IRC-Galleria

-Sirki-

-Sirki-

Onnellinen potran pojan äiti

voi jestas...Torstai 02.02.2006 19:19

"Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."

Apuva, ei mulla mitaan viitta omituista tapaa oo :o.
Mutta koitetaas ainaki aloitella tata paljastelua :).

1. Kun mä puhun kavereitten tai äiti kanssa puhelimessa niin mun täytyy ottaa jokin kynä käteen ja piirrellä ja sutata johonkin paperiin.

2. Jos mä syön erivärisiä karkkeja niin mun täytyy aina ottaa kaksi karkkia ja jotka on eriväriset.. hassua.. :D

3. Jos mä keskityn tai on muuten tylsää niin mä imeskelen ja pietän suussani mun kaulassa oleva ristiä. En tiedä kyllä miksi mutta se tulee automaattisesti.

4. En tiedä onko jokin pakko liike mutta aina kun mä istun paikoillani niin mun täytyy jotakin ruumiinosaa heiluttaa ja se on yleensä jalka. Jotkut luulee että olen hermostunut mutta ei se sitä ole.

5. tää viimeinen onkin vaikee... hmm... kun lähden autolla johonkin yksin niin mun pitää laittaa soimaan jotain musaa ja laulaa matkassa (vaikka ei olekaan lauluääntä) ja monesti liikennevaloissa mä laulan ja yritän vielä jammailla hiukan.. monet varmaan katsoo mua tyhmäksi.. no, toi oli aika huono mutta oli pakko kun en muuta keksinyt...

Noooh.... seuraavat saa kirjoittaa omat viisi juttua :)

Cresdence
^shirley
_henkka_^^
junnuk5
^Wimpula^
LoveKorn

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.