IRC-Galleria

-Sirki-

-Sirki-

Onnellinen potran pojan äiti

[Ei aihetta]Sunnuntai 27.05.2007 20:54

Jeps jeps.. raskauden aikana tuli 17 kiloa painoon lisää :o ja nyt niistä on 14 kiloa jo lähtenyt. Ja aikaa on kulunut se kaksi viikkoa. Juhuu!!!!

[Ei aihetta]Sunnuntai 27.05.2007 20:53

Pikkuinen saa nimen 17.6.2007 klo: 16.00 <sydän>

[Ei aihetta]Torstai 17.05.2007 21:12

Meille syntyi potra poika 11.5 klo:19.43
Painoa 4150g ja pituutta 52cm :)

Kerron tarkemmin sitten joskus myöhemmin nyt ei jaksa ja kerkeä.

[Ei aihetta]Perjantai 11.05.2007 09:50

Okra.. jos alkais soittamaan synnärille.. supistuksia tullut aika tiuhaan tahtiin..

Hmm..Torstai 10.05.2007 15:07

Niin, jos mie vaikka kertoisin eilisiä tapahtumia nyt kun on parempi olo.

Neuvola oli eilen siinä puol yksitoista ja siellä taas otettiin kaikki mahdollinen julki. (ei nyt ole tähän hätään neuvolakortti lähellä mistä voisin luntata niitä juttuja.) Ja siellä tuli selville että verenpaine oli koholla, paino tullut taas todella paljon mutta se on enimmäkseen sitä ihanaa turvotusta. Pissassa oli jotakin häikkää, en muista mitä.
Neuvolatäti sitten mietti siinä vähän aikaa että soittaako synnärille nuista kohonneista arvoista ja siitä kontrollista. Kun vaavi on kuiteskin aika iso jo ollut kauan niin katsottais uudestaan jne.
Noh, sain sitten ajan sinne synnärille kontrolliin... mun piti lähtee heti ajelemaan sinne. Just just, tuli pieni paniikki :o

Ennenkuin menin sinne synnäriosastolle niin mun piti mennä labraan. Siellä otettiin verta. Jaa-a, enkä tiedä miksi...
Sitten sen jälkeen pääsin sydänkäyrille, siinä olin aika kauan. Lääkäri mittasi verenpaineen joka oli taas enemmän koholla kuin neuvolassa. Sitten se lääkäri teki sisätutkimuksen ja ilmoitti että kohdunkaulaa jäljellä 1/2-1cm jäljellä ja kahdelle sormelle auki. Hyvin on paikat alkaneet valmistautumaan synnytykseen. Ja sitten se hiukan kovakouraisemmin vielä tutki sitä että jos saataisiin vaavi tulemaan nopeammin :D Sattui muuten ihan kamalasti. Sanoinkin sille että sattuu sattuu.. mutta toinen vaan naureskeli ja kertoi että niin se pitääkin :D
Noh, jos mulle tulee päänsärkyä niin pitää lähteä sinne synnärille. Se sitten viittais raskausmyrkytykseen. Mutta onneksi ei ole pää kipua ja toivottavasti ei edes tule.

Noh, perjantaiksi sai ajan neuvolaan ja jos siellä on vielä arvot koholla niin sitten aletaan käynnistämään synnytystä. Mutta en tiiä käynnistääkö he sen silloin perjantaina vai viikonlopun aikana vai koska.
katsotaan nyt mitä huomenna siellä neuvolassa sanotaan.

[Ei aihetta]Keskiviikko 09.05.2007 19:20

Tulipas sitten synnärilläkin tänään käytyä :O

jaa-a...Sunnuntai 06.05.2007 22:22

Kymmenen päivää olis La:han :O eikä mitään sellaisia oloja että vaavi tulis aikaisemmin.
Kamalat kivut on mutta ei mitään supistuksia kuiteskaan.. tulis jo... ei jaksa odottaa enää.. :)

[Ei aihetta]Keskiviikko 25.04.2007 18:52

Tänään on tullut sitten pestyä olohuoneen neljä iso ikkunaa. Ja niissä kun on niitä pesupintoja vain kuusi niin huh huh.. Kyllä on ollut puhti pois aina yhden ikkunan jälkeen.
Toivottavasti tästä olis apua tuohon pikku pikkuisen häätämiseen :D

[Ei aihetta]Lauantai 21.04.2007 23:21

Nyt on Ani uudessa kodissa ja hyvin siellä on alkanut uusi elämä. Heti Ani oli löytänyt uudesta kodista sellaisen sohvan missä on paaaaaljon tyynyjä. Pitihän niihin nyt hampaat iskeä heti mutta uus emäntä ei siitä oikein tykkää. Oli tullut pieni yhteenotto siinä mutta se siitä. Ja joka kerta kun uus emäntä käänsi selkää niin heti se Ani oli niissä tyynyissä hampailla kiinni :D Sellainen vekkuli kaveri se Ani on *nauraa*

Synnytystapa arvio..Perjantai 20.04.2007 13:33

No niin... elikkäs elikkäs..

Kaikki oli oikein hyvin, ei sitten kuiteskaan kysytty kumpi sieltä tulee. Saa olla ihan loppuun asti salaisuus :)
Saan ja pystyn synnyttämään alakautta vaikka pikkuisesta tuleekin iso kokoinen :D Kun tällä hetkellä se on jo 3200g :o Elikkäs se voi tämän loppuajan kasvaa noin kilon verran vielä...
että silleen :D