynlää.. "Ja mä haluisin niin että sä joskus halaisisit mua tai jos edes saisin antaa pusun sulle" jeejee... nice juttu, mut no thanks.

No eihä siinä sit mitää... sain aineski yhestä asiasta purettuu tunteeni tänne. :D

sitä mä oon kans täs aikasta pitkää jo miettiny, miks useimmat luulee että mä seurustelen? lukeeko mussa jossain semmoi kyltti "Hei, Minä seurustelen"? jos on ni kertokaa ni otan sen pois. En seurustele nii en seurustele. perkele :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.