IRC-Galleria

-Sirki-

-Sirki-

Onnellinen potran pojan äiti

niisk niiskTiistai 20.02.2007 22:54

Voih, nyt sitä ollaan sitten inhottavassa räkätaudissa. Tuntuu että ei saa hengitetyksikään kun nenä on niin tukossa mutta silti niin räkäinen ja ei tukkoinen. Aivan kamalaa.
Ja sitten kun joutuu niin paljon niistämään niin niin tuntuu että nenä on ihan rikki ja puhki.. :(
Saisinkohan mie jotain lääkettä.. hmm.. pitääkö sen takia soittaa oikein neuvolaan. Ääääh... kaikissa lukee että ei suositella raskaana oleville. No, mitä sitten suositellaan. Ei saa juoda finreksiä jne, no mitä mie sitten saan??? Grr...
No, mutta ei lannistuta olleskaan!!

Tänään kävin ostamassa tuollaisen mobilen pinnikseen :) En vaan muistanut pattereita ostaa niin ei tiedetä millaista musiikkia se oikein soittaa. No, huomenna päästään sitten kokeilemaan jos vaan muistaa ostaa patterit :D

Ani on oikein kiinnostunut tuosta pinniksestä. Kun siellä oli yksi nalle niin se sitä yritti sieltä hakea mutta eiiih.. ei sinne saa mennä.
Ja sitten Ani nukkui pinniksen vieressä, aivan kuin se olis vahtinut sitä :D Hassu koira se on.

Ai niiin, torstaina aamulla kello 7.00 olis sokerirasitustesti. Voi juku. Ja pitäis olla syömättä ja juomatta 12 tuntia!! Huh huh.. Suuta saa kostuttaa vedellä mutta kunnolla ei saa juoda. No voih, kerran tässä vaan eletään.. :o Just.. Kai mie selviän siitä!!


Sirki ja Pikku Pikkuinen 27+6

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.